Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 08

Armėnas skundėsi lietuviui: Rusija pinigų duoda tiek, kad galima nusipirkti tik „bulkos“ ir kefyro

Kartkartėmis pakalbame apie skrydžių iš Lietuvos geografiją, perspektyvas ar galimybes. Kiek labiau tais dalykais besidomintieji žino, kad vienos iš Lietuvoje dirbančių „lowcostinių“ oro linijų nutraukia skrydžius iš Vilniaus į Jerevaną. Ne per seniausiai esu piktinęsis labai aukštomis šios krypties bilietų kainomis, bet dabar viskas ir paaiškėjo – šie skrydžiai buvo apskritai planuojami nutraukti. Nespėjusiems aplankyti Armėnijos sostinės gali būti kiek apmaudu, tačiau ant nieko negali pykti – tie skrydžiai buvo vykdomi netrumpą laiką ir progų jais pasinaudoti tikrai buvo.
Vaido Mikaičio kelionė po Armėniją
Vaido Mikaičio kelionė po Armėniją / Vaido Mikaičio nuotr.

Tiesa, absoliučiai paskutinė proga iš Vilniaus nuskristi į Jerevaną dar tebeegzistuoja – paskutinis skrydis yra numatytas kovo 10 dieną, tad desperatiškai ten nuskristi norintys vis dar gali tą padaryti. Tačiau yra vienas bet. Tas bet yra tai, kad atgalinio skrydžio tvarkaraštyje jau nebematau, tad, pasinaudojus tuo paskutiniu skrydžiu, iš Jerevano teks grįžti kitais būdais. Turbūt šituo paskutiniu sakiniu bet kam užmušiau net ir skruzdėlės dydžio mintį pasinaudoti tuo paskutiniu skrydžiu. Argi ne taip?

Oro linijos, aišku, neskelbia, kodėl tas reisas yra nutraukiamas. Taigi aš nesiimsiu čia spėlioti, nes – o kas nuo to pasikeis? Viena vertus, dėl to yra kažkiek gaila, nes po pernykštės kelionės į Armėniją pasidariau išvadą, kad ta šalis tapo tarsi daliniu Ukrainos, į kurią prieš karą ir pandemiją lietuviai aktyviai skraidė pramogauti, pakaitalu. Mat lėktuvai į Jerevaną skraidydavo perpildyti ir jo keleiviai Armėnijos sostinėje išsilaipindavo jau šiltutėliai. Vadinasi, dabar šio pakaitalo nebelieka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius