-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – spalio 31 d.

Astrologinė prognozė trečiadieniui.
Šuo žiūri į kompiuterį
Šuo žiūri į kompiuterį / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinai bus nusiteikę filosofiškai ir optimistiškai. Šiandien visur norėsis ieškoti prasmės, atpažinti ženklus ir sutapimus. Tai puiki diena kūrybinei veiklai, tolesnėms kelionėms, dvasiniam tobulėjimui. Tačiau bus sunku susikoncentruoti, pro akis gali praslysti svarbios detalės. Nesiimkite trečiadienį pernelyg atsakingų užduočių. Vakaras bus kupinas romantikos ir nuotykių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Regis, šiandien visos mintys suksis apie asmeninius santykius. Trečiadienį Jaučio zodiako ženklo atstovai gali nuspręsti galutinai užversti išsekusių jausmų puslapį. Jei turite galimybę, pasiimkite trumpų atostogų ir leiskitės į kelią – tai puikiai prablaškys, padės susidėlioti padrikas mintis. Pasistenkite naujai pažvelgti į visas esamas problemas. Palankus laikas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Trečiadienį gyvenimas gali nušvisti kitomis spalvomis – tai atsinaujinimo metas! Būsite judrūs ir smalsūs, itin tinkamas metas įvairiems mokymams bei seminarams, prezentacijoms. Šiandien galite sulaukti ilgai laukto įvertinimo, pripažinimo. Tiesa, sunkiai eisis užduotys, reikalaujančios konkretumo ir greito rezultato, tačiau palanku nusimatyti ilgalaikius tikslus – puikiai nujausite ateities perspektyvas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena gali prasidėti finansinėmis problemomis, tačiau laimingų atsitiktinumų dėka viską pavyks išspręsti. Palanku kreiptis į autoritetus, planuoti tolesnes keliones, nusimatyti ilgalaikes perspektyvas. Seksis juridiniai reikalai. Tai aktyvus ir dinamiškas metas, tad svarbu rasti būdų susikaupusiai energijai iškrauti – kūryba ir sportas būtų puikūs pasirinkimai trečiadienį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Temperamentas tiesiog liepsnos! Būsite pozityvūs ir geranoriški, norėsis stiprinti artimus ryšius. Palankus metas siekti to, ko trokšta širdis – šiandien bus mažiau dvejonių ir daugiau veiksmo. Tiesa, energijos lygis nebus pastovus, tad visus svarbiausius reikalus reikėtų spėti susitvarkyti pirmoje dienos pusėje. Gebėsite originaliai pažvelgti į visas situacijas, kūrybiškai spręsite iškilusias problemas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiuo metu jausitės kiek vieniši, bet žinokite – taip bus neamžinai. Norėsis atsiriboti, bėgti nuo išorinio šurmulio, itin trauks religinės, filosofinės, dvasingumo temos. Palanku išsiruošti į tolimą kelionę. Kuo labiau pasitikėsite gyvenimu ir jo vedimu – tuo greičiau nueisite į savo tikslą. Norėsis iš naujo įvertinti tam tikras situacijas, susijusias su jūsų asmeniniais santykiais bei jums brangiais žmonėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien Svarstyklės darys viską, kad tik išsiskirtų iš kitų. Dėmesio troškimas ir baimė būti nepastebėtiems gali paskatinti norą šokiruoti ar kelti beprasmiškus ginčus. Palanku puoselėti išvaizdą, atnaujinti garderobą, bendrą įvaizdį, tačiau atsakingai leiskite pinigus, paisykite saiko. Trečiadienį daugiau konfliktų galima tikėtis draugų ir bičiulių tarpe – venkite kategoriškų pasisakymų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Regis, per daug vilčių sudėsite į kitus žmones, tad gali tekti nusivilti. Atsisakykite iliuzinių įsivaizdavimų, viską vertinkite remdamiesi racionaliu protu ir faktais. Didžiąją laiko dalį teks skirti dalykinei veiklai, tačiau profesiniai pasiekimai jus šiandien mažai domins, labiau norėsis pramogauti bei mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. Antroje dienos pusėje daugiau dėmesio pareikalaus vaikai, tikėtini nesusipratimai šeimoje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien galima tikėtis svarbių žinių iš toli. Puikios naujienos paskatins teigiamus pokyčius. Norėsis atsinaujinti – įsileisti naujų spalvų ir skonių į savo gyvenimą. Jausitės pakylėti, tačiau toks jūsų laisvės troškimas gali kelti nerimą jūsų artimiesiems. Įsiklausykite į jums svarbių žmonių nuog1stavimus, pasistenkite juos nuraminti. Palankus laikas juridiniams reikalams tvarkyti, leistis į tolimas keliones, reklamuoti savo veiklą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ambicijos skatins aktyviai veikti, o dėkingai išsidėsčiusios žvaigždės jus šią dieną palaikys. Trečiadienį bus daug veiksmo, galima ne viena įtempta situacija. Tai puiki diena deryboms bei svarbiems sandoriams sudaryti. Šiandien aplankys sėkmė profesinėje srityje – tikėtini paaukštinimai pareigose ar kiti įvertinimai. Antroje dienos pusėje vienokiu ar kitokiu būdu galite susidurti su savo praeitimi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Trečiadienį viršų ims laisvės troškimas. Didžiąją dienos dalį galite jaustis tarsi atsidūrę spąstuose – regis, bet koks sprendimas žadės praradimus. Kreipkitės patarimo į draugus, žmones kuriais pasitikite, – šią dieną išgirsite puikių įžvalgų ir pastebėjimų. Antroje dienos pusėje visas mintis okupuos nesusipratimai namuose, teks spręsti šeimynines problemas. Diena nėra palanki svarbiems sandoriams sudaryti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Trečiadienį Žuvų zodiako ženklo atstovai dar vienu žingsneliu priartės prie savo tikslo. Trokštamo projekto ar ilgai puoselėto sumanymo realizacija bus ranka pasiekiama. Ir toliau atkakliai dirbkite bei eikite pasirinktu keliu – sėkmė jūsų pusėje. Šiandien sulauksite reikiamos pagalbos ir palaikymo, gera diena kreiptis į autoritetus, varstyti valstybinių įstaigų duris. Vakare daugiau laiko skirkite kokybiškam poilsiui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius