-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos politikai viešai bodisi turistų iš Rusijos ir mato Rygą kaip Šiaurės Europos žvaigždę

Kaimyninėje Latvijoje valdančiosios latvių partijos „Vienybė“ atstovai viešai prabilo apie tai, jog Latvijai nereikia skatinti turizmo iš Rusijos ir siūlo orientuotis ne į rusų oligarchus, bet europiečius. Kandidatė į Rygos merus ir buvusi Latvijos kultūros ministrė Sarmite Elerte pareiškė, jog padarys viską, kad pritrauktų į šalį europiečių turistus, o ne lankytojus iš Rusijos, rašo „Komsomolskaja pravda“.
Parado akimirka
Parado Rygoje akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Ryga turėtų būti Šiaurės Europos žvaigžde, o ne rusų oligarchų pasilinksminimų vieta“, – savo kreipimesi į tautą pareiškė kandidatė į sostinės merus. Ji pabrėžė ketinanti sugrąžinti Rygą Latvijai.

Tačiau Rusijos žiniasklaida tokius latvių politikų pareiškimus sutiko sarkastiškai. Anot jų, nors visur teigiama, jog rusų turistai blogai elgesi ir nemadingai rengiasi, Latvijoje rusai elgiasi kur kas kultūringiau už čia atvykstančius britų, vokiečių ar skandinavų turistus.

Teigiama, jog Ryga pastaruoju metu tapo itin populiari ir nebrangi vieta bernvakariams bei įvairiems pašėlusiems pasilinksminimams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius