Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – spalio 20 d.

Viena svarbiausių, nors ir gana sudėtinga diena, versianti visus skubiai priimti vienokius ar kitokius sprendimus, vienaip ar kitaip sureaguoti į kylančius sunkumus, staigias permainas.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

Šįvakar 17 val. 57 min. bus Mėnulio pilnaties pikas – laikas prieš tai pats produktyviausias, tačiau tik tuomet, kuomet suvaldomos emocijos, ambicijų kovos ir tikslingai veikiama būtent toje srityje, kuri jums svarbiausia.

Šiandien ambicijų ir noro sugriauti visą sistemą, taip pat ir savyje, trukdančią veikti gali būti daug, tad beliks įjungti protą ir visas pajautas naujų galimybių, naujų kelių paieškai, tačiau pirmiausia dar kartą pasitikrinkite – ar esate sąžiningi su savimi ir pasauliu, nes bus rizikos pulti į kitą kraštutinumą arba nueiti lengviausiu pasidavimo, prisitaikymo prie sistemos keliu.

Ką galėtumėte padaryti čia ir dabar, kad pasaulis aplink jus taptų gražesniu, šviesesniu, žmonės nusišypsotų? Bendraudami vis pasitikrinkite – ar iš tiesų esate teisūs, ar tai ta aplinka, tie žmonės, su kuriais jums reikėtų būti, ar iš tiesų galite jiems padėti, o gal ir jums jie reikalingi? Jei taip, net ir kovoje teks paieškoti garbingų sprendimų. Vakarą pasistenkite praleisti kuo ramiau, darbus ar pirkinius atidėkite kitai dienai.

Valios veikti šiandien suteiks rubininė, raudona, pieniškai rožinė, išlydyto metalo spalva, papuošalai su rubinais, kitais raudonais korundais, rubelitu. Šiandien maistas turėtų būti išskirtinai augalinis, galima būtų pasidaryti „iškrovos“ dieną. Gerkite sulčių su minkštimu, maistą skaninkite svogūnais, česnakais, aitriaisiais pipirais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai jūsų pripažinimo, o gal ir pergalės, visų pirma, prieš save dienos, tad daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo suvaldyti savo ambicijas, reakciją į galbūt ir skausmingą, tačiau, tikėtina, teisingą kritiką, parodyti valią ir spręsti problemas ieškant teisingo, visiems priimtino sprendimo. Imkitės pokyčių profesinėje veikloje – tikrai yra dalykų, kuriuos norėtumėte iš esmės pakeisti ar atnaujinti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors ir sunkus, tačiau labai darbingas laikas. Užgrius daugybė rūpesčių, tačiau galite sulaukti ir sėkmės. Gali tekti spręsti, kaip palaikyti ryšius su užsieniu. Prireiks gerokai padirbėti su savimi ir perlipti baimes, veikti aiškiai žinant, ko siekiate, ką darote, atsirinkti su kuo bendrauti, ką kam sakyti, pasaugokite savo turtą, tačiau ir patys prisiimkite atsakomybę už savo klaidas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Daug kas gyvenime vyksta tarsi ir be jūsų pastangų, lyg ir viskas gerai, tačiau laikas jums daug kuo pavojingas, mat yra polinkis galvoti apie save arba per gerai, arba sumenkinant tai, ką turite. Per tai jūsų kalbos, veiksmai gali aplinkinius klaidinti, varginti ar net atstumti, nors išoriškai vargu ar tai kažkas parodys, tačiau anksčiau ar vėliau suprasite, todėl kalbėkite ir rašykite atsakingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasistenkite suderinti susitelkimą ties darbu, profesinę veiklą su asmeniniais, šeimos reikalais, tačiau venkite supriešinimo ar priekaištų kitiems. Patys turėtumėte puikiai žinoti, ką darote, ir daryti tik tai, ką iš tiesų išmanote. Prisiimkite atsakomybę už savo žodžius, venkite slėpti problemas, bandyti kažkaip pagražinti situaciją.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Norų ir ambicijų šiandien turėsite daug, tačiau atsargumo ir gebėjimo suvaldyti tiek savo žodžius, tiek ir veiksmus prireiks, ypač, jeigu išaiškėtų jūsų klaidos ar net būtumėte viešai kažkuo kaltinami. Patys taip pat labai atsakingai kalbėkite apie kitų klaidas, turėkite aiškius argumentus. Ieškokite mylimo žmogaus, antrosios pusės palaikymo, pasitelkite teisines priemones.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gali tekti pakovoti už tai, kas jums ar jūsų vaikams priklauso, tačiau tuo pačiu tai ir metas, kuomet jūsų investicijos į sveikatą, darbo priemones duos didesnių rezultatų nei galbūt galėjote tikėtis, todėl būkite dėmesingesni vaikų problemoms, taip pat labai atsakingai atlikite savo pareigas, galvokite, ką sakote, rašote ar darote – kiekvienas jūsų krustelėjimas gali atsidurti po padidinamuoju stiklu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kokios aplinkybės susiklostys, tačiau tikrai turėsite kuo pasidžiaugti – visas įtampas nuims vaikų, mylimo žmogaus parama, galimybė pagaliau užsiimti tuo, ko jau seniai siekėte. Pagaliau sėkmingai išspręsite ilgalaikes finansines problemas, tik bus svarbu leisti tiems pokyčiams vykti ir aiškiai žinoti, ką ir dėl ko darote, apginti savo poziciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors būsite linkę šiandien kuo daugiau nuveikti ir pagaliau įveikti jus jau senokai spaudžiančius rūpesčius, tačiau bus labai svarbu taisyti klaidas iš karto, vengti slapukavimo ar noro kažkaip apeiti problemą. Tai gali jums kainuoti daugiau nei norėtumėte, todėl ieškokite antrosios pusės, artimųjų paramos, galite sulaukti ir malonaus siurprizo iš praeities.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Entuziazmas po truputį rimsta, tačiau galimybių ir pripažinimo srautas išlieka, tad iš pat ryto imkitės ambicingiausių savo planų, ypač, jeigu norite plačiau pranešti apie savo pasiekimus, pradėti savo verslą, organizuoti renginius, pradėti vadovauti naujam projektui. Teks užsikrauti ir finansinę atsakomybę – ar esate pasiruošę? Būkite labai atidūs kiekvienam sutiktajam, jo poreikiams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Žinojimas, kad turite dėl ko pasistengti, kuo pasirūpinti, suteiks jums gana daug jėgų pakovoti už savo sėkmę ir galų gale pasidžiaugti rezultatais, visų pirma, finansine sėkme. Pamatysite savo ilgalaikių originalių, paprastų, tačiau daug kūrybinės laisvės pareikalavusių pastangų vaisius. Tiesa, atkreipkite dėmesį ir į greta esančių rūpestį, padėkokite už jų pagalbą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Buvimas tarp žmonių, bendravimas, galimybė kažkur išvykti, padės įveikti jums kylančias baimes ar blogas nuojautas, susiimti ir toliau tęsti savo misiją, juolab, kad turite palaikymo ir aiškų žinojimą, ką darote ir dėl ko darote, o kliūtys būtinos tam, kad jas įveiktume. Tiesa, dar anksti per dideliam viešumui, todėl labai apgalvokite tai, ką sakote ar rašote.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tyliai, ramiai jūsų reikalai juda į priekį ir vargu, ar kas gali šiuos pokyčius sustabdyti, nors santykiai su namiškiais reikalauja daugiau dėmesio. Ar tikrai esate nuoširdūs ir atviri su jais? Ar tikrai atidavėte visas materialines ir moralines skolas? Spręsdami finansinius klausimus venkite skubotų, ambicijų padiktuotų sprendimų – aiškiai žinokite, ką ir dėl ko darote, prisiimkite atsakomybę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius