Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – vasario 10 d.

Mėnulis naktį grįš į tą patį Zodiako ženklą, kur yra Saulė ir daug kitų planetų – į Vandenį, tad akivaizdu, kad jis jau visiškai senas, rytoj įvyks jaunatis. Vis dėlto šiandien svarbu du dalykai. Visų pirma, pabaigti mėnesio darbus, tvarkytis, grąžinti skolas, atsisakyti to, kas atgyveno, trukdo, ir susilaikyti nuo bet kokių pažadų, planų kūrimo – rytoj, juolab poryt, jau viskas gali atrodyti kitaip.
Moliūgų keksiukai
Moliūgų keksiukai / 123RF.com nuotr.

Apskritai šiandien verta mažiau kalbėti ar kitaip be didesnio reikalo bendrauti, keliauti. Būkite itin dėmesingi tam, ką sakote ar rašote, ramiau reaguokite į kitų klaidas ar išsireiškimus. Išlaikykite rimtį. Net jei vakare jausitės blogai – išlaukite iki rytdienos ir viskas susidėlios.

Antras, gerokai svarbesnis, dalykas – su Mėnulio įėjimu į Vandenio ženklą galutinai susiformuosiantis vadinamasis planetų paradas: viename ženkle koncentruosis net šešios planetos (Mėnulis, Saulė, Merkurijus, Venera, Jupiteris ir Saturnas), suteikdamos būtent su Vandenio ženklu siejamai veiklai – mokslui, inovacijoms, informacinėms, ryšių technologijoms, visuomeniniams judėjimams labai didelį plėtros impulsą.

Tiesa, trečiadienį vertėtų pamiršti bet kokius lūkesčius ir atlaisvinti erdvę tam, kas turi ateiti, – Vandenis mėgsta staigmenas.

Šiandien tiks dėvėti Vandenio valdovo Urano spalvų – šviesios arba dangaus žydrumo mėlynos, lazuritinės, auksinės – drabužius, puoštis lazuritu ar dirbiniais su titanu.

Maistas turėtų būti lengvas, skystas, valgykite mažai, verčiau gerkite sulčių, rūgštaus pieno produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tikėtina, kad šiandien ir rytoj jums gali tekti daug bendrauti, su kolegomis ir draugais, bendraminčiais aptarinėti bendrus projektus, galvoti apie bendrą veiklą. Vis dėlto skirkite laiko tam, ką reikia pabaigti, sutvarkyti, peržiūrėti turimus išteklius, aptarti, kas padaryta, tačiau planavimą ir sutarimus atidėkite bent jau rytdienai, o naujų darbų pradžią – savaitės pabaigai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis gali spręstis gana daug jums svarbių su jūsų profesija, karjera susijusių dalykų. Šiandien tinkamas laikas pabaigti bent jau didesnį darbų etapą, peržiūrėti tai, ką jau pasiekėte, ištaisyti klaidas, atiduoti skolas, atsisakyti to, kas atgyveno, jums trukdo, tvarkytis. Mažiau rodykitės viršininkams ir padarykite tai, kas visų pirma priklauso nuo jūsų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip tai jums atrodo svarbu, šiandien noras dalytis savo atradimais, idėjomis ar pasiūlymais su kitais vargu ar bus prasmingas, greičiau atvirkščiai – sukels nereikalingas viltis, o po dienos kitos – ir pralaimėjimo kartėlį bei tuštumą, tad šiandien daugiau laiko skirkite mintims susidėlioti, pabaigti ar apibendrinti tai, ką esate pradėję, ir ramiai išlaukti bent iki rytdienos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Emociškai diena jums gali būti gana sudėtinga. Gal iš pradžių ir atrodys labai viltinga savo pažadais, tačiau vakare galite pasijusti emociškai išsekę ir mažai ką tenuveikę. Susilaikykite nuo bet kokių pažadų ar vilčių puoselėjimo, tvarkykite dokumentus, atiduokite skolas, galbūt netgi pabaikite jus sekinantį bendravimą ar santykius ir likite atviri tam, ką atneš artimiausios dienos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors pastaruoju laikotarpiu tai, ką galite duoti kitiems, ypač antrajai pusei, taip pat verslo partnerių, įmonės ar kitų atstovavimas reikalauja bene daugiausia jūsų energijos ir dėmesio, šiandien apskritai vargu ar galėsite bent kažkiek dėmesio skirti tam, kas jums asmeniškai svarbu – padarykite viską, ką galite geriausia. Venkite bet kokių pažadų ateičiai, likite laisvi ir nuo lūkesčių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tokio veiklos intensyvumo seniai turbūt nebuvote patyrę, tad belieka imti ir daryti tai, ką privalote. Itin tinkamas laikas pabaigti ilgai jus varginusius, įgrisusius darbus, atiduoti skolas, ištaisyti klaidas ir pasilikti laisvą erdvę tam, kam būsite pasiryžę skirti daugiausia savo dėmesio. Antra vertus, šiandien susilaikykite nuo planų ar lūkesčių auginimo – palaukite, ką atneš artimiausios dienos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas kūrybai ir tai veiklai, kuri jums teikia daugiausia džiaugsmo. Tiesa, yra gana daug namų darbų, kurie vargina ir kuriuos būtina įveikti – šiandien puikus laikas atlikti bent dalį jų ir pasilikti laisvesnės erdvės veiklos plėtrai. Kaip tai turės būti, pagalvosite rytoj, o šiandien imkitės tų dalykų, kurie jus labiausiai stabdo ir vargina.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Namų ir laisvės tema šiandien taps itin aštri – kas ir kur jūsų namai, tėvynė, kaip ir su kuo norėtumėte gyventi, kaip kurtis? Tai klausimai, į kuriuos intensyviai sieksite atsakyti artimiausiomis dienomis. Galutinių sprendimų dar teks palaukti, tačiau susitvarkyti ten, kur esate, įvertinti tai, ką turite, būtų labai verta, o rytoj pagalvosite, ko norite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Palanki diena pabaigti daug mažų darbų: sutvarkyti dokumentus, korespondenciją, informaciją, atlaisvinti vietos kompiuteryje, atiduoti skolas, padaryti namų darbus, atsakyti į laiškus ir skambučius, o galbūt atsisakyti jus sekinančių ir darbus trikdančių informacijos srautų – atlaisvinkite vietos naujai veiklai, informacijai, o, kur link norėsite judėti, paaiškės rytoj.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Palanki diena užbaigti bent dalį žemiškų darbų, atiduoti skolas, susitvarkyti sąskaitas ir pamatyti tai, ko jums iš tiesų reikia, kas jums svarbu, o kas tėra jūsų gerovę sekinantys ir laisvę mažinantys dalykai – ar tikrai visi norai verti įgyvendinimo, ar viskas, kuo užsiimate, atitinka jūsų vertybes? Palanki diena atsisakyti sekinančių įpročių, nereikalingų daiktų ir pasilikti laisvę kurti ateitį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ypatingos dienos – planetų paradas jūsų ženkle! Tikriausiai jaučiatės kaip įelektrinti, perpildyti, o kur ir kaip visa tai panaudoti? Aplinkybės gana ribojančios, tačiau vertėtų pamatyti tai, ko galima būtų atsisakyti, sumažinti, be ko galėtumėte gyventi. Atlikite būtinus darbus, kad ir kokie nuobodūs jie atrodytų, išvalykite namus, susitvarkykite darbo vietą, o pasvajosite ryt, poryt.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien pasistenkite išlaikyti pusiausvyrą tarp noro visiškai panirti į užmarštį, atsijungti ir pabėgti nuo pasaulio į savo svajonių erdves ir paprastų, kasdienių reikalų tvarkymo. Pasirūpinkite savimi ir kitais, ypač tais, kuriems sunkiau negu jums, susitvarkykite ir tuo pačiu atsisakykite to, kas jus vargina, ypač perteklinės informacijos srauto, trukdančio pamatyti esminius dalykus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius