Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 20

Sekso scenas Bulgarijos viešbutyje gyvai stebėjęs lietuvis: tai tikrai geriau už atostogas Turkijoje

Ką tik perskaičiau, kad Europos žmogaus teisių teismas atmetė tokio ruso, dainininko Kirkorovo skundą prieš Lietuvą, neva ši neįsileisdama jo koncertuoti pažeidė jo, kaip žmogaus teises. Teismas pritarė tokiam Lietuvos sprendimui ir pozicijai, kad šis dainorėlis kelia grėsmę šalies nacionaliniam saugumui.
Pora / Bulgarija
Pora / Bulgarija / Shutterstock nuotr. / 15min koliažas

Vargšas žmogus, jam taip nepasisekė – jis juk, lakštingalėlis, jis tik norėjo dainuoti. Aišku, faktą, kad viešai remia Putino veiksmus ir jau šimtą kartų dainavo okupuotame Kryme, pats Kirkorovas vertina kaip nereikšmingą ir prašo nepainioti meno su politika. Kaip matyti, teismas tuos dalykus visgi supynė.

Tai nekokia žinia ir mūsų vatiniam sektoriui (taipogi nuolat karksinčiam apie kažkokius nepainiojimus), kuris negaus galimybės su bukietais raudonų gvazdikų susirinkti į gaidiškus Putino giedorėlio pasirodymus ir praras dar vieną progą paloti, kad ne viskas taip vienareikšmiška, kad nėra vieno kalto, kad Rusija buvo išprovokuota, ir kad Salomėja Nėris Lietuvai tik gero norėjo. Tikrai prastoka diena Marijos žemės vatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius