-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 16

Milane naivų lietuvį apgavo sutaupyti pasiūliusi mergina: vyruką pritrenkė jos pirštų miklumas

Ne per seniausiai skridau į vieną iš Azijos šalių su persėdimu ir nakvyne Milane. Viskas būtų buvę gerai, bet lėktuvas, turėjęs ryte mus išskraidinti iš Milano Bergamo oro uosto, dėl gedimo buvo atidėtas 7-ioms valandoms, kurias kažkaip reikėjo praleisti. Nusprendėme nuvykti pasivaikščioti į Milaną.
Milanas, Italija
Milanas, Italija / Vaido Mikaičio nuotr.

Kelias iki jo netrumpas, beveik valanda, bet, teoriškai žiūrint, turėjome spėti. Šito daryti nepatariu, mums pasakė oro uosto darbuotojas, jei lėktuvas bus paankstintas ar dar kas netikėto atsitiks, jūs tiesiog nespėsite. Bet maža kas mums ko nepataria, 7 valandų sėdėjimas oro uoste irgi nežavėjo, tad nusprendėme ignoruoti patarimus ir vis tiek nuvykti bent jau Milano katedros pažiūrėti.

Darsyk apsilankyti Milane norėjau ir dėl mano per ankstesnius vizitus susiformavusio įspūdžio, kad tai gan nuobodus, nieko įdomesnio negalintis pasiūlyti miestas. Norėjau pamatyti, ar ši pozicija yra linkusi keistis.

Vaido Mikaičio nuotr. / Milanas, Italija
Vaido Mikaičio nuotr. / Milanas, Italija

Išties, niekada nebuvau Milano gerbėjas ir manau, kad Italija tikrai turi ką geriau pasiūlyti (išskyrus Milano katedrą, aišku, vien dėl jos reikia bent kartą atvykti į Milaną). Suprantu, kad Milanas ir jo apylinkės yra bene moderniausias bei turtingiausias Italijos regionas ir, lyginant su tingiais šalies pietumis, žmonės čia dirba ir uždirba, bet mums tai kas – mes turistai, mums svarbu, kad gražu būtų. Bet milaniečiai mano požiūrį ginčija ir sako, kad jis yra primityvus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius