-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Novaturas“ pradeda išankstinius 2023 m. vasaros kelionių pardavimus: keliautojų laukia mažiausios kainos garantija

Nors už lango dar tik geltonuoja rudeniniai medžių lapai, išsiilgusiems šilumos bei atostogų Baltijos šalių turizmo rinkos lyderis „Novaturas“ pristato 2023 metų vasaros atostogų sezoną. Be visų įprastų ir keliautojų pamėgtų vasaros atostogų krypčių siūloma ir sezono naujiena – po pertraukos sugrįžusi Barselona. Be to, visi keliautojai, įsigiję išankstinius kelialapius, galės pasinaudoti ne tik iki pandemijos buvusiais papildomais naudų paketais, bet ir mažiausios kainos garantija.
Barselona
Barselona / 123RF.com nuotr.

Galimybė saugiai ir drąsiai planuoti būsimas vasaros atostogas

Praūžė itin aktyvi vasara, kai po pandemijos kelionių išsiilgę keliautojai užplūdo oro uostus bei populiariausių kurortų viešbučius. Praėjusių metų vasaros TOP penketukas buvo Turkija, Graikijos salos, Juodkalnija, Bulgarija, bei Tunisas. Įvertinę praėjusios vasaros iššūkius, „Novaturo“ turizmo ekspertai rekomenduoja kitos vasaros atostogas planuoti iš anksto bei rinktis iš plačiausios kelionių pasiūlos.

„Kitų metų vasaros atostogų sezono programa savo apimtimi bus artima 2022 m. vasaros programai. Įvertinę visus pastarojo laikotarpio iššūkius, keliautojams siūlome ne tik subalansuotą, gerai strategiškai apgalvotą programą, bet ir išskirtinį kelionės apsaugų paslaugų krepšelį, kad atostogų planavimas būtų maksimaliai lankstus ir patogus. Manome, kad mūsų paslaugų paketas suteikia žmonėms galimybę saugiai ir drąsiai planuoti būsimas vasaros atostogas iš anksto ir turėti galimybių lanksčiai keisti atostogų planus, jei to prireiktų. Mūsų tikslas yra grąžinti keliautojams pasitikėjimą išankstiniu kelionių planavimu ir jo nauda, sumažinant paskutinės minutės pirkimą, kuris nėra patraukli alternatyva nei klientui, nei organizatoriui“, – sako „Novaturo“ grupės vadovas Vitalij Rakovski.

Shutterstock nuotr./Alanija, Turkija
Shutterstock nuotr./Alanija, Turkija

Paskutinė minutė ar išankstinis pirkimas?

Dėl staigiai išaugusių keliautojų srautų, šia vasarą itin sparčiai pildėsi viešbučiai bei skrydžiai. Tai pakeitė ir paskutinės minutės pasiūlymų konceptą. Jei anksčiau tai buvo geriausias būdas sutaupyti keliaujant, šią vasarą tokio pranašumo nebeliko – kainos atžvilgiu neliko didelio skirtumo tarp to, ar keliaujama bus poryt, ar už dviejų savaičių. Kitas aspektas – ribotas pasirinkimas.

Remiantis 2022 m. vasaros sezono patirtimi, paskutinės minutės keliones besirenkantys keliautojai galėjo rinktis tik iš 20 proc. visos didžiausią paklausą turinčių viešbučių pasiūlos populiariausiose kryptyse, tuo tarpu išankstinių pardavimų metu keliautojai keliones renkasi iš plačiausios pasiūlos, tiek kalbant apie krypčių, tiek ir apie kurortų, viešbučių ar kambarių tipo pasirinkimą.

Anot „Novaturo“ grupės vadovo, sėkmingas 2022 m. vasaros sezonas užsienio partnerius paskatino išlaikyti ambicingus planus ir kitiems metams.

„Populiariausios vasaros atostogų kryptys, tokios kaip Turkija ar Graikijos salos pritraukė gausius keliautojų srautus, viešbučių užimtumas buvo itin aukštas, o pats sezonas pelningas, tad, vertinant iš šiandienos perspektyvos, nakvynės kainos kitąmet turėtų augti panašiu tempu kaip šiemet. Tuo tarpu išankstinių pardavimų laikotarpiu viešbučiai siūlo nuolaidas, kurios vidutiniškai siekia bent 20 proc., tai leidžia klientams sutaupyti daugiau nei 100 eurų vienam keleiviui, o tam tikrais atvejais dėl mūsų turimų išskirtinių sąlygų, nuolaida nakvynei gali siekti net 40–50 proc.“, – pasakoja V. Rakovski.

123RF.com nuotr./Rodo sala, Graikija
123RF.com nuotr./Rodo sala, Graikija

Papildomų naudų paketas ir mažiausios kainos garantija

Pradinė įmoka už poilsinę kelionę 2023 m. „Novaturo“ vasaros sezono kelionėms sieks 75 eurus vienam asmeniui, o visą kelionės sumą reikės padengti likus 28 dienoms iki išvykimo. Į šį išankstinės kelionės rezervacijos paketą įeis ir kelios nemokamos kelionių apsaugos: galimybė pasikeisti kelionę ar keliautojo vardą bei pavardę, taip pat „Covid pauzės“ ir „Covid saviizoliacijos“ paslauga.

„Esame vienintelis kelionių organizatorius Lietuvoje, kuris prie visų įprastų išankstinių pardavimų naudų savo keliautojams šiemet pasiūlė mažiausios kainos garantijos paslaugą, kurios kaina yra vos 15 eurų asmeniui. Tai reiškia, kad „Novaturo“ poilsinę kelionę iš anksto įsigiję klientai gali būti užtikrinti, jog jiems bus grąžintas kainos skirtumas, jei kelionės kaina ateityje sumažėtų. Be to, atsižvelgdami į pastarojo laikotarpio patirtis, į šią paslaugą įskaičiavome ir kuro kainos svyravimo mokestį“, – akcentuoja V. Rakovski.

2023 m. naujiena – ispanišku temperamentu pulsuojanti Barselona

Būsimam vasaros sezonui „Novaturas“ keliautojams siūlo populiariausias kryptis su jau pamėgtais ir puikiai pažįstamais poilsiniais kurortais ir kviečia susipažinti su po pertraukos grįžusia ispanišku karščiu pulsuojančia Barselona.

Viduržemio jūros pakrantėje įsikūrusi Barselona yra vienas iš labiausiai lankomų Europos miestų: kosmopolitiškas, turintis didelę kultūrinę, komercinę, finansinę ir turistinę reikšmę. Į abi puses nuo Barselonos keliautojai ras puikius kurortus, kurie stebina savo įvairove ir paslaugų kokybe bei puikiais nemokamais paplūdimiais.

Dideli viešbučiai ir jų kompleksai Kosta Doradoje ir jaukūs viešbučiai apsupti nuostabios gamtos Kosta Bravoje patiks net išrankiausiam skoniui. Atostogaudami viename iš jos apylinkėse esančių kurortinių regionų, keliautojai turės ne tik galimybę pasimėgauti nuostabiais vaizdais, kaitriai šviečiančia saule, jaukiais kurortiniais miesteliais bei Viduržemio jūra, bet ir patyrinėti žymaus architekto Antonio Gaudi darbais garsėjančią Katalonijos sostinę Barseloną bei aplankyti rytinėje Pirėnų kalnų pusėje esančią Andorą.

123rf.com nuotr./Andora
123rf.com nuotr./Andora

Keliautojų pamėgta Juodkalnija

Gera naujiena laukia ir tų, kurie jau spėjo pamilti ar dar tik ruošiasi aplankyti Balkanų regione esančią Juodkalniją. Pastaroji išlaiko augantį populiarumą, o 2023 m. vasarą „Novaturas“ kelionių skaičių šia kryptimi didina 15 proc.

Juodkalniją vasaros sezono metu keliautojai pamėgo dėl trumpo skrydžio, kuris trunka vos dvi valandas, prieinamų kainų ir maloniai šilto klimato – čia mažai drėgmės ir tvankumo, tačiau beveik visada saulėta. Juodkalnija idealiai tinka aktyvų poilsį vertinantiems keliautojams, mėgstantiems žalią gamtą bei laiką kalnuose. Be to, šioje šalyje vyrauja plati ir įvairi apgyvendinimo pasiūla: nuo į šeimas orientuotų apgyvendinimo vietų iki išskirtinėse lokacijose įsikūrusių butikinio stiliaus viešbučių ar nebrangių apartamentų.​

123RF.com nuotr./Sveti Stefan, Juodkalnija
123RF.com nuotr./Sveti Stefan, Juodkalnija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius