Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“

Šiemet Žolinę švęsime antradienį, tai reiškia – pasiėmus vos kelis laisvadienius, galima kokybiškai pailsėti visą savaitę. Sako, Žolinė yra atsisveikinimo su vasara šventė – o juk atrodo, nė nespėjome ja tinkamai pasidžiaugti! Daugelis planuojančių atostogas šventinę savaitę spėlioja, ar karštomis dienomis daug nelepinusi vasara rugpjūčio viduryje leis pasimėgauti saulės voniomis, maudynėmis jūroje ir kitais malonumais, kurių vis maža. Nenorite rizikuoti ir galvoti, koks oras bus per atostogas ir ką teks veikti, jei prognozės nedžiugins? Kelionių agentūros LabasPasauli.lt komanda siūlo trumpą pabėgimą nuo įprastos rutinos – paskutinės minutės kelionę į Turkiją ar Egiptą. Kelionių organizatoriai dalinasi patarimais, kokias kryptis verta rinktis ir į ką atkreipti dėmesį. Dar turite galimybę pasirinkti paskutinės minutės planą, kuriame išties „viskas įskaičiuota“ – įdegis, maudynės, skanus maistas ir pramogos!
Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“
Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“

Ieškantiems nebrangaus paskutinės minutės atostogų plano – kelionių agentų rekomendacijos

LabasPasauli.lt komanda sako, kad dažnai ieškantys paskutinės minutės kelionių dairosi tiesiog kokybiško pabėgimo nuo rutinos – poilsio su „viskas įskaičiuota“ ar „ULTRA viskas įskaičiuota“ maitinimu. Daugelis nori atostogų oazės, kuri gali pasiūlyti viską vienoje vietoje: skanų maistą, baseinus, šiltų bangų skalaujamus paplūdimius, patogius gultus, pramogas. Geriausia paskutinės minutės pabėgimo dalis – daug planuoti nereikės, užteks pasirinkti tinkamą datą ir populiariuose kurortuose, pavyzdžiui, Turkijoje ar Egipte, bent savaitę galėsite ilsėtis už tokią kainą, kurią rugpjūtį būtų sunku rasti čia, Lietuvos kurortuose.

nuotr. Pexels, Sarah Schorer/Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“
nuotr. Pexels, Sarah Schorer/Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“

„Jeigu ieškote viskas įskaičiuota varianto, pigiausios kelionės – į Egiptą. Tuomet, Tunisą arba Turkiją. Poilsis Europoje vasarą kiek brangesnis, bet kelionių krypčių už prieinamą kainą yra, pavyzdžiui, Juodkalnija. Čia galite pasirinkti viešbutį su įskaičiuotais pusryčiais arba pusryčiais ir vakarienėmis, o miestus apžiūrėti nuomojamomis transporto priemonėmis“, – mintimis dalinasi LabasPasauli.lt kelionių agentūros vadovas Vaidotas Oldenburgas. Vis dėlto, jis sako, kad norintiems sutaupyti (jokiu būdu, ne kokybės sąskaita) išties verta peržiūrėti artimiausias kelionių datas į Turkiją ar Egiptą.

Turkijos ir Egipto kurortai – ar verta juos rinktis rugpjūtį?

Daugelis sako – juk vasarą gera ilsėtis ir savuose kurortuose. Vis dėlto, nenuspėjami orai Lietuvoje ne kartą įrodė, kad ilgai planuotos ar spontaniškos vasaros atostogos nebūtinai lepins saulės spinduliais. Kelionių agentūra Labas Pasauli savo interneto svetainėje pateikia ne vieną viliojantį pasiūlymą – Žolinės savaitę jų bene daugiausia į tautiečių visus metus mėgstamus Egipto bei Turkijos kurortus. Tiesa, unikalių pasiūlymų gausu ne tik Žolinės savaitę, bet ir planuojantiems atostogas visą rugpjūčio mėnesį ar kitu metu.

Vaidotas patvirtina, kad rugpjūtis – idealus metas keliauti į šias šalis: „Tai labai populiarus metas vykti į Turkiją. Kiek labiau užmirštas Egiptas, tačiau visai be reikalo. Šiuo metu temperatūra abiejose šalyse yra panaši, o pasiūlymai į Egiptą dažnu atveju – gerokai patrauklesni.“

Kalbant apie biudžetą – jeigu esate nusimatę ribą, kurios nenorite peržengti, profesionalūs kelionių agentai gali padėti suplanuoti tobulą poilsį iki numatytos sumos ir dar sutaupyti. Pasirinkus iš anksto parengtą atostogų paketą, dėl nenumatytų išlaidų nerimauti neteks.

„Mūsų profesionalų komanda atsižvelgia į kiekvieno asmens poreikius bei biudžetą ir atrenka geriausius pasiūlymus iki nurodytos sumos – tai reiškia, kad jei biudžetas 2000 eurų, atrinksime ne tik tuos, kurių kaina tokia, bet ir gerokai pigesnius, t. y., visus geriausius pasirinkimus, neviršijančius numatytos sumos“, – apie individualių pasiūlymų paruošimą pasakoja kelionių agentūros vadovas.

Kur ilsėtis Turkijoje? Apie populiariausią kurortą ir kur vykti, jei norisi pramogų ar ramybės

„Dėl patrauklių kainų, didelės veiklų įvairovės, aktyvaus naktinio gyvenimo bei ekskursijoms tinkamų vietų pasirinkimo populiariausiu kurortu išlieka Alanija, – sako LabasPasauli.lt agentūros vadovas ir priduria, kad išskirtine gamta ar šalies istorija besidomintiems keliautojams verta atkreipti dėmesį ir į mažesnius miestelius. – Jei esate gamtos ir istorijos mylėtojai, verta pasidomėti Side. O štai norintiems išskirtinių gamtos vaizdų, neabejojame, įspūdį paliks Kemeras. Nors kalnų apsuptas miestas nėra didelis, jis gali pasiūlyti skirtingas pramogas tiek dienos metu, tiek pasiilgusiems naktinio gyvenimo šurmulio.”

(nuotr. Pexels, Pixabay/Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“
(nuotr. Pexels, Pixabay/Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“

Pasiilgote ramybe alsuojančios prabangos, o galbūt esate golfo entuziastai? Tokiu atveju jūsų lūkesčius su kaupu išpildys Belekas. „Belekas – tai nedidelis, gerokai ramesnis kurortas, kurį renkasi norintys būtent tokio poilsio. Šiame mieste įsikūrę daugiausiai prabangių viešbučių, daugybė golfo laukų. Beje, čia yra ir garsusis ,,The Land Of Legends'' teminis parkas, dar tituluojamas Turkijos Disneylandu“, – patarimais dalijasi Vaidotas.

Norite idealiai išvystytos turizmo infrastruktūros, svajojate apie mažesnį, bet savitą ir jaukių miesto viešbutuką, apsuptą nedidelių restoranėlių, parduotuvių, desertinių? Į Turkiją įvairias poilsines keliones organizuojančios agentūros vadovas patvirtina – miesto šurmulio mėgėjams verta bent kartą nuvykti į šalies sostinę Antaliją. Čia itin gerai išvystyta turizmo infrastruktūra, kurioje galite rasti visko. Tiesa – poilsis sostinės viešbučiuose gali atsieiti brangiau.

Paskutinės minutės atostogos Egipte – Šarm el Šeichas ar Hurgada?

Vieni populiariausių kurortų Egipte, dėl kurių keliautojai patarimo teiraujasi ir LabasPasauli.lt komandos – Šarm el Šeichas ir Hurgada. Būtent tarp jų renkasi dažna keliautojų kompanija. Jeigu vitamino D atsargas saulės spinduliais nusprendėte pasipildyti viename iš šių Egipto kurortų, kelionių ekspertai dalinasi keliomis įžvalgomis.

„Keliaujant į Egiptą vasaros metu, itin populiarus pasirinkimas – Šarm el Šeichas. Kurortas garsėja savo Raudonosios jūros lobiais, įspūdingais koraliniais rifais, taip pat – moderniu ir išvystytu miesto centru su daugybe kavinių, parduotuvių, pramogų. Iš čia patogu vykti į įvairias ekskursijas. Keliautojams galime pasiūlyti mūsų pačių aplankytus skirtingų kategorijų viešbučius – nuo ekonominės klasės iki pačių prabangiausių Egipte. Beje, vykstantiems ilsėtis į šį kurortą nėra reikalinga viza“, – pastebėjimais apie nardymo entuziastų pamėgtą Šarme aš Šeichą dalinasi Vaidotas.

Kelionių agentūros vadovas įvardina ir kitą populiarią kryptį – Hurgadą. Tiesa, jis pabrėžia, kad keliaujant į Hurgados regioną svarbu nuspręsti, ko norima: „Svarbu apgalvoti, ko tikitės – miesto centro šurmulio ir jame gausių pramogų ar jūros ir jos teikiamų malonumų. Hurgados miesto centro ribose įsikūrę viešbučiai bus nedideli, tačiau ši vieta suteikia labai patogų susisiekimą. Norint didesnio viešbučio, jo reikės dairytis kiek tolėliau nuo centro. Vis dėlto, didesnis viešbutis gali pasiūlyti ir daugiau pramogų – tokiu atveju veiklų bus tiek, kad visas atostogas nebus poreikio palikti viešbučio teritorijos“, – šypsosi pašnekovas.

Misija – tobulo viešbučio pasirinkimas! Pasiūlymai vakarėlių sieloms, ramybės pasiilgusioms poroms ir keliaujantiems su vaikais

Jeigu dairotės paskutinės minutės kelionės, kuri leis atsipalaiduoti ir nesukti galvos dėl smulkmenų, bene svarbiausia dalis – pasirinkti lūkesčius atitinkantį viešbutį. Vykstantiems į Turkiją ar Egiptą tokį surasti padeda kelionių agentai, kurie puikiai pažįsta tiek šių šalių regionus, tiek siūlomus skirtingo tipo viešbučius. Nepriklausomai nuo atostogaujančios kompanijos, vienos populiariausių poilsio oazių Turkijoje ir Egipte – siūlančios „viskas įskaičiuota“ arba „ULTRA viskas įskaičiuota“ maitinimą.

nuotr. Pexels, Micheilecom Visual Stories/Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“
nuotr. Pexels, Micheilecom Visual Stories/Atostogausite Žolinės savaitę? Paskutinės minutės planas, kuriame „viskas įskaičiuota“

LabasPasauli.lt kelionių agentūros vadovas sako, kad viešbučių įvairovė labai didelė, todėl svarbu žinoti savo kriterijus ir atsižvelgti į tai, su kuo keliaujate. Keli profesionalų patarimai besirenkantiems viešbutį Turkijoje:

  • Įsimintinam poilsiui su vaikais verta pasižiūrėti, ar aktualiu laiku pasiūlymų turi tokie viešbučiai kaip: LONG BEACH RESORT 5*, UTOPIA WORLD HOTEL 5*, taip pat – SAPHIR, CRYSTAL bei OTIUM viešbučių tinklai.
  • Pasiilgusiems smagių vakarėlių verta patikrinti, ką rugpjūtį, o gal ir kitu laiku planuojamų kelionių datomis siūlo jaunimo pamėgtas vakarėlių viešbutis AMON HOTEL BELEK 5*. Poroms, ieškančioms prabangaus poilsio su šou elementais, kelionių agentai siūlo pasidomėti galimybe apsistoti ADAM & EVE HOTEL 5*. Kiti suaugusiems tinkantys viešbučiai: THE RAGA SIDE 5*, WHITE CITY RESORT 5* ar WHITE CITY BEACH 4*.
  • Vyresnei auditorijai, ieškančiai ramaus poilsio už prieinamą kainą, verta apsvarstyti numerį MICHEL HOTEL & SPA 5* viešbutyje. Kiti dėmesio verti, nebrangūs pasirinkimai: Q PREMIUM RESORT HOTEL 5*, GALERI RESORT HOTEL 5*.
  • Prabangos gerbėjams verta dairytis RIXOS, GURAL bei NIRVANA pasiūlymų. Neskaičiuojantiems ir trokštantiems maksimalios prabangos – MAXX ROYAL viešbučių tinklas išties turi, ką pasiūlyti. Kiti kokybiški pasirinkimai: MYLOME LUXURY HOTEL & SPA 5*, KAYA bei DELPHIN viešbučių tinklai.

Šįkart svarstote pasirinkti vieną iš kainos ir kokybės santykiu sunkiai nurungiamų Egipto viešbučių? Vaidotas sako, kad čia keliaujantiems su šeima verta pagalvoti apie ALBATROS, JAZ bei CLEOPATRA tinklų viešbučius. Poroms jis siūlo ieškoti numerio RIXOS SHARM EL SHEIKH, MERAKI RESORT ir SUNRISE HOLIDAYS. Na, ir galiausiai prabangos mėgėjų nenuvils bet kuris iš minėtojo RIXOS, BARON ar STEIGENBERGER tinklų pasiūlymų.

Beje, jeigu norimu metu – Žolinės savaitę ar kitu – nerandate tinkamos datos savo kelionei, LabasPasauli.lt skiltyje gauti pasiūlymą užpildykite anketą: įrašykite norimą šalį, tinkamas datas, keliautojų skaičių, viešbučio kategoriją, norimą kainą asmeniui ir kitas detales. Profesionalai atrinks jums tinkamiausius norimos krypties pasiūlymus.

Vis dar nežinote, ką veiksite per savo atostogas Žolinės savaitę? Panašu, kad yra tobulas planas, kuriame viskas apgalvota už jus, o svarbiausia viskas įskaičiuota – kalbame ne tik apie įvairų atostogų meniu, bet ir apie garantuotas saulės vonias, gaivinančias bangas ir penkių žvaigždučių vertą poilsį prie jūros. LabasPasauli.lt komanda patvirtina – dar niekas nepasigailėjo pasirinkęs spontanišką pabėgimą nuo kasdienės rutinos. O svarbiausia, už patrauklią kainą pačiame sezono įkarštyje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius