Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per atostogas – sekso dvigubai daugiau: kokios vietos populiariausios meilės žaidimams?

Išvykimas atostogauti ir pabėgimas nuo kasdienės rutinos daro stebuklus su mūsų protu, kaip rodo apklausa, ir su mūsų libido. Apklausos, kurioje dalyvavo 2000 žmonių, duomenimis, išvykę į užsienį seksu užsiimame dvigubai dažniau nei namuose, rašoma „Metro.co.uk“. Taip pat nustatyta, kad žmonės labiau linkę eksperimentuoti su naujais dalykais.
Per atostogas poros seksu užsiima dvigubai dažniau
Per atostogas poros seksu užsiima dvigubai dažniau / 123RF.com nuotr.

Išvykimas nuo visko suteikia mums viliojantį derinį – daugiau poilsio protui ir laisvo laiko, todėl nenuostabu, kad žmonės sako, jog atostogaudami labiau mėgaujasi veikla miegamajame.

Žmonės nurodė, kad būdami namie seksu užsiima dukart per savaitę, o atostogaudami – net keturis kartus per septynias dienas.

Apskritai jie taip pat keturis kartus dažniau užsiima seksu lauke nei namie – šiek tiek daugiau nei pusė keliautojų (56 proc.) mėgsta seksą po atviru dangumi, o namie tai reguliariai daro tik 14 proc.

Nenuostabu, kad žmonės sako, jog atostogaudami labiau mėgaujasi veikla miegamajame.

Paplūdimys buvo populiariausia aistros vieta po atviru dangumi – 68 proc. porų išbandė seksą ant jūros kranto.

Kita vieta, kur dažniausiai išbandoma sekso po atviru dangumi galimybė, buvo tiesiog gražios vietos (52 proc.), po jų sekė laukai (37 proc.), viešosios erdvės, pavyzdžiui, parkas (32 proc.), baseinas arba jūra (26 proc.) ir upė arba ežeras (24 proc.).

Populiariausios vietos seksui per atostogas:

  • Paplūdimyje – 68 proc.
  • Gražioje vietoje – 52 proc.
  • Laukuose – 37 proc.
  • Viešojoje erdvėje, pvz., parke – 32 proc.
  • Baseine arba jūroje – 26 proc.
  • Prie upės ar ežero – 24 proc.
  • Ant kalno – 22 proc.
  • Balkone – 14 proc.
  • Naktinio klubo ar užeigos tualete – 10 proc.
  • Lėktuve – 9 proc.
123RF.com nuotr. / Per atostogas poros seksu užsiima dvigubai dažniau
123RF.com nuotr. / Per atostogas poros seksu užsiima dvigubai dažniau

Iš viso 78 proc. moterų ir 82 proc. vyrų teigė, kad atostogaudami su partneriu mėgsta išbandyti naujus seksualinius dalykus.

Seksas viduryje dienos tampa populiariausiu laiku – 56 proc. vyrų ir 52 proc. moterų teigė, kad tai yra jų mėgstamiausias laikas atostogų metu.

Daugiau nei pusė suaugusiųjų mėgsta išbandyti naujas pozas, o 78 proc. moterų ir 82 proc. vyrų teigia, kad seksas tokių kelionių metu yra geresnis.

Tačiau tyrimas, kurį atliko „IllicitEncounters.com“, taip pat parodė, kad trečdalis moterų (33 proc.) ir tiek pat vyrų (34 proc.) nutraukė santykius iškart po atostogų, o dažniausia priežastis buvo „blogas seksas“.

Atostogos kartu nebūtinai reiškia, kad neištikimybė liaujasi – 14 proc. moterų ir 16 proc. vyrų prisipažino tai darę, kai buvo išvykę su partneriu.

123RF.com nuotr. / Neištikimybė
123RF.com nuotr. / Neištikimybė

Sekso ir santykių ekspertė Jessica Leoni sakė: „Sveiki atvykę į rugpjūtį – vieną seksualiausių metų laikų.

Atostogų seksas gali nulemti daugelio porų santykius – suartinti, kai jie turi daugiau laiko eksperimentuoti ir mylėtis dieną, arba visiškai sugriauti santykius, kai po dviejų savaičių prasto sekso jie supranta, kad tarp jų nėra jokios chemijos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius