Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atostogavo viena ir pasigailėjo: keliaujant dviem – viskas pigiau

Vasarą gausu įvairiausių kelionių pasiūlymų su nuolaida. Kelionių agentūros konkuruoja tarpusavyje, kuri pasiūlys geresnį paketą, viešbučiai vilioja keliautojus įdomiausiomis pramogomis, maitinimu bei sveikatinimo paslaugomis. Dauguma šių pasiūlymų skirti dviem žmonėms, o atostogaujant vienam dažniausiai tenka sumokėti daugiau, negu keliaujant dviese ar su didesniu būriu.
Mergina pajūryje
Mergina pajūryje / Mahmur Marganti / Unsplash nuotr.

Pailsėti užsienyje prie jūros nusprendusi 15min skaitytoja aptiko daugybę pramogų ir kelionių paketų, kurios jai būtų kainavusios mažiau, jei ji keliautų dar su vienu žmogumi. Savo patirtį ji aprašė laiške.

„Vasaros atostogoms rinkausi neegzotinę kelionę kur nors Europoje, prie jūros. Dabartinėmis aplinkybės keliauti toliau – rizikinga. Lietuvos kelionių agentūros siūlė pigesnius skrydžių bei viešbučių paketus, negu užsisakinėjant tiesiogiai, tad ieškojau jose.

Išsirinkusi tinkamiausią variantą už 370 eurų pradėjau pildyti užsakymo formą, kurioje pažymėjus 1 turistą kaina staiga pasikeitė į 458 eurus. Maniau, kad kažko nesuprantu, tad pasitikrinau dar kartą. Peržiūrėjau kitus pasiūlymus ir, staigmena, aš neklystu – vienam žmogui kelionės paketas brangesnis. Norėdama pasitikslinti paskambinau į agentūrą, kurioje man patvirtino, kad taip buvo visada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius