-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laivybos sezono startas Birštone: siūlo naujieną – ofisą ar darbinį susitikimą ant vandens

Kurortinis miestas Lietuvos pietuose – Birštonas – skelbia laivybos sezono pradžią. Jau šį savaitgalį pradedami reguliarūs keleivių plukdymai Nemunu pramoginiais laivais. Pranešama ir apie naujieną – šiame kurorte turėtų iškilti ofisas ant vandens.
Ofiso ant vandens vizualizacija
Ofiso ant vandens vizualizacija / „Kančo studijos“ vizualizacija

Po pirmojo sėkmingo sezono, kurio metu istorinis ir didžiausias keleivinis laivas Lietuvoje, talpinantis 150 keleivių, „Algirdas“ praplukdė per 15 tūkst. keleivių, banginio dydžio kruizas sugrįžta. Sugrįžta su nauja vieta. Šiemet laivas švartuojasi Nemune (ties „Eglės sanatorija“).

Šeštadieniais ir sekmadieniais (13 bei 15.30 val.) siūlomi reguliarūs valandos kruizai „Apžvalginis Birštonas“, – pranešimu spaudai informuoja „Birštono kruizas“.

MB „Birštono kruizas“ nuotr.?/„Algirdo“ laivas Birštone
MB „Birštono kruizas“ nuotr.?/„Algirdo“ laivas Birštone

Nuo birželio penktadieniais ir šeštadieniais bus vykdomi ir dviejų valandų trukmės kruizai Birštonas–Prienai–Birštonas.

Taip pat tęsiamas ir reguliarus bei didelio populiarumo sulaukęs maršrutas „Kaunas–Birštonas–Kaunas“, kuris vykdomas nuo 2014 metų.

Kviečia darbinius kolektyvus

Kruizų organizatoriai pasiplaukioti šiokiadieniais kviečia ir įmonių kolektyvus, nes laive „Algirdas“ yra ir iki 100 vietų talpinanti konferencijų salės erdvė ant vandens.

Keleivinių laivų prieplauka/kavinė, prie kurios švartuojasi „Algirdas“ – siūlo meniu su gėrimais, užkandžiais, savaitgaliais tiekiamas ir specialus šefo pasiūlymas – „Fish&Chips“.

Visgi, norint pramogauti „Algirde“, bilietus šiemet prašoma rezervuoti iš anksto internetu, nes vietų skaičius laive ribotas.

Darbas ir poilsis vienoje vietoje: ar įmanoma?

Pramogų ant vandens organizatoriai tikina, kad įmanoma. Birštone startuoja unikalus projektas, kuris bus toks vienintelis Lietuvoje – tai ofisai ant vandens.

Čia ne tik bus sukurtos erdvės kokybiškam ir efektyviam kasdieniam darbui atlikti, bet kartu ir galimybė mėgautis atokvėpio minutėmis, kokiomis negalės pasigirti niekas kitas.

Įsivaizduokite, kaip efektyviai pavyktų dirbti, jei galėtumėte įsikurti gamtoje, unikaliame statinyje Nemune, Birštono kurorte.

Pirmosios ofisų ant vandens idėjos gimė bendradarbiaujant su vienais žinomiausių architektų šalyje – „Kančo studija“.

Ofisai ant vandens – tai maždaug 400 kv. m biuro erdvės. Dviejų aukštų pastatas su langais į Nemuną bei pušyną ir terasa ant stogo. Planuojama, kad čia atsiras iki 70 darbo vietų.

Dienos eigoje ar tiesiog per pietų pertrauką vietoje veiks kavinė. Poilsio akimirkas bus galima praleisti plaukiojant „Algirdu“.

Išdygs ant plaukiojančios prieplaukos

Tai ne tik savo idėja, bet ir techninėmis savybėmis išskirtinis statinys.

Pastatas bus statomas ant „debarkaderio“ (plaukiojančios prieplaukos), kuris Lietuvoje išlikęs vienintelis.

Ofisai ant vandens, jeigu darbuotojams pabostų matyti tą pačią upės vagą, galės nuplukdyti darbuotojus tarp Kauno ir Birštono, į bet kurią vietą Nemune.

Planuojama, kad toks ofisas Birštone galėtų veikti 6-8 mėnesius, o Kaune – ir visus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius