Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

26 metų mergina išbandė svingerių kruizą: dėl vyresnių poilsiautojų teko „pertvarkyti smegenis“

26 metų seksologė, išvykusi į svingerių kruizą, kuriame vidutinis poilsiautojų amžius buvo nuo 45 iki 65 metų, sako, kad ji „pertvarkė savo smegenis“ ir pradėjo į juos žiūrėti kaip į patrauklius, rašoma „Daily Star“.
26 metų mergina išbandė svingerių kruizą
26 metų mergina išbandė svingerių kruizą / „15min“ fotomontažas

Į svingerių kruizą pakviesta sekso ekspertė sako, kad ši patirtis jai atvėrė akis į seksą su daug įvairesniais žmonėmis, nei ji buvo įpratusi anksčiau.

Alexa studijavo psichologiją, kai suprato, kad savo susižavėjimą seksu gali paversti karjera.

Seksologė ir rašytoja Alexa André laidų vedėjui Dustinui Rybkai papasakojo, kad supratusi, jog laive ji buvo bene jauniausias žmogus, ji iš naujo įjungė „smegenis, kad ją traukia vyresni žmonės“.

Alexa André „Instagram“ paskyros nuotr. / Seksologė Alexa André
Alexa André „Instagram“ paskyros nuotr. / Seksologė Alexa André

26 metų seksualinių nuotykių ieškotoja Alexa sako, kad ją žavėjo viskas, kas susiję su seksu, nuo tada, kai save prisimena: „Buvau tokia smalsi, norėjau matyti nuogus žmones, norėjau matyti žmonių kūnus. Klausinėdavau draugų apie jų pirmuosius bučinius, apie tai, koks tai buvo jausmas.“

Shutterstock nuotr. / Kruizinis laivas (asociatyvi nuotr.)
Shutterstock nuotr. / Kruizinis laivas (asociatyvi nuotr.)

Alexa studijavo psichologiją, kai suprato, kad savo susižavėjimą seksu gali paversti karjera. Tačiau greta akademinio domėjimosi žmogaus seksualumu ji atliko daug praktinių tyrimų – dalyvavo trijulių, sekso vakarėliuose ir orgijose, kurių kombinacijos buvo neribotos.

Ji pasakoja apie savo apsilankymą tik suaugusiesiems skirtame kurorte Jamaikoje, kuris baigėsi tokia intensyvia vieša sesija, kad žiūrovai Alexą ir kitus dalyvius apdovanojo ovacijomis.

Alexa André „Instagram“ paskyros nuotr. / Seksologė Alexa André
Alexa André „Instagram“ paskyros nuotr. / Seksologė Alexa André

Tačiau Alexa iš kelionės po Jamaikos kurortą išvyko į svingerių kruizą. Abiem atvejais, kaip ji pastebėjo, dėl didelės įėjimo kainos jaunesni poilsiautojai negalėjo atvykti.

Ji sakė: „Sužinojau apie tai, nes buvau pakviesta. Natūralu, kad už tai nemokėjau, nes buvo labai brangu.

Antrą ar trečią dieną aš tiesiog atsipalaidavau, tarsi tai nebebūtų problema.

Ten tikrai buvau jauniausia, kaip ir Jamaikoje, bet aš pertvarkiau savo smegenis taip, kad mane traukia vyresni žmonės, ir dabar riba neegzistuoja, mane traukia visi – tai smagu!“

Ji aiškina, kad „metė iššūkį savo įsitikinimams“ apie tai, ką reiškia patrauklumas: „Manau, kad tam tikra prasme tai buvo savotiškas eidžizmas (diskriminacija dėl amžiaus). Neprivalai vyresnių žmonių laikyti patraukliais, bet kodėl gi ne?“

Shutterstock nuotr. / Kruizinis laivas (asociatyvi nuotr.)
Shutterstock nuotr. / Kruizinis laivas (asociatyvi nuotr.)

Alexa sako, kad kai jos partneris Zacas pasakė, kad vidutinis kruizo dalyvių amžius bus nuo 45 iki 65 metų, ji suabejojo, tačiau vėliau nusprendė tai padaryti.

Ji sakė: „Aš tiesiog pradėjau matyti šiuos žmones kitomis akimis, atvykau ten ir tai buvo savotiškas šokas, bet antrą ar trečią dieną aš tiesiog atsipalaidavau, tai nebebuvo problema.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius