Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akcija: skrydis tarp JAV ir Europos – už 99 dolerius

Islandijos pigių skrydžių kompanija „WOW Air“, išgarsėjusi itin nebrangiais skrydžiais tarp JAV ir Europos, vėl skelbia akciją. Pirmadienį avialinijos paskelbė, kad bilietą į vieną pusę galima įsigyti vos už 99 JAV dolerius.
Niujorkas
Niujorkas / 123rf.com nuotr.

Pigūs skrydžiai sujungs septynis miestus Europoje (Amsterdamą, Briuselį, Frankfurtą, Dubliną, Edinburgą, Stokholmą ir Kopenhagą) bei 5 JAV (Baltimorę, Bostoną, Čikagą, Niujorką ir Pitsburgą). „WOW Air“ skraidina ir į Los Andželą bei San Fransiską – skrydžiai į šiuos miestus prasideda nuo 119 JAV dolerių.

Visi skrydžiai yra per Islandijos sostinę Reikjaviką.

Keleiviai pigius bilietus įsigyti gali laikotarpiui nuo lapkričio 1 iki gruodžio 13 dienos – paprastai šis laikotarpis yra nepopuliarus tarp keliautojų.

Bilietų ieškokite „WOW Air“ puslapyje internete.

Tad kur tokių pigių skrydžių kabliukas? Yra keli.

Pirma, pigių skrydžių yra nedaug – tik 1 250, ir kaina galios tik užsisakant skrydį į abi puses. Labai tikėtina, kad bilietui į kažkurią pusę visgi akcija nebus taikoma, tad bendra kaina gali ir išaugti. Bet jeigu jūsų galimybės leidžia lanksčiai žiūrėti į grįžimo iš JAV laiką, gali pavykti nugvelbti ir abu bilietus su akcija.

Beje, didesnė tikimybė pigių skrydžių rasti šiokioms dienoms, o ne ilgajam savaitgaliui – pavyzdžiui, suskraidyti ketvirtadienį-sekmadienį pigiai bus sudėtinga.

Antra, kaip ir visos pigių skrydžių kampanijos, ši ima papildomus mokesčius už viską.

Reikės papildomai mokėti už registruojamą bagažą ar didesnį lagaminą, pasiimamą į lėktuvo saloną, taip pat – už sėdimos vietos pasirinkimą, gėrimus, maistą. Šie papildomi mokesčiai už abu skrydžius gali atsieiti daugiau nei 100 dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius