Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
05 15

Egipte sutiktas rusas netikėtai atsivėrė lietuviui: „Putinas sugriovė mano tėvynę“

Ar kas nors dabar planuoja poilsį Egipte? Aš asmeniškai tikrai ne ir nesuvokiu, kam vasarą grūstis kažkur į Afriką, kai ir Lietuvoje yra puikūs orai. Bet maža ko aš nesuvokiu. Paaiškėjo, jog ilsėtis į Egiptą skrendančių lietuvaičių yra net ir šiuo metu. Nors vasara su Egiptu man niekaip nesikoreliuoja, kas aš toks, kad kitiems aiškinčiau, ką daryti? Jei žmonės dėl to laimingi, tegul skrenda – kuo daugiau laimingų žmonių, tuo geriau visuomenei.
Atostogos Egipte
Atostogos Egipte / Vaido Mikaičio nuotr.

Kad ir vienas mano pažįstamas, pavyzdžiui, ką tik grįžęs iš Egipto. Na, jis ne visai paprastas pažįstamas, o, sakykime, artimas giminaitis. Nors ką aš čia maivausi, iš Egipto ką tik grįžo mano tėvas Aleksas.

Ko ten grūdiesi, sakiau jam prieš kelionę, dar saulės smūgį gausi. Vyktum kaip visi padorūs žmonės žiemą ar bent pavasarį, tai yra tuomet, kai pas mus šalta, tada ir vasaros efektas efektingesnis būtų, argumentavau.

Vaido Mikaičio nuotr. / Atostogos Egipte
Vaido Mikaičio nuotr. / Atostogos Egipte

Bet mano atkalbinėjimai Aleksui buvo kaip vanduo nuo seno žąsino (neatmetu galimybės, kad jis manęs apskritai literaliai nesiklausė) ir pensininkas iškeliavo į jau antrą kelionę šiemet, eilinį kartą paneigdamas sriūbavimus, kaip blogai gyvena Lietuvos pensininkai (jis dar ir į Turkiją rudenį planuoja). Grįžo iš Hurgados įdegęs, patenkintas ir dar neeilinę istoriją parvežė, kurią čia jums ir papasakosiu, nes, jaučiu, ji jums gali būti visai įdomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje