-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

67-erių vyras išbandė nuogalių kruizą: kaip atrodė laivas, kuriame buvo 2000 nudistų?

Aistringas keliautojas papasakojo, ką iš tikrųjų reiškia kruizas su nuogais žmonėmis. Anot jo, vienas iš pagrindinių privalumų – mažiau bagažo, rašoma „Daily Mail“.
67-erių vyras išbandė nuogalių kruizą
67-erių vyras išbandė nuogalių kruizą / „15min“ fotomontažas

Rašydamas anonimiškai „Reddit“ svetainėje, 67 metų vyras pakvietė kitus vartotojus „visko paklausti“ apie šią patirtį.

Jis užsisakė kruizą per Teksase įsikūrusią kelionių bendrovę „Bare Necessities“, kuri nuo 1990 m. organizuoja nuogalių laivų užsakomuosius reisus.

Neįvardytas vyras teigė, kad su 61 metų žmona plaukė 2000 keleivių turinčiu „Carnival“ kruiziniu laineriu į septynių dienų kelionę iš Tampos (Floridos valstija), pakeliui sustojant Meksikoje ir Hondūre.

Nė vienas kruizinės linijos darbuotojas nėra „įpareigotas“ dirbti nuogalių užsakomuosiuose reisuose.

Kitiems „Reddit“ naudotojams jis pakartojo, kad ši kelionė – pirmasis jo nudistų kruizas – „nebuvo svingerių kruizas ar seksui pozityvi aplinka“ ir „tai buvo daug nudistų patirties turinti minia“.

Aiškindamas apie nudistų kruizų subtilybes, jis atskleidė, kad kapitonas „įprastai išplaukus iš uosto paskelbia, kada galima nusivilkti drabužius“ ir „įprastai tai trunka apie 30 minučių“. Tas pats vyksta ir atvirkščiai, kai laivas pradeda artėti prie kito įplaukimo uosto.

Jis pridūrė, kad žmonės „įprastai pasinaudoja galimybe būti nuogais, nes tokia ir yra kruizo esmė“.

Kalbant apie personalą, jis sakė, kad visi kruizo darbuotojai buvo apsirengę, „išskyrus vieną vyro ir moters duetą“, kuris koncertavo teatre.

Jis sakė, kad, jo supratimu, nė vienas kruizinės linijos darbuotojas nėra „įpareigotas“ dirbti nuogalių užsakomuosiuose reisuose, jei nesijaučia patogiai.

Daugelį komentatorių sudomino, kokia publika buvo nuogalių kruize, todėl vyras pateikė savo nuoširdų verdiktą.

Jis rašė: „Neabejotinai buvo palyginti nedaug jaunų porų ir tikrai buvo vyresnio amžiaus žmonių. Dauguma buvo nuo 50 iki 70 metų amžiaus. Daug gėjų. Nebuvo daug lesbiečių moterų, kiek galėčiau pasakyti, bet manyčiau, kad joms būtų patogu. Tai priimanti minia“.

Žmonės „įprastai pasinaudoja galimybe būti nuogais, nes tokia ir yra kruizo esmė“.

Kai kurie žmonės taip pat teiravosi vyro apie laivo keleivių patrauklumo lygį, o šis atsakė, kad „kruizai, atrodo, skirti žmonėms, kurie mėgsta valgyti ir gulėti, todėl buvo daug stambių žmonių“.

Apskritai jis sakė, kad buvo „20 proc. patrauklių, 20 proc. vidutiniškų, 60 proc. nepatrauklių“ žmonių.

Pasak jo, kalbant apie tautybes, dauguma kruizinio laivo keleivių buvo amerikiečiai, tačiau buvo ir „keletas europiečių bei australų“.

Daugelis „Reddit“ vartotojų nerimavo, kad ten slapta fotografuoja ir filmuoja žmones, tačiau vyras šiuos nuogąstavimus išsklaidė teigdamas, kad visi buvo labai pagarbūs.

Jis paaiškino: „Visi žino, kad negalima fotografuoti kitų žmonių. Čia jaudinausi daug mažiau nei nuogalių paplūdimiuose. Beveik niekas su savimi neturėjo telefonų už kajutės ribų.

Buvo daugybė ženklų. Buvo daug užsakomųjų reisų bendrovės darbuotojų, kurių darbas buvo užtikrinti gerą nudistų etiketą.

Ir aš praleidau daug laiko internete tyrinėdamas nudizmą ir niekada nemačiau nė vienos internetinės nuotraukos iš kruizo, išskyrus grupines nuotraukas, kurioms žmonės savanoriškai pozavo. Dėl šių priežasčių nebuvau susirūpinęs“.

Pasak jo, kalbant apie tautybes, dauguma kruizinio laivo keleivių buvo amerikiečiai.

Dar vienas skaitytojų rūpestis buvo higiena, tačiau vyras atskleidė, kad visi kruizo dalyviai su savimi pasiėmė rankšluostį, ant kurio galėjo atsisėsti, o švarių rankšluosčių buvo visame laive.

Nors didžiąją kruizo dalį laive žmonės buvo nuogi, vyras paaiškino, kad tam tikru metu buvo dėvimi drabužiai.

Pavyzdžiui, „pagrindiniame valgomajame ir specializuotuose restoranuose reikėjo dėvėti drabužius“.

Tiesą sakant, jis pastebėjo, kad „daugelis žmonių, dieną praleidę nuogi saulėje, apsirengia ir nakčiai“.

Taigi po 18 val. vakaro buvo keistas mišinys nuogų, normaliai apsirengusių ir moterų, apsirengusių seksualiais drabužiais, pavyzdžiui, permatomomis palaidinėmis.

Vida Press nuotr. / Kruizinis laivas „Carnival“
Vida Press nuotr. / Kruizinis laivas „Carnival“

Vyras teigė, kad kai kurių nuogų ir kai kurių apsirengusių žmonių derinys baruose buvo „keistas“, bet „man tai suteikė žavesio“.

Kalbant apie avalynę, „vaikščiojant po laivą reikėjo avėti batus, nors kai kurie žmonės vis tiek vaikščiojo basi“, o vakarienės metu „visi avėjo šlepetes arba sandalus“.

Kai laivas atplaukdavo į uostą, reikėdavo dėvėti drabužius, tačiau lankydamiesi nudistų paplūdimiuose per ekskursijas jie vėl galėdavo nusirengti.

Apibendrindamas savo pirmąją nuogalių kruizo patirtį, vyras padarė išvadą: „Tai buvo nuostabu. Puikus oras ir galimybė nuogiems nuveikti daug smagių dalykų (paplūdimiai, kurortai, šokiai, buvimas baruose ir t. t.). Mano partnerei labai patiko“.

Shutterstock nuotr. / Nudistai
Shutterstock nuotr. / Nudistai

Nepaisant to, kad kelionė patiko, vyras sako, kad tikriausiai daugiau taip nekeliaus, nes „pasaulyje yra daug puikių vietų“.

Jis siūlo keletą išminties perlų nudizmo naujokams: „Ar kada nors maudėtės nuogi? Nuogiems maudytis, šokti, vaikščioti paplūdimiu ir pan. Man tai atrodo svarbiausia.

Dėl tos pačios priežasties vyrai nedėvi marškinėlių eidami maudytis ar į paplūdimį. Tai puikus jausmas. Esu tikras, kad kai kurie žmonės jaučia ekshibicionistinį jaudulį, bet aš jo nejaučiu.

Taip, būti nuogam kruizo metu kartais atrodė šiek tiek kvaila, bet gyveni tik kartą... Ir taip, lengviau susikrauti daiktus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius