-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seniai laukta žinia: vyks tiesioginiai reguliarūs skrydžiai iš Lietuvos į Turkijos kurortą

„Turkish Airlines“ ir „Lufthansa Group“ bendrai valdoma oro bendrovė „SunExpress“ nuo šių metų balandžio mėnesio pradės vykdyti reguliarius skrydžius tarp Vilniaus ir populiaraus Turkijos kurortinio Antalijos miesto.
Oro bendrovė „SunExpress” tiesioginiais skrydžiais sujungs Vilnių ir Antaliją
Oro bendrovė „SunExpress” tiesioginiais skrydžiais sujungs Vilnių ir Antaliją / 123rf.com nuotr.

Iki šiol į Turkijos kurortus tiesioginiais skrydžiais iš Lietuvos buvo galima nuskristi tik užsakomaisiais reisais.

Numatoma, kad „SunExpress“ vykdys iki septynių tiesioginių skrydžių per savaitę. Bilietų kaina į vieną pusę – 99,99 eurų, rašoma pranešime spaudai.

Šiemet atėjimą į Vilniaus oro uostą žada ir dar bent dvi naujos aviakompanijos. Ukrainos oro bendrovė „SkyUp“ nuo gegužės mėnesio žada tiesioginiais skrydžiais sujungti Vilnių ir Odesą, o Šveicarijos oro linijos „Swiss International Air Lines“ paskelbė iš Vilniaus planuojančios skraidyti į Ciurichą.

Aurimas Stikliūnas, Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas, pranešime spaudai pastebi, kad pirmieji reguliarūs tiesioginiai skrydžiai tarp Vilniaus ir Antalijos suteiks dar geresnes galimybes pasiekti lietuvių mėgstamą kurortą.

„Turkija yra neabejotinai tarp populiariausių poilsinių krypčių tarp mūsų šalies gyventojų, todėl esantis rinkos potencialas leido pritraukti naują reguliarius skrydžius vykdysiantį vežėją į Lietuvos aviacijos rinką.

Didėjanti konkurencija mūsų rinkoje leis pajusti privalumus ir keleiviams – jie gali sulaukti geresnės kokybės produkto ir tikėtis palankesnių kainų. „SunExpress“ Lietuvoje iki šiol veikė tik kaip kai kurių kelionių organizatorių samdoma užsakomųjų skrydžių bendrovė, o nuo šio balandžio poilsiautojai galės keliauti ir savarankiškai, tad pasiekti taip mėgstamą kurortą taps dar paprasčiau,“ – teigia A.Stikliūnas.

„SunExpress“ yra Turkijos ir Vokietijos kapitalo oro bendrovė, kurios pagrindinis operacijų filialas yra įsikūręs Antalijoje. Ji bendrai vykdo reguliarius ir užsakomuosius keleivinius skrydžius 200 krypčių.

Ką būtina žinoti prieš atostogas Antalijoje?

Šiuo metu vykstant į Turkiją COVID-19 testo išimtys taikomos pasiskiepijusiems ir persirgusiems asmenims. Prieš atvykstant į šalį taip pat būtina registracija specialiame tinklalapyje https://register.health.gov.tr.

Situacijai dėl naujų COVID atmainų plitimo ir atvejų dažnėjimo sparčiai kintant, apie kelionės sąlygas verta pasidomėti prieš pat skrydį. Detalesnę informaciją apie vykimą į Turkiją ir grįžimą iš jos galite sužinoti specialiame polapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius