Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 27

Nakvynė pas draugę keliautojui vos nesibaigė tragiškai – grįžo jos vyras: „Akys susiaurėjo iš siaubo“

Štai tu vis aprašai savo draugų ar tai pusbrolių pikantiškas kelionių istorijas, bet nieko pikantiško nepapasakoji apie save, skaitytojai sako man. Juk tiek prakeliavus, vis tiek kažkas romantiškesnio nutinka, priduria. Ką čia tokio papasakosi, esu paprastas žmogus ir į jokias nepadorias istorijas, išskyrus vieną kitą, nesiveliu, tad ir pasakoti nelabai yra ką, pagalvojau, bet paskui atsiminiau dar vieną nutikimą. Įvyko jis vienoje iš mano kelionių po JAV bei Karibus, tačiau nesibaigė taip, kad aš labai norėčiau juo girtis. Tačiau skaitytojų noras – man įsakymas, todėl, kiek pagalvojęs, pamaniau, kad gal ir atėjo metas tą istoriją paviešinti.
Barbadosas
Barbadosas / Vaido Mikaičio nuotr.

Keliavau tada po vieną populiariausių Karibų regiono salų – Barbadoso Respubliką. Itin išprusęs pilietis čia stabteltų – Barbadoso Respubliką? Taip, būtent – Respubliką. Barbadosas yra naujausia pasaulio respublika.

Maždaug prieš pusantrų metų jis išstojo iš Tautų Sandraugos, išsižadėjo konstitucinės monarchijos bei Britanijos karalienės, išsirinko prezidentę ir pasiskelbė respublika. Šalis šį savo veiksmą argumentavo tuo, jog atėjo metas atsikratyti praeities kolonijinių demonų. Gal iš tiesų atėjo, o gal buvo ir kokių povandeninių reikalų, kas čia dabar viską supaisys.

Barbadosas yra naujausia pasaulio respublika.

Prieš pasakojant savo nuotykį, negaliu nepakalbėti ir apie patį Barbadosą, nes esu kelionių, o ne nepadorių istorijų aprašinėtojas.

Barbadoso gyventojai be to, jog dievina iš šios šalies kilusią dainininkę Rihanną ir ketina ją netrukus paskelbti šventąja (tai yra mano prezumpcija), laiko savo šalį Karibų širdimi. Jie tikina, kad jų valstybė yra geriausia, saugiausia ir labiausiai laukianti turistų nei bet kuri kita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius