Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingiausios lankytinos vietos pajūryje: penkios, kurias privalote patirti

Tikriausiai retas kuris įsivaizduojame savo vasarą be apsilankymo pajūryje, o ir atėjus rudeniui paskutinę dar šildančią saulę gera pagaudyti būtent ten. Tačiau ar žinote, kad pajūryje apstu pramogų ir be jūros, tad net jeigu oras „ir vėl pasitaikė nekoks“ čia vis tiek rasite ką veikti. Sekite paskui mus!
„Dino parkas“
„Dino parkas“ / Atstovų nuotr.

Vasara jau į pabaigą, tačiau kai kurie mūsų tik dabar randa laiko pramogoms ir poilsiui, o prieš akis ir, tikėkimės, gražus rugsėjis, tad kas dar nespėjote susirinkti gerų įspūdžių bagažo, pateikiame jums TOP 5 įspūdingiausias vietas pajūryje, kurias dar galite aplankyti ir pasikrauti nepamirštamų prisiminimų.

„Babilono sodai“ – žiedų jūra ir pasaulio grožis

Pernai vasarą Klaipėdos rajone duris atvėręs miniatiūrų parkas „Babilono sodai“ įsikūręs dideliame išpuoselėtame plote, kuriame – 23 žymiausių pasaulio architektūros statinių miniatiūros, milijono gražiausių žiedų jūra, terasa su kava, ledais bei užkandžiais, vaikų žaidimų aikštelė ir galimybė iš čia pat įkurto vaistažolių darželio gauti kvapnios arbatos.

Tai – tik dalis malonumų, kuriuos gausite atvykę į „Babilono sodus“, nes kiekvienas čia gali atrasti tai, kas labiausiai džiugina: gal jus itin domina žymiausi pasaulio statiniai, o galbūt esate augalų mylėtojas? O gal labiausiai apsidžiaugsite, kai mylimasis jus pašokdins skambant prancūziškai melodijai prie Eifelio bokšto? Tai parkas, kuriame veiklos ir džiugesio ras tiek vaikai, tiek šeimos ar poros, tiek senjorai. Atvykite ir įsitikinkite patys.

Radailių dvaras – išskirtinis kompleksas poilsiui ir pramogoms

Pasikrovę puikių įspūdžių galite užsukti į netoliese esantį Radailių dvarą, įsikūrusį Klaipėdos rajone, Radailiuose, kur savo poilsį galėsite skirstyti kaip tik jums norėsis, nes Radailių dvaro kompleksas pasiūlyti išties turi ką.

Čia rasite SPA su baseinų ir pirčių zonomis, kurios tiks tiek porai, tiek šeimai su vaikais, mat skirtingo gylio baseinai užtikrins komfortą kiekvienam. Sūkurinė vonia, pirtys, poilsio zona, sveikatingumo procedūros, sauna, šalto vandens kubilas – viskas, ko reikia kokybiškam poilsiui bei sveikatai.

Nereikės sukti galvos ir dėl nakvynės, nes galėsite apsistoti komfortiškai įrengtuose standartiniuose ar liukso klasės kambariuose, pasimėgauti gardžiais patiekalais restorane, o tam atvejui, jeigu prireiktų vietos didesnei šventei – kviečiame į Radailių vilą.

Tai vieta, puikiai tinkanti ir romantiškam poilsiui dviese, ir šeimai su vaikais, mat toje pačioje teritorijoje, visai šalia, įsikūręs ir vaikų pamėgtas „Dino parkas“.

„Dino parkas“ – vieta, kur riaumoja dinozaurai

Pasiruoškite įspūdžių kupinai dienai „Dino parke“ – vietoje, jūsų lauks gerai nusiteikę didieji pasaulio karaliai – dinozaurai, kurie juda, riaumoja, o laimingiausiems – ir akį pamerkia.

Ši vieta pakerės ne tik dinozaurų fanus, bet ir aktyvių pramogų gerbėjus: elektromobiliai, šaudykla, veidrodžių labirintas, net septyni skirtingo dydžio batutai, vandens pramogos, šikšniukų kalva ir galybė kitų pramogų, kurios jau įskaičiuotos į parko bilieto kainą, taigi jums beliks šėlti tol, kol turėsite jėgų.

„Dino parke“ rasite ir dar vieną įdomų lankytiną objektą – apverstą namą – kuriame viskas aukštyn kojomis, tad juoko čia netrūks, o nuotraukos atims žadą. Čia laukia ir pagausėjęs mini zoologijos parkas: triušiukai, alpakos, trys avytės ir pulkas ožkyčių!

Parke taip pat vykdomos įdomios ekskursijos ir edukacijos moksleiviams, rengiamos įvairios šventės, vasaros stovyklos.

Išalkus čia rasite kavinę, ledainę ir piceriją, o ieškantiems daugiau romantikos patariame užsukti į Radailių dvaro restoraną ir pasimėgauti gardžia bei jaukia vakariene. Beje, būtent „Dino parke“, ištroškusiems išskirtinės romantikos siūlome aplankyti namelį „Akis“.

Namelis „Akis“ – romantika, kurios nepamiršite

Tiems, kas ieško įdomių patirčių ir išskirtinių vietų, siūlome nepamirštamą patirtį Radailių dvaro komplekse įkurtame moderniame namelyje „Akis“ – gamtos ir dinozaurų parko apsuptyje esantis namelis medyje abejingų nepaliks.

Šiuolaikiškai įrengtame namelyje rasite dušą, wc, kondicionierių, šaldytuvą, kavos aparatą, higienos reikmenis, televizorių, wi-fi, o ryte pasilepinsite gardžiais pusryčiais.

Čia sužavės pasakiško gamtos grožio artumas, privatus poilsis, ramybė ir... dinozaurų kaimynystė, nes pro vitrininį langą galėsite jiems pamojuoti. Po nameliu įrengta jauki terasa visiškai prie pat vandens, tad jau tik nuo jūsų poreikių ir fantazijos priklausys, kaip šią unikalią vietą patirsite.

Atstovų nuotr./„Dino parkas“
Atstovų nuotr./„Dino parkas“

Iliuzijų namas „Eureka“ – čia viskas įmanoma!

Iliuzijų namas „Eureka“ – tai paslapčių ir magijos kupinas pramogų kompleksas, įsikūręs Palangoje. Šiame magijos ir triukų name įdomu bus tiek mažam, tiek dideliam, nes unikalūs ir interaktyvūs eksponatai, visame pasaulyje populiarios iliuzijos, įvairios pramogos – visa tai iliuzijų namą „Eureka“ padaro vieta, kurioje tikrai yra ką pamatyti bet kokio amžiaus žmonėms.

Atstovų nuotr./Iliuzijų namas „Eureka“
Atstovų nuotr./Iliuzijų namas „Eureka“
Atstovų nuotr./Iliuzijų namas „Eureka“
Atstovų nuotr./Iliuzijų namas „Eureka“

Čia reikia būti, pramogauti, dalyvauti, tapti ekspozicijos dalimi, įsiamžinti išskirtinėse nuotraukose.

Nuostabu tai, kad Basanavičiaus gatvėje įsikūręs namas veikia bet kokiu oru, tad jeigu pajūryje užklupo lietus, nenusiminkite – „Eurekoje“ pasikrausite tiek įspūdžių ir gerų emocijų, kad diena taps viena įsimintiniausių.

Taigi, kada į pajūrį?

Atstovų nuotr./Iliuzijų namas „Eureka“
Atstovų nuotr./Iliuzijų namas „Eureka“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius