Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – vasario 26 d.

Trečiadienį bus lengva pasiduoti agresyvioms emocijoms – tai konfliktiška diena. Smarkiai išaugs traumų, gaisrų tikimybė. Susikaupusią įtampą padės nukrauti sportas ar kiti aktyvūs pomėgiai.
Pyragaičiai su karamele
Pyragaičiai su karamele / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien Avino zodiako ženklo atstovai gali susidurti su rimtesnėmis kliūtimis, įvairiais sunkumais. Tai konfliktiška diena – lengvai velsitės į ginčus. Venkite diskusijų su autoritetais – tai gali turėti itin neigiamos įtakos jūsų profesiniam augimui.

Tai nėra palankus metas juridiniams klausimams spręsti, kreiptis į valstybines institucijas. Sudėtingesnis metas šiuo metu keliaujantiems Avinams – akylai saugokite savo daiktus, nuosekliai tikrinkite visas detales.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Didžiąją dienos dalį jausite stiprią vidinę įtampą, gali pasireikšti galvos skausmai, atsinaujinti lėtiniai susirgimai. Tausokite nervų sistemą, venkite pernelyg didelių fizinių krūvių, daugiau ilsėkitės.

Trečiadienį galite susidurti su itin negatyviais, neaiškių kėslų turinčiais asmenimis – atsargiau vertinkite šiuo metu užsimezgusias pažintis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien gali įvykti svarbūs susitarimai, turėsite progą sublizgėti reikiamų žmonių akyse. Palankus metas viešiems pasisakymams – aplinkiniai jus palaikys. Susitelkite ties savo tikslais bei siekiais, ryžtingai eikite savo svajonių link.

Tiesa, negalima pasiduoti impulsams – kitaip neišvengsite apmaudžių klaidų. Tinka investuoti į transporto priemones, palanku pradėti sportuoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Trečiadienį būsite stebimi pro didinamąjį stiklą – saugokite savo reputaciją, nepasiduokite impulsams. Tai konfliktiška diena, galite susidurti su provokacijomis, netikėtomis atakomis.

Stipriai išaugs traumų, gaisrų, nesusipratimų keliuose tikimybė, tai ypač pasakytina apie antrąją dienos pusę. Vakare netrūks pagundų, bus lengva suklysti – išlikite sąmoningi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Trečiadienį Liūto zodiako ženklo atstovai turės progą sustiprinti savo autoritetą – bus pripažinti jūsų nuopelnai, tinkamai įvertinti profesiniai pasiekimai.

Palankus metas tarptautiniams santykiams, projektams plėtoti. Galimos sėkmingos dalykinės komandiruotės. Svarbu turėti aiškius tikslus ir nesiblaškant jų siekti. Vakare rinkitės aktyvų poilsį, neužsisėdėkite per ilgai vienoje vietoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Stebėkite savo pojūčius, nebėkite nuo negatyvių emocijų. Laikmetis reikalauja labiau susitelkti į vidų, skirti pakankamai laiko savianalizei. Šiandien Mergelės zodiako ženklo atstovai gali susidurti su krizėmis, ypač finansų srityje.

Tai nėra palankus metas piniginiams reikalams tvarkyti, tartis dėl geresnių sąlygų. Venkite didesnių investicijų – vėliau dėl to teks gailėtis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien daugiausia nesusipratimų laukia asmeninių santykių fronte – galite susidurti su itin grubiu, nejautriu partnerio elgesiu, egoistiškais, absurdiškais reikalavimais. Išlikite sąmoningi, venkite provokuoti konfliktus – tai tik dar labiau pablogins situaciją.

Trečiadienį verčiau atsitraukti ir viską stebėti tarsi iš šalies. Vakare išaugs traumų, nesusipratimų keliuose tikimybė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien Skorpionams susirūpinimą kels suprastėjusi sveikata – nevalia ranka numoti į kūno siunčiamus signalus. Silpnesnė organizmo vieta bus inkstai.

Po pietų prasidės itin nepalankus metas – nesivelkite į aršias diskusijas, venkite bet kokių painių situacijų. Galite sulaukti gundančių, tačiau labai rizikingų pasiūlymų – tai ne laikas avantiūroms.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulio zodiako ženklo atstovai versis per galvą – norėsis pagreitinti įvykius, skubėsite realizuoti turimus sumanymus. Nepamirškite, tai gana apgaulinga ir paini diena, kai pasiduodant impulsams, lengva pridaryti apmaudžių klaidų.

Neskubėkite pereiti prie aktyvių veiksmų, visko gerai neišanalizavę – būtina turėti aiškų, nuoseklų planą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien gali spręstis svarbūs klausimai, susiję su gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio pareikalaus šeimos nariai – artimiesiems gali prireikti skubios pagalbos. Itin atsakingai elkitės tvarkydami finansus – tai ne laikas rizikoms, neapgalvotiems pirkiniams.

Antroje dienos pusėje stipriai išaugs traumų, buitinių avarijų tikimybė. Neskubėkite imtis naujų projektų, sutikti su gautais pasiūlymais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenio zodiako ženklo atstovų laukia itin judri diena. Bus sunku nustygti vienoje vietoje, norėsis naujų įspūdžių. Šiandien stengsitės nuveikti kuo daugiau, kuo greičiau, tačiau skubant atlikti jums pavestas užduotis gali nukentėti jų kokybė.

Antroje dienos pusėje apims stipri pagunda išlaidauti – galite prisipirkti daiktų, kurių jums visiškai nereikia.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien Žuvų zodiako ženklo atstovai daug nerimaus dėl pinigų, atrodys, kad jų vis per mažai. Paprastai ramios ir taikios Žuvytės trečiadienį taps pastebimai agresyvesnės, atkaklesnės.

Šiandien bus lengva išprovokuoti konfliktines situacijas, ypač su artimos aplinkos žmonėmis. Atkreipkite dėmesį į savo mitybos įpročius – galimos problemos su virškinimu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius