Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 01

Keliautojas pasipiktino: gėda, kad Lietuva neturi patogių skrydžių į Europos Sąjungos sostinę

Nežinau, ar esate girdėję, bet jau daugybę metų viešojoje erdvėje yra akcentuojamas faktas, jog iš Lietuvos yra sunkiai ir nepatogiai pasiekiamas Briuselis. Jei tai būtų kitas miestas, tokio akcento gal ir nebūtų, tačiau Briuselis yra Europos Sąjungos sostinė ir pritariu, kad susisiekimas su juo turėtų būti ypač geras ir net geresnis nei su bet kuo kitu.
Briuselio „Atomiumas“
Briuselio „Atomiumas“, Belgija / 123RF.com nuotr.

Žiūrėkite, kaip norite, bet yra gėda, kai Lietuvos politikai į Briuselį skrenda per Rygą, Frankfurtą ar iš bet kur kitur. Tiesioginiai skrydžiai į pagrindinį Briuselio oro uostą tai atsiranda, tai išnyksta. O taip neturi būti. Turi būti kasdieniai, tiesioginiai ir dukart per dieną vykdomi skrydžiai Vilnius–Briuselis, idant valdininkas ryte nuskridęs, vakare galėtų grįžti. Va čia tai būtų tvarka.

Girdėjau, kad sovietmečiu lėktuvai iš Vilniaus į okupantų sostinę Maskvą kildavo vos ne vienas po kito, tai kuo dabartis prastesnė?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius