-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodė, kaip vagys naudodami tik rašiklį gali įsilaužti į jūsų lagaminą: to net nepastebėsite

Jei nerimaujate, kad keliaujant kažkas gali pavogti jūsų bagažo turinį, galite nebesijaudinti. Kelionių ekspertė pasidalijo patarimais, kaip užkirsti kelią vagims patekti į jūsų lagaminą, rašoma „Daily Mail“.
Parodė, kaip vagys naudodami tik rašiklį gali įsilaužti į lagaminą
Parodė, kaip vagys naudodami tik rašiklį gali įsilaužti į lagaminą / 123RF.com nuotr. / Sarah Adekola vaizdo įrašo akimirka

Sarah Adekola, socialiniame tinkle „TikTok“ pasivadinusi @millennialwealthsarah, paskelbė vaizdo įrašą, kuriame paaiškino, kaip ji apsaugo savo daiktus, kai vyksta atostogauti.

Ji pademonstravo, kaip vagis gali įsilaužti į lagaminą, naudodamasis tik rašikliu, ir paragino žmones gerai pagalvoti, kokį lagaminą jie perka.

Šį vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 180 000 vartotojų, kurie gyrė S.Adekola už „gerą informaciją“.

Jei rinkdamiesi atostogų lagaminą vadovausitės šiomis paprastomis taisyklėmis, jūsų daiktai bus saugūs ir galėsite būti ramūs.

„TikTok“ vaizdo įraše S.Adekola parodo, kaip lengva vagims patekti į užrakintą lagaminą naudojant tik rašiklį, kuris įkišamas tarp užtrauktuko.

Įkišusi rašiklį, moteris rodo, kaip lengvai atsilaisvina lagamino užtrauktukas, todėl vagis gali lengvai pasiekti visus jūsų daiktus.

@millennialwealthsarah How to pick the best luggage from travel expert! Stop people stealing your stuff today! 😭😱✅ #luggage #travel #traveltips #lifehack #millennialwealthsarah ♬ original sound - Sarah Adekola

Ji sako: „Pirmiausia niekada nesirinkite lagaminų su tokiais užtrauktukais, nes žmonės tiesiogine to žodžio prasme vagia jūsų daiktus naudodami tik rašiklį. Iš esmės žmonės ima rašiklį ir jį stumdo tarp užtrauktukų“.

Paskui ji prie pat lagamino rankenos praduria skyle rašikliu ir toliau sako: „Ir jie taip patenka į jūsų lagaminą“.

Tada S.Adekola pasiima kitą lagaminą su paslėptu užtrauktuku.

Ji aiškina, kad tokie užtrauktukai yra geresni keliaujant, nes, pasak jos, „lagaminus su užtrauktukais, kurie yra tarsi nematomi, yra daug sunkiau pradurti“.

Tačiau kelionių ekspertė taip pat akcentavo, kad rinkoje yra dar geresnių lagaminų: „Galite rinktis lagaminus be jokių užtrauktukų“.

123RF.com nuotr. / Lagaminas
123RF.com nuotr. / Lagaminas

Patardama keliautojams, kokį bagažą įsigyti, ji iškelia lagamino su aliuminio rėmu ir sagtimis šone nuotrauką ir priduria, kad tokie lagaminai yra „daug prieinamesni“.

Ji priduria, kad svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad „jums tikrai nereikia brangaus lagamino, tik tokio, kuris neturi užtrauktukų arba turi nematomus užtrauktukus“.

Patardama keliautojams, į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį perkant lagaminą, S.Adekola paaiškino, kad visada svarbu, iš kokios medžiagos jis pagamintas.

Ji sako, kad geriausia išleisti pinigus tokiam lagaminui, kuris pagamintas iš kietesnės, į kiautą panašios medžiagos, o ne iš minkštesnės ar medvilninės.

Kelionių ekspertė taip pat rekomenduoja rinktis tamsesnes spalvas.

Taip yra todėl, kad, anot jos, kietesnės medžiagos yra „atsparios vandeniui, o tai reiškia, kad jūsų drabužiai nebus sugadinti“.

Kelionių ekspertė taip pat rekomenduoja rinktis tamsesnes spalvas, pavyzdžiui, pilką ir juodą, nes „sunkiau pastebėti dėmes“, o ne šviesesnes.

Dar vienas S.Adekola patarimas: „Taip pat rinkčiausi lagaminų prekių ženklus, kurie suteikia garantiją visam laikui arba bent penkeriems metams.“

Ji taip pat sako: „Visada rinkitės lagaminą ant ratukų, nes jį daug lengviau perkelti.“

Socialinės žiniasklaidos vartotojai gyrė ekspertę už išsamius paaiškinimus. Daugelis akcentavo, kad jos patarimai yra „labai naudingi“.

123rf.com nuotr. / Lagaminas
123rf.com nuotr. / Lagaminas

Vienas asmuo komentavo: „Pagaliau patarimai, kurių nežinojau. Ačiū. Investuočiau į puikų produktą, nes daug keliauju.“

O kitas asmuo sakė: „Aš tiek daug sužinojau apie lagaminus“.

Kita moteris rašė: „Iš mano bagažo pavogė brangų profesionalų makiažą. Ne visada noriu makiažą vežtis rankiniame bagaže, todėl ačiū už šiuos patarimus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius