-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuvo keleivė patyrė itin gėdingą akimirką: visi išvydo tai, ko neturėjo matyti

Fitneso influencerė Emma „TikTok“ socialiniame tinkle paaiškino, kad Australijoje skrendant lėktuvu patyrė gėdingiausią akimirką – ji netyčia savo krūtinę parodė visam lėktuvo salonui.
Lėktuvo keleivė netyčia visiems parodė savo nuogas krūtis
Lėktuvo keleivė netyčia visiems parodė savo nuogas krūtis / Emmafituk_ „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / 123RF.com nuotr.

Jauna moteris papasakojo, kaip ji atsitiktinai blykstelėjo lėktuve, pilname poilsiautojų, rašoma „Daily Star“. Gražuolė blondinė įkėlė klipą, kuriame 131 000 sekėjų papasakojo apie šį incidentą.

Ji pažymėjo, kad problemos atsiradimo metu skrido iš Gold Kousto į Sidnėjų (abu miestai yra Australijoje). Ji liko suglumusi, kai ruošėsi palikti lėktuvą jam nusileidus.

Emma, @emmafituk_, sakė, kad problema kilo tada, kai ji nuėjo pasiimti rankinės iš virš galvos esančių spintelių.

Ji paaiškino: „Pasiekiau viršutinę kabinos dalį, kad pasiimčiau savo krepšį, ir mano palaidinė-liemenėlė nutarė išsiskleisti bei parodyti mano nuogas krūtis visam lėktuvui.“

Jaunoji fitneso influencerė mano, kad šalia jos buvusiems žmonėms tai tikrai turėjo kristi į akis. Ji pažymėjo, kad kai kurie iš jų net buvo priversti atitraukti akis nuo jos kūno, ir sakė, kad tai buvo „pats gėdingiausias dalykas, koks tik galėjo kam nors nutikti“.

Emma teigė: „Vienas vaikinas sėdėjo tiesiog akių lygyje ties mano krūtine ir, ačiū Dievui, jam užteko pagarbos pažvelgti į priešingą pusę. Visi kiti aplink mane 100 proc. tikrai tai matė, o aš norėjau, kad mane tiesiog prarytų žemė.“

Jai buvo taip gėda, kad ji netgi sakė, jog tai buvo viena iš labiausiai žeminančių jos gyvenimo akimirkų. Emma sakė: „Be jokios abejonės, tai buvo pats gėdingiausias dalykas, kuris man yra nutikęs gyvenime."

Norėdama, kad kiti žmonės nepatirtų šios gėdingos akimirkos, Emma pasiūlė dalykų, kurie padėtų išvengti šios problemos. Tarp jų – dėvėti kitokius drabužius, nei ji dėvėjo kelionės metu.

Emma pridūrė: „Niekada ir jokiomis aplinkybėmis nedėvėkite palaidinės-liemenėlės (bandeau) lėktuve“. Bandeau – tai palaidinė be rankovių, panaši į vamzdelį, tiems, – kurie nežino.

Komentaruose žmonės buvo nustebę ir šokiruoti. Tačiau daugelis stengėsi, kad Emma pasijustų geriau.

Ji netgi sakė, jog tai buvo viena iš labiausiai žeminančių jos gyvenimo akimirkų.

Vienas žmogus sakė: „Aš sakyčiau, kad tu išgyvensi savo gėdą – man ir kitiems yra nutikę ir blogiau. Esu buvusi daugelio įvykių liudininkė – tiesiog nusišypsojau.“

123RF.com nuotr. / Skrydis lėktuvu
123RF.com nuotr. / Skrydis lėktuvu

Kitas pridūrė: „Galiu lažintis, kad pajutai, kaip tavo veidas paraudo.“ Tačiau kiti buvo šiek tiek nepagarbūs. Vienas vyras pakomentavo: „Norėčiau būti buvęs tame lėktuve“. O kitas sakė: „Tas vyrukas turėjo daugiau jėgų, nei turėčiau aš.“

Daugelis komentatorių dėl šios situacijos juokavo, o viena moteris sakė, kad „numirtų“, jei tai nutiktų jai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius