-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunietis sukūrė video žinutę pasauliui: Kaunas yra geriausia vieta išgyventi pandemiją

Su užsienio investicijų pritraukimu ne vienerius metus dirbęs kaunietis Karolis Žemaitis nusprendė kūrybiškai išnaudoti laikmečio iššūkius ir pristatyti pasauliui savo gimtąjį miestą.

Vos per parą skirtingose socialinių tinklų platformose patalpintą vaizdo klipą spėjo peržiūrėti tūkstančiai interneto vartotojų.

„Kokie pasitikintys savimi bebūtume, ne tik didieji Lietuvos miestai, bet ir pati Lietuva išlieka nepažįstamu, neatrastu kraštu užsieniečiams. Kodėl dabar, kai interneto vartojimas visame pasaulyje išaugo kartais ir kamuoja kelionių troškulys, neprisistačius pasauliui? Ilgalaikę to vertę netruksime pajausti. Esame dinamiška šalis, todėl turime tai išnaudoti“, – sako K.Žemaitis.

Stop kadras/Karolis Žemaitis
Stop kadras/Karolis Žemaitis

Anot idėjos autoriaus, didžiausią susidomėjimą iki šiol demonstravo JAV ir Vakarų Europos gyventojai, tačiau labiausiai džiugina pačių lietuvių įsitraukimas. Kauniečiai ir kitų miestų gyventojai savo socialinių tinklų paskyrose aktyviai dalinasi klipu ir kviečia atrasti Kauną.

VIDEO: Kaunietis išsiuntė žinutę pasauliui: Kaunas – geriausia vieta išgyventi pandemiją  

„Idėja pristatyti Kauną kilo supratus, kad gimtojo miesto privalumai ypač išryškėjo pastaruoju metu, kuomet žmonės pradėjo daugiau dirbti nuotoliniu būdu, vertinti namų aplinkos kokybę. Miesto dydis, žaliosios erdvės, greitas ir prieinamas internetas tikrai daro Kauną patrauklesniu miestu už daugelį Europos megapolių“, – teigė K.Žemaitis.

Patogus susisiekimas, gatvės menininkų kūryba, išskirtinės darbo, laisvalaikio, sporto erdvės ir miesto naktinis gyvenimas – pagrindiniai vaizdo klipo akcentai.

Kaunietis viliasi, kad tai paskatins ir įkvėps kitų miestų gyventojus pačius, nelaukiant sprendimų iš aukščiau, imtis iniciatyvos patiems ir garsinti Lietuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius