Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dokumentinis filmas „Dviračiais per Kirgiziją“ pradeda kelionę per Lietuvą

Vilniuje, kino teatre „Pasaka“ šįvakar greičiausiai susitiks visi, kam patinka dviračiai ir kelionės. Būtent čia vyks filmo „Dviračiais per Kirgiziją“ premjera. Dokumentiniame filme sugulė visi įdomiausi kelionės momentai.

Įsimintina kelionė vyko pernai liepą. Į Kirgiziją dviračiais išmynė organizacijos „Špikis“ įkūrėjas Algirdas Gurevičius ir dar keturi lietuviai. 

„Prieš kelionę kiekvieno dalyvio paklausėme, kiek skalėje nuo 1 iki 10 jie įvertintų laukiančios kelionės sunkumą. Tą patį padarėme ir po kelionės. Kviečiame pažiūrėti kaip pasikeitė dalyvių požiūris“, - sakė A.Gurevičius.

Renata, kuri ilgą laiką užsiiminėjo dviračių sportu, prieš kelionę labiausiai jaudinosi dėl laukiančių aukštikalnių.

Kadangi kelionės metu buvo planuojama pasiekti net 4 km viršūnes, mergina, kuri nėra buvusi tokiuose aukščiuose, dvejojo savo savijauta juose.

VIDEO: Kelionė dviračiais per Kirgiziją: jos dalyvės Renatos mintys

Tuo tarpu Rūta, kuri su „Špikis“ leidosi jau į antrą kelionę (prieš tai ji keliavo per Gruziją), nerimavo ne tik dėl sunkaus mynimo, bet ir dėl pačios komandos.

Mėnesio kelionė po svetimą šalį su žmonėmis, kuriuos menkai pažįsti, yra papildomas iššūkis, kuris gali kelionę apsunkinti labiau psichologiškai nei fiziškai. Tiesa, po kelionės, mergina atsisakė įvertinti fizinį kelionės sudėtingumą ir tiesiog paskyrė bendrą įvertinimą – 9.

VIDEO: Dviračiu per Kirgiziją važiavusi teisininkė Rūta į tokią kelionę leidosi antrąkart

Audrius – daugiausia patirties turintis kelionės dalyvis, prieš kelionę spėjo, jog viskas jam bus pakankamai lengva, tačiau kelyje būtent jo laukė kelios nemalonios staigmenos, kai viena kitą keitė vis sunkesnės ir statesnės įkalnės.

VIDEO: Kelionė dviračiais per Kirgiziją: jos dalyvio Audriaus mintys

Dagnė prieš šią kelionę nežinojo, kas jos laukia. Tačiau grįžusi ją drąsiai įvardino kaip gyvenimo kelionę ir, savaime aišku, skyrė jai 10 balų. 

VIDEO: Kuo sudėtingos kelionės dviračiais traukia merginas?

Pamatyti visą kelionės dienoraštį bei susitikti su jos dalyviais galima šiandien, vasario 3 d. Vilniuje, kino teatre "Pasaka". Vėliau filmas "Dviračiais per Kirgiziją" keliaus ir per kitus Lietuvos miestus.

Detalesnę informaciją apie kelionę, taip pat kur ir kada bus rodomas filmas, rasite: http://www.spikis.lt/DviraciaisPerKirgizija/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius