Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sekso apsėstas pasaulis“: Tailande dažnai besilankantis 74-erių senjoras prašo pasigailėti vyrų

74 metų vokiečių rašytojas Wolfgangas Rillas, pasakodamas apie savo santykius su 45 metų eskortu užsiimančia moterimi Tailando sekso sostinėje Patajoje, paragino žmones „pasigailėti vyrų sekso apsėstame pasaulyje“.
Tailande dažnai besilankantis senjoras prašo pasigailėti vyrų
Tailande dažnai besilankantis 74-erių senjoras prašo pasigailėti vyrų / Shutterstock nuotr. / „DW Documentary“ vaizdo įrašo akimirka

Pensininkas paaiškino, kodėl jam patinka lankytis sekso turizmo centre Tailande, ir prisipažino, kad čia „už mažesnius pinigus galima gauti daugiau sekso“, rašoma „Daily Star“.

Jis nesakytų, jog yra sekso turistas, o veikiau „Patajos meilužis“.

74 metų vokiečių rašytojas W.Rillas sakė, kad jo gimtojoje šalyje vyrai moka „dvigubai ar trigubai daugiau, o gauna perpus mažiau paslaugų ar net mažiau“. Moteris jis randa Tailando sekso sostinėje Patajoje. Ten jos „moteriškesnės ir meilesnės“.

Tai jis papasakojo duodamas interviu „YouTube“ kanalui „DW“, skirtam dokumentiniam filmui „Sekso turistai Tailande“, kartu su savo angliškai nekalbančia 45 metų palydove Tik, su kuria susipažino bare. Rašytojas, išgarsėjęs erotiniais pasakojimais apie Tailandą, sako: „Kai pamatai prostitutę Vokietijoje, moki dvigubai ar trigubai daugiau, o gauni pusę paslaugos ar net mažiau.

„DW Documentary“ vaizdo įrašo akimirka / Tailande dažnai besilankantis 74-erių senjoras prašo pasigailėti vyrų
„DW Documentary“ vaizdo įrašo akimirka / Tailande dažnai besilankantis 74-erių senjoras prašo pasigailėti vyrų

Bet oficialiai čia nėra jokios prostitucijos. Šios merginos čia iš tikrųjų nėra prostitutės, jos save vadina baro merginomis“.

Kartu su Tik mėgaudamasis kokteiliu paplūdimyje, dešimtmečius Patajoje besilankantis vyras pasakoja, kas jį ten traukia, ir sako, kad jis nesakytų, jog yra sekso turistas, o veikiau „Patajos meilužis“.

Shutterstock nuotr. / Pataja, Tailandas
Shutterstock nuotr. / Pataja, Tailandas

„Galėčiau pasakyti, kad merginos čia moteriškesnės, draugiškesnės, meilesnės ir daugiau šypsosi. Jos tiesiog labiau mėgaujasi gyvenimu nei moterys Vokietijoje“, – sakė jis.

Paklaustas, ar aišku, kad tai, kas sieja jį ir Tik, yra verslo santykiai, W.Rillas atsako: „Manau, kad tai ne tik verslo santykiai. Dar yra ir kita pusė, jausmų pusė. Ir jie taip pat turi būti, nes kitaip viskas neveiks“.

Shutterstock nuotr. / Pataja, Tailandas
Shutterstock nuotr. / Pataja, Tailandas

Tik kikena, kai jai užduodamas tas pats klausimas, bet pasakotojas sako, kad ji „mieliau tyli“. Ji juokiasi, kai W.Rillas jos klausia: „O kaip dėl pinigų? Pinigai labai svarbūs?“ ir jie pasibučiuoja, kol W.Rillas prisipažįsta: „Ji beveik nekalba angliškai... bet mes su tuo dirbame“.

W.Rillas priduria, kad bendravimas yra ribotas: „Stebina, kiek mažai žodžių ar kalbų reikia tokiuose santykiuose.

Mes (vyrai) iš tikrųjų remiame Isano (Tailando regionas) moteris, moteris, kurios gyventų skurde ir kitaip dirbtų ryžių laukuose“.

Shutterstock nuotr. / Tailando naktinis gyvenimas
Shutterstock nuotr. / Tailando naktinis gyvenimas

Kadaise Pataja buvo mieguistas pakrantės kaimelis, bet per pastaruosius kelis dešimtmečius virto ištvirkusia sekso turizmo vieta, kur apie 60 000 vietos moterų gali daugiau užsidirbti parduodamos save, daugiausia – britų vyrams.

Go-go barai, nepadorūs masažo salonai ir daugybė alaus prekystalių po atviru dangumi su menkai apsirengusiomis jaunomis moterimis – štai kodėl šis miestas pelnė „nuodėmių miesto“ pravardę.

W.Rillas, kuris prisipažįsta, kad neprieštarauja, jog vyresnis vyras mokėtų už „meilę“ ir seksą su jaunesne moterimi, jei abi pusės gauna naudos, sakė, kad žmonės turėtų „pasigailėti vyrų“.

Beveik niekas nekalba apie tai, koks baisus yra toks gyvenimas, tad pasigailėkite ir vyrų.

Jis pridūrė: „Apie tamsiąsias prostitucijos puses Vokietijoje taip pat daug kalbėta. Kad moterims visada blogai.

Bet kaip blogai vyresniam vyrui, kuris yra vienišas, nieko nebeturi ir nebeturi lytinių santykių? Ir tai vyksta pasaulyje, kuris yra apsėstas sekso. Beveik niekas nekalba apie tai, koks baisus yra toks gyvenimas, tad pasigailėkite ir vyrų“.

Vida Press nuotr. / Pataja, Tailandas
Vida Press nuotr. / Pataja, Tailandas

Pokalbio vedėjas klausia: „Ar turėtume pasigailėti ir moterų, nes jų darbas tikrai sunkus? Tai ne tik šypsenos ir malonumas“.

W.Rillas atsako: „Iš to, ką mačiau čia, Tailande, jis nėra toks sunkus, kaip jums atrodo. Jos labai daug linksminasi. Jos daug juokiasi ir daro įvairius dalykus, leidžiasi į keliones, sėda ant motociklo ir važinėja arba susitinka su draugais. Kur čia nelaimė? Tikrai nematau to čia, Tailande“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius