Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kelionių triukas, kurio nekenčia viešbučiai: tai jums padės sutaupyti nemažai pinigų

Viešbučiai nekenčia poilsiautojų, kurie bando sutaupyti pinigų kelionėms naudodamiesi tam tikra kelionių gudrybe, rašoma „The Sun“.
Turistai viešbutyje
Turistai viešbutyje / 123RF.com nuotr.

Didėjant skrydžių ir apgyvendinimo kainoms, žmonės stengiasi sutaupyti visais įmanomais būdais, tačiau vis tiek sugeba išvykti pailsėti.

Vienas iš būdų sutaupyti pinigų – iš anksto užsisakyti viešbutį, bet prieš atostogas jį atšaukti, nes kitur pavyko rasti geresnį pasiūlymą.

Kai kuriose užsakymo platformose svečiai gali užsisakyti viešbutį iš anksto ir už jį nemokėti iki kelionės dienos ar net iki atvykimo į apgyvendinimo vietą.

Tai leidžia poilsiautojams prieš išvykstant į kelionę išlaikyti atviras galimybes, o tai reiškia, kad jie gali sutaupyti pinigų „paskutinės minutės“ viešbučio pasiūlymui.

Tačiau viešbučių savininkai to nemėgsta, nes tai reiškia, kad jie praranda daug klientų, o tai gali padidinti kainas.

„AI“ viešbučių užsakymo bendrovės „Allora.ai“ komercijos direktorius Michaelas De Jonghas sakė: „Tai, kas popieriuje atrodo geras dalykas, viešbučių savininkams iš tikrųjų yra tikra problema.

Anksti užsisakiusieji daug dažniau rezervuoja kambarius keliuose viešbučiuose, o paskutinę minutę atšaukia visas rezervacijas, išskyrus vieną. Be to, jie gali tapti internetinių kelionių agentūrų, tokių kaip „Booking.com“, taikiniu ir įtikinti juos apsistoti kitame viešbutyje.

123RF.com nuotr. / Turistė viešbutyje
123RF.com nuotr. / Turistė viešbutyje

Viešbučių savininkai visiškai pagrįstai baiminasi „paskutinės minutės“ atšaukimo krizės. Realybė tokia, kad dauguma šių kambarių nebus užpildyti ir bus prarasta daug milijonų pajamų.“

M.De Jonghas paragino poilsiautojus, jei įmanoma, neatšaukti savo viešnagės arba bent jau nedaryti to paskutinę minutę.

Jis tęsė: „Jei kas nors dėl kokių nors priežasčių turi atšaukti kelionę, raginčiau apie tai pranešti viešbučiui kuo anksčiau arba, dar geriau, perkelti užsakymą į kitą datą.

Jei jūs atšauksite rezervaciją prieš pat planuojamą registraciją, net jei tai bus padaryta laikantis neįtikėtinai lanksčių „COVID-19“ sąlygų, viešbutis greičiausiai apskritai praras pajamas.“

Viešbučiai mažina kainas, kad galėtų užpildyti tuščius kambarius ir už juos gauti bent šiek tiek pinigų.

Tačiau, kuo vėliau rezervuojate, tuo gali būti pigiau, nes viešbučiai mažina kainas, kad galėtų užpildyti tuščius kambarius ir už juos gauti bent šiek tiek pinigų.

Pasak „Telegraph“, ieškantys „paskutinės minutės“ sandorio, turėtų pabandyti užsisakyti kambarį didesniame viešbutyje, kur yra didesnė tikimybė, kad jie turės pasiūlymų dėl laisvų kambarių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius