-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 23

Į Ispaniją nuvykęs lietuvis stebėjosi išsinuomotu butu: miegamajame mačiau pikantiškus dalykus

Kadangi Kalėdos jau ant nosies, tai gal sakau, nederėtų jūsų apkrauti sunkesniais istoriniais ar geopolitiniais kelioniniais tekstais. Reikia kažko lengvesnio, jaučiu. Todėl papasakosiu apie tokią amerikietę vardu Kristen, su kuria man teko džiaugsmelis kurį laiką bendrauti ir keliauti. Tekstas, tiesa, bus lengvas tik skaitytojams, nes jį rašant teko ir ne visai malonius dalykus prisiminti – gausybę nervų man suėdė ta Kristen, jei jau atvirai.
Alikantė, Ispanija
Alikantė, Ispanija / Shutterstock nuotr.

Kristen aš pažinojau nuo laikų, kai gyvenau Amerikoje. Vėliau grįžau į Lietuvą, bet kontaktas su ja išliko normalus. Bent jau iki vienos kelionės, kurią prieš kažkiek laiko nusprendėme įgyvendinti kartu. Kaip tinkamą kelionei šalį pasirinkome Ispaniją.

Kodėl? Nes Ispanija yra iš tikrųjų gera šalis, man ji labai patinka. Ji apskritai yra mano viena mėgstamiausių, stengiuosi į ją nukakti tiek dažnai, kiek tik galiu, gaila tik, kad galiu ne tiek dažnai, kiek įstengiu. O ir kaprizingajai Kristen ji tiko, nes tuo metu mokėsi ispaniškai ir norėjo praktikos.

Shutterstock nuotr. / „Las Fallas“ festivalis, Valensija, Ispanija
Shutterstock nuotr. / „Las Fallas“ festivalis, Valensija, Ispanija

Žodžiu, suderinę abiem palankų laiką, susitikome Madride, ketindami per porą savaičių apsukti ratą apie Ispaniją. Mūsų pagrindinis kelionės tikslas buvo aplankyti kasmet Valensijoje vykstantį „Las Fallas“ festivalį, kuris būna kovo mėnesį, tai jau iš to aišku, kad kelionė ir vyko kovą. Apie nuotykius Valensijoje jau esu pasakojęs, tad dabar pratęsiu, kaip ši kelionė vyko toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius