Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 16

Keliautojas atskleidė, kodėl NBA žvaigždės L.Dončičiaus gimtinėje trokšta gyventi kitų šalių žmonės

Praeitoje pasakojimo apie Balkanus dalyje svarstėme, kokį atsakymą pateiktų lietuvis, paklaustas apie asociacijas, kylančias išgirdus Makedonijos pavadinimą. Tada draugiškai nutarėme, kad didesnei daliai žmonių jis asocijuosis su apmaudžiu Lietuvos krepšinio rinktinės pralaimėjimu Makedonijai 2011 metais Lietuvoje vykusiame Europos krepšinio čempionate. Dėl to nėra ko per daug stebėtis, krepšinis mums rūpi, nepaisant užsitęsusių pralaimėjimų.
L.Dončičius, Liubliana, Slovėnija
L.Dončičius, Liubliana, Slovėnija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr. / 123RF.com nuotr.

O jei to paties paklausčiau apie kitą Balkanų šalį Slovėniją? Manau, jog atsakymų jau būtų daugiau ir įvairesnių, nes Slovėnija yra žinomesnė, tačiau, esu tikras, didelė dalis jų vis tiek suktųsi apie krepšinį ir Luką Dončičių.

Vida Press nuotr. / Liubliana, Slovėnija
Vida Press nuotr. / Liubliana, Slovėnija

Manau, daug kas atsimena pernykštį pralaimėjimą slovėnams Kaune, kuris lėmė, kad pirmą kartą istorijoje nepatekome į olimpines žaidynes. Šiemet Europos krepšinio čempionate slovėnams pralaimėjome dar kartą, bet šįkart gavome nuo beveik visų, tad slovėnai iš bendro konteksto neiškrito.

O kaip dėl Luka Dončičiaus? Už nuolatinį mūsiškių skriaudimą ant jo galima pykti kiek širdis geidžia, tačiau nepripažinti jo neeilinio talento irgi negalima. Už aikštėje rodomus stebuklus jam galima atleisti tokius dalykus kaip arogancija, nemandagus bendravimas ar panašūs reikalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius