Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – vasario 14 d.

Su meilės diena!
Keksiukas su širdelėmis
Keksiukas su širdelėmis / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Viena mažiausiai palankių dienų šiandien, todėl svarbu nepradėti naujų darbų ir neskirti rimtų susitikimų, kurių metu būtų sprendžiami daug įtakos turintys klausimai. Palankus metas susitikti su draugais, bendraminčiais, dalintis patirtimi ir idėjomis, tačiau neskubėti jų įgyvendinti. Jei kils poreikis nutraukti varginančią draugystę, vertėtų į tai atkreipti dėmesį ir po kiek laiko vėl grįžti prie šio klausimo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Turėsite išties nemažai darbų, kurie atrodys painūs ir varginantys, tačiau juos spręsti vis tiek reikės. Laisvo laiko sau beveik neliks, o meilei ši diena iš esmės nėra palanki, tad darbas bus svarbiausia dienos tema. Tai metas, kuomet geriau nesiimti jokių rimtų pokyčių karjeroje, nors viduje galite aiškiai žinoti, ką turite pakeisti ir imtis, kad būtumėte sėkmingesni.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gali kilti noras keliauti, plėsti pasaulėžiūrą, domėtis svetimomis kultūromis, kitokiu požiūriu. Visgi, ši diena nėra tinkama imtis kažko visiškai naujo, kadangi pradėta veikla ar nauja pažintis bus trumpalaikė arba nenešanti jokios naudos. Tai diena labiau skirta įprastų darbų tvarkymui, apsivalymui, ramiam poilsiui bei ateities planų išgryninimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Viena sudėtingiausių dienų savaitėje, galimai atnešanti nemažai negatyvių emocinių proveržių, kurie išbalansuos, atneš nerimo ir baimės jausmo. Venkite net mažiausių avantiūrų, ypač susijusiu su finansais. Meilės santykiuose kontroliuokite poreikį tuoj pat išsiaiškinti santykius ir vienaip ar kitaip juos sutvarkyti. Tai gana rizikinga diena, kurios metu didžiausias pavojus kils dėl emocinio disbalanso.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Saugokite sau brangius santykius ir venkite daryti sprendimus šioje srityje, kadangi daug lems pernelyg aštrios emocijos. Jei visgi jausite, jog jau metas galutinai nutraukti ryšį, kuris iki tol buvo brangus, tuomet neskubėkite imtis konkrečių veiksmų ir palaukite tinkamo tam laiko. Atsargiai žvelkite į naujas pažintis bei venkite dalinti pažadus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Daug dėmesio pareikalaus jūsų tiesioginės pareigos, kurias šiandien teks atlikti geriau nei bet kada, kitaip sulauksite ne itin malonių replikų iš aplinkinių. Turite būti ypač susikaupę ir disciplinuoti bei atmesti bet kokias nereikalingas situacijas, pokalbius ar tuščią veiklą. Darbe užsiimkite tik darbo reikalais ir nevenkite padaryti daugiau nei jums priklauso.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Bus sunku susitelkti ties darbais, kurie jums nėra malonūs, todėl pasistenkite nesiimti tos veiklos, kuriai jūsų širdis neatliepia. Geriausia būtų skirti diena aktyviam poilsiui, naujų žinių įsisavinimui, organizmo valymui bei savo namų interjero tobulinimui. Sutvarkykite savo aplinką, sudarykite sau malonias sąlygas ir sukaupkite jėgų ateities darbams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeimos nariai šiandien gali tapti didžiausiais pagalbininkais svarbiose situacijose arba aršiausiais kritikais – priklauso nuo jūsų santykių su jais. Vienaip ar kitaip, artimieji bus viena svarbiausių, esminių dienos temų, tad vengti jų nereikėtų. Tai laikas, kuris savyje turi nemažai emocionalumo, todėl pokalbių metu neleiskite sau nekontroliuoti žodžių. Ginčų tikimybė išties nemaža.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Galite pastebėti, jog aplinkoje atsirado daugiau norinčių su jumis bendrauti nei įprastai. Tai nebūtinai atneš gerų rezultatų, todėl venkite tuščių pokalbių ir atsargiai žvelkite į šios dienos pasiūlymus, kadangi ne viskas gali būti taip, kaip atrodo. Atsargiai vertinkite ir savo pačių idėjas, kadangi šios gali būti arba neperspektyvios iš esmės, arba atsiradusios ne savo laiku.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Venkite nebūtino išlaidavimo, kadangi šios dienos pirkiniai ne tik gali būti nereikalingi, bet ir tarnaus neilgai. Patartina užsiimti įprastais darbais, kuriuos gerai išmanote ir vengti imtis to, kas verčia rizikuoti ar kažką paaukoti. Sutvarkykite buitį, darbo aplinką, išmeskite arba padovanokite nebenaudojamus daiktus ir atlaisvinkite vietos naujai energijai jūsų gyvenime.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai viena sunkiausių dienų savaitėje, o gal net ir šį mėnesį, tad svarbu neapkrauti savo dienotvarkės ir leisti sau būti ramioje aplinkoje, toliau nuo aktyvaus gyvenimo tempo. Pasistenkite atmesti bet kokius aplinkinių bandymus daryti jums spaudimą ir patys neverskite kitų daryti to, kam jie nėra pasiruošę. Aplinkoje gali būti daug agresijos, ginčų, tad apribokite kontaktus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Galite intuityviai žinoti, ką turite daryti, ko atsisakyti, o ką pradėti. Vis dėlto, ši diena nėra palanki pradėti kažką naujo, todėl neskubėkite imtis veiksmų, o tik apgalvokite savo idėjas. Po kiek laiko šios idėjos pasikoreguos ir netolimoje ateityje bus paruoštos įgyvendinimui. Šią dieną skirkite energijos kaupimui, apmąstymams vienumoje, bet ne veiksmui išoriniame pasaulyje.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius