Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vasario mėnesio horoskopas

Ką mums atneš antrasis šių metų mėnuo ir į ką svarbu atkreipti dėmesį?
Pražydusias slyvas Kinijoje užklojo sniegas
Pražydusias slyvas Kinijoje užklojo sniegas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmosios dvi dekados nusimato kupinos bendravimo, naujų pažinčių, trumpų kelionių ir naujų idėjų. Vis dėlto svarbu neskubėti imtis naujų darbų ar pasinerti į naujas draugystes – tai painus laikotarpis, kuris atneš nemažai nesusikalbėjimų, apgaulių. Neretai kils ginčai dėl nereikšmingų smulkmenų. Prireiks sąmoningumo ir noro matyti tikrovę, kitaip galimi klaidingi sprendimai.

Tai palankus metas dokumentų peržiūrai, mokslams – lengvai įsisavinsite informaciją. Trečioje dekadoje susiformuos aplinkybės, kurios leis nuveikti daug gerų darbų artimųjų labui ir taip sutvirtinti emocinį ryšį su brangiais žmonėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šio mėnesio astrologinis fonas atneš jums nemažai pokyčių, kurių patartina neatstumti, o priimti kaip būtinybę. Dėl užtemimų energijos galite dažniau nei įprastai jausti įtampą, nerimą dėl ateities – nepasiduokite šioms emocijoms. Vis dėlto šis mėnuo gali atnešti ir teigiamų dalykų, nes būtent per užtemimus dažnai vyksta ypač svarbūs įvykiai arba aplanko galingai transformuojantys suvokimai.

Taigi šis mėnuo atneš išties stiprių pokyčių jūsų vidiniame ir išoriniame pasaulyje. Trečioji dekada leis lengviau atsikvėpti. Jausitės žvalūs, pasitikintys savimi, pakylėti, tad trauksite aplinkinių dėmesį ir daug nuveiksite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji dekada suteiks galimybių plėsti savo kasdienybės ribas, tobulinti savo asmenybę, gilinti žinias, koreguoti pasaulėžiūrą – tai augimo metas, tad išnaudokite jį tinkamai ir nesimėtykite dėl smulkmenų.

Antrąją dekadą stabtelėjimas bus būtinas jau vien dėl jūsų gero vardo išsaugojimo, nes šis laikas gali atnešti sunkiai suvaldomų emocijų, ginčų, nesusipratimų tiek darbe, tiek ir asmeniniuose reikaluose. Tai metas, kai patartina tiesiog ramiai dirbti ir mokytis, vengiant forsuoti įvykius – leiskite gyvenimui tiesiog vykti savaime. Trečioji dekada geriausia, noriai imsitės naujų užduočių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmosios dvi dekados jums nevienareikšmiškos: galite atrasti savyje naujų vidinių resursų, jėgos, tačiau tuo pat metu gyvenimas pareikalaus ko nors atsisakyti. Kažkas turi pasitraukti iš jūsų gyvenimo tam, kad galėtų atlaisvinti vietą naujiems ir išties prasmingiems dalykams, tad jums tereikia pasitikėti gyvenimu ir gebėti paleisti prisirišimus.

Darbe norėsis rizikuoti ir užsiimti dideliais darbais, tačiau tai daryti reikėtų ypač išmintingai ir neskubant, nes išties nemaža klaidų tikimybė. Trečioji dekada leis laisviau veikti, imtis naujų projektų ir mėgautis pasiektomis pergalėmis bei aplinkinių pagarba.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmosios dvi mėnesio dekados atneš nemažai suvokimų, susijusių su santykiais. Tai metas, kai bus daromi rimti ir gyvenimą keičiantys sprendimai. Įsiklausykite į savo vidinius suvokimus, jie šiuo metu bus teisingi. Vis dėlto pasistenkite neforsuoti įvykių, ypač jei reikalai yra susiję su kitais žmonėmis – leiskite viskam vykti savaime.

Pagaliau galite suvokti tikruosius savo jausmus kitam žmogui, jo vaidmenį jūsų gyvenime. Darbe galite jaustis nestabiliai, tad bus sunku priimti sprendimus, veikti savarankiškai. Nuo trečiosios dekados pajusite, kad sugrįžta vidinė jėga, stabilumas ir tikėjimas tuo, ką darote.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pats laikas ruoštis svarbiausiems ir neatidėliotiniems darbams, kurių šį mėnesį išties netrūks. Būtinybė visiškai pasinerti į pareigas bus akivaizdi, tad asmeninius poreikius, laisvalaikį ir romantiką teks kuriam laikui užmiršti. Imkitės tik tų darbų, kuriuos suprantate ir galite atlikti be klaidų. Jeigu tektų susidurti su reikalais, kuriuose neturite patirties, kreipkitės patarimo ar pagalbos, nes klaidos ir neatidumas bus sunkiai atleidžiami.

Stebėkite savo sveikatą ir nenumokite ranka į aptiktus negalavimus, net jei šie yra smulkūs. Trečioji dekada geresnė, lengvesnė ir leidžianti daugiau laiko skirti sau.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmosios dvi dekados – tai pokyčių metas, tačiau palankus tik tiems, kurie jų laukia ir suvokia, kad viskas anksčiau ar vėliau turi pasikeisti arba pasibaigti. Pirmoji dekada jums palankesnė, nes jausitės pakankamai stiprūs, tad gebėsite įveikti bet kokius sunkumus.

Antroji dekada vers keistis greičiau įprastai, o tai gali atnešti kiek streso, juolab pasitikėjimą savimi gali temdyti pavydžių žmonių žodžiai ar veiksmai. Trečioji dekada vers imtis būtinų darbų, mokytis dalykų, kurie augintų jūsų profesionalumą. Palankus metas tvarkyti dokumentus, sudarinėti grafikus, keisti gyvenimo būdą ir tvarkyti bazinius gyvenimo reikalus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji dekada skatins nukreipti pagrindinį dėmesį ne į savo, o į artimųjų poreikius, net jei to ir nenorėsite. Gali tekti pasirūpinti namų, buities reikalais – nesipriešinkite tam, nes tai ypač vaisingas metas šiai gyvenimo sferai tvarkyti.

Antroji dekada gali būti sunki dinamiškiems, norintiems veikti ir visu greičiu veržtis į priekį žmonėms. Tai nėra palankus metas svarbiems darbams, tad svarbu bus susilaikyti nuo noro imtis veiklos, kuri jums ypač svarbi, bet gali būti atidėta vėlesniam laikui. Paskutinę dekadą būsite pasiruošę daug ir sunkiai dirbti, tvarkyti dokumentus ir rūpintis svetimais reikalais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daug bendravimo ir pokyčių žadantis metas. Pirmoji dekada skatins judėti į priekį darbo sferoje, imtis naujos veiklos, išmokti ko nors naujo – energijos tam turėsite išties pakankamai. Tiesa, pakilią ir optimistišką nuotaiką gali aptemdyti draugų ar kolegų apkalbos, intrigos, pavydas, tad atsirinkite kontaktus ir stebėkite savo žodžius – nepasakokite savo gyvenimo detalių tiems, kuriems nėra būtina apie tai žinoti.

Antroji dekada pati sudėtingiausia šį mėnesį, tad nepaisant noro nuveikti kuo daugiau darbų, siekite ramybės ir koncentracijos tik ties pačiais svarbiausiais reikalais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Vasario mėnesį mylimi žmonės, draugai, antroji pusė bus geriausia jūsų atgaiva ir energijos šaltinis. Pirmoji dekada atneš galimybių suvokti didžiausias savo vertybes, dalykus ir santykius, kuriuos verta saugoti ir puoselėti.

Antroji dekada sudėtinga, verčianti nerimauti dėl materialių gyvenimo aspektų. Paguodos ir realios pagalbos galite sulaukti tik iš pačių artimiausių žmonių, tad nenorėkite visų problemų tvarkyti savarankiškai – tai neduos norimų rezultatų ir greitai išvargins. Trečioji dekada pati geriausia ir vaisingiausia mokantiems prisitaikyti besikeičiančioje situacijoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji mėnesio dekada bus kupina įvykių, kuriuos kartais bus sunku kontroliuoti, tačiau vengti jų nereikėtų, nes tai gali būti puiki proga sustiprėti, naujai pažvelgti į tam tikrus dalykus. Aplinkybės skatins daug ką keisti, išeiti iš komforto zonos ir imtis rimtų darbų.

Antroji dekada pareikalaus maksimalios stiprybės, nes iš aplinkinių galite sulaukti nemažai dėmesio, kuris nebūtinai bus malonus. Gali tekti gintis ar įrodinėti savo tiesą, tačiau tai daryti svarbu saikingai. Trečioji dekada pati ramiausia, tačiau tuo pat metu kupina ramios ir užtikrintos energijos, kuri leis nesunkiai sutvarkyti materialius gyvenimo reikalus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmosios dvi dekados jums gali būti pačios sunkiausios metuose, tačiau šiuo atveju daug priklauso nuo jūsų požiūrio į situaciją. Šį laikotarpį galite išnaudoti savęs tobulinimui, vidiniam apsivalymui, kuris leis pereiti į kitą gyvenimo etapą.

Dėl užtemimo sukeltų energijų galite justi emocinį nestabilumą, baimę ir energijos stoką, juk tokiu metu natūraliai į paviršių kyla jau pribrendusios problemos. Būkite atsargūs bendraudami su aplinkiniais ir saugokite savo konfidencialią informaciją. Trečioji dekada – tai jūsų jėgos metas. Jausitės tarsi atgimę iš naujo ir pasiruošę naujam startui.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius