Daugiau straipsnių

3 bjaurūs dalykai, kurių neturėtumėte liesti viešbučio kambaryje – jie labai retai valomi

Šaltinis:

Buvusi skrydžių palydovė atskleidė 3 dalykus, kurių niekada negalima liesti viešbučio kambaryje, rašoma „The Sun“.

Viešbutis

Caroline gyvendama Dubajuje dirbo oro linijų bendrovėje „Emirates“, o paskui su vyru persikėlė į JAV.

Tačiau neseniai paskelbtame vaizdo įraše ji atskleidė dalykus, kuriuos visada daro įeidama į viešbučio kambarį ir kurių išmoko dirbdama lėktuvo įgulos nare.

„TikTok“ vaizdo įrašas vadinosi taip: „Kai buvai skrydžio palydove, todėl ŽINAI“ (angl. „When you used to be a flight attendant so you KNOW“).

Pirmoje vaizdo įrašo dalyje ji nuima dekoratyvines pagalvėles ir užvalkalus ir juos padeda ant grindų. Taip yra todėl, kad jie retai skalbiami, todėl tikėtina, kad prieš tai jais naudojosi keli svečiai.

Tada ji uždengia kambaryje esantį fotelį rankšluosčiu. Tai daroma dėl panašių priežasčių, nes viešbučio kėdės retai plaunamos ir yra labai „judri“ vieta, kur svečiai deda nešvarius batus ir lagaminus arba net sėdi nuogi.

Ir pabaigai ji nušluosto televizoriaus nuotolinio valdymo pultelį, nes šio daikto dažnai nepastebi kambarius valančios kambarinės.

123rf.com nuotr. / Viešbutis
123rf.com nuotr. / Viešbutis

Kažkas rašė: „Džiaugiuosi, kad nesu vienintelis, kuris meta dekoratyvinį užvalkalą ir pagalvėles už kelių mylių nuo lovos“.

Caroline atsakė: „Nenorite žinoti, ką esu mačiusi kambariuose.“

Kažkas, kas sakė, kad dirbo keliuose viešbučiuose, pasakojo: „Niekada nenaudokite antklodžių, jos galbūt yra skalbiamos kartą per metus.“