-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių palydovės atskleidė pikantiškas paslaptis: įgulos nariai seksu užsiima ir su keleiviais

Buvusios skrydžių palydovės Lucinda Strafford, Lucy Long ir LJ paaiškino, kad pilotai ir įgulos nariai tikrai užsiima seksu, rašoma „Daily Star“. Įgulų nariai atvirauja, kad mylisi ne tik tarpusavyje, bet ir su keleiviais.
Skrydžių palydovės atskleidė pikantiškas paslaptis
Skrydžių palydovės atskleidė pikantiškas paslaptis / Shutterstock nuotr.

Daugelis žmonių mano, kad skrydžių palydovių ar palydovų gyvenimas yra spalvingas, nes įgulai kasdien leidžiama išskristi dirbti į skirtingas šalis.

Žinoma, ši profesija turi ir neigiamų pusių, pavyzdžiui, mažas atlyginimas ir sudėtingas mokymas, tačiau tai netrukdo šimtams žmonių rinktis tokią profesiją ir patirti nuotykių.

Dalis jų gyvenimo maždaug 10 000 m aukštyje yra tai, ką matome mes, keleiviai, – jie rūpinasi mūsų saugumu, tikrina interjerą, rūpinasi poilsiautojais ir patiekia maistą bei gėrimus. Tačiau yra ir kita pusė, kurios dauguma turistų, skrendančių lėktuvais, niekada nepamatys. Tačiau kai kurios keleivių salono įgulos narės mums leido šiek tiek susipažinti su jų elgesio užkulisiais.

123RF.com nuotr. / Lėktuvas
123RF.com nuotr. / Lėktuvas

Atrodo, kad kai kurie skrydžių palydovai gyvena gana įvairų seksualinį gyvenimą tiek lėktuve, tiek už jo ribų! Įvairūs skrydžių palydovai prabilo apie rizikingąją įgulos narių darbo pusę, ir nors, žinoma, ne kiekvienas skrydžių palydovas įsitraukia į ištvirkusią oro linijų gyvenimo pusę, atrodo, kad tai nėra labai retas reiškinys, o „Mile High Club“ (angliškas slengas, reiškiantis žmones, kurie turėjo lytinių santykių lėktuve skrydžio metu) tikrai egzistuoja ir tarp jų.

„Love Island UK“ ir Australijos žvaigždė Lucinda Strafford „Daily Star“ papasakojo apie darbo oro linijose kultūrą.

Gražuolė kadaise dirbo „British Airways“ skrydžių palydove, bet išėjo iš darbo, nes jai tai nepatiko, ir sakė, kad tai vis dėlto nebuvo labai „žavinga“, tačiau, prieš „atiduodama sparnus“, ji pasižymėjo daugybę skrydžių paslapčių.

Dažniausiai tai nutikdavo per tolimus skrydžius.

Lucinda atkreipė dėmesį: „Keleivių salono įgula ir pilotai tikrai sutaria! Kai kurie iš jų yra labai draugiški. Man yra buvę situacijų, kai pilotai priekabiavo prie keleivių salono įgulos, nebuvo keista, jei taip nutikdavo. Dažniausiai tai nutikdavo per tolimus skrydžius arba kai visi važiuodavome į vakarėlius užsienyje“.

Ji pridūrė: „Teko girdėti istorijų, kai keleivių salono įgulos nariai grįždavo su pilotais, todėl kitą dieną būdavo labai nepatogu. Taip pat gana dažnai pasitaiko, kad keleivių salono įgulos narės užmezga romanus ir net susiranda vaikinus ar išteka už kitų skrydžio įgulos narių“.

Ši televizijos žvaigždė – ne vienintelė buvusi skrydžių palydovė, aptarinėjanti įgulos seksualinį gyvenimą. Kai kurios iš jų apie savo įžūlų bendravimą internete rašė anonimiškai.

Nors, žinoma, ne kiekvienas skrydžių palydovas įsitraukia į ištvirkusią oro linijų gyvenimo pusę, atrodo, kad tai nėra labai retas reiškinys.

Lėktuvo įgulos narė, pasivadinusi Lucy Long, „Reddit“ tinkle teigė, kad ji lėktuvo tualete prisijungė prie „Mile High Club“ su „vyresniu džentelmenu“ iš Gatviko oro uosto.

Ji paaiškino, kad maždaug prieš 15 metų skrido iš Gatviko į Niujorką darbo reikalais, nes buvo ką tik „išsiskyrusi su savo ilgamečiu draugu“, pagavusi jį neištikimą, dėl ko buvo „gana emocingos būsenos“. Įlaipinimo eilėje ji pastebėjo pliką vyrą. Ji tvirtina, kad prieš tai, kai jiedu pradėjo užsiimti seksu tualete, ji vyrą pamalonino oraliniu būdu.

Kita skrydžių palydovė prisipažino, kad ji ir įgula lėktuve labai smagiai leidžia laiką ir net skrisdami jie renkasi keleivius, kurie jiems patinka. Kalbėdama podkaste „Confessions on the Fly“ skrydžio palydovė LJ prisipažino, kad jos lėktuvo įgula sukūrė slaptą kodą, kuriuo signalizuoja, kai juos gali sudominti patrauklus keleivis.

Shutterstock nuotr. / Lėktuvas
Shutterstock nuotr. / Lėktuvas

„Prieš ketverius metus, skrisdama į Ostiną, lėktuve sutikau vyruką, – atskleidė LJ. – Jis buvo tikrai mielas. Turėjome porą smagių pasimatymų. Mes su kolege turėjome tokį kodą; „Ko norėtum šiandien vakarienei?“, o tu sakydavai, kad itališką arba tą, arba aną.

Bet mes iš tikrųjų kalbėjome apie vyrukus, atvykstančius į lėktuvą. Taigi turėdavome tokį kodą: „ne, aš to tikrai nevalgau“ arba, kai ateidavo kas nors karštas, aš sakydavau: „o taip, aš būtinai šįvakar nueisiu“. Kai pasirodydavo kas nors, kas buvo tikrai labai gražus, aš sakydavau „o taip, aš tikrai noriu ko nors, kad ir kas tai būtų – italo – nakčiai.“

Kalbėdama apie keleivių pritraukimą, ji pažymėjo, kad nupirktų jiems gėrimo lėktuve ir pabendrautų su jais, kai jie ateitų pasinaudoti tualetu. Tada ji užsirašydavo jų numerį ir paskambindavo jiems nusileidus.

Galiausiai, anoniminė skrydžių palydovė „Reddit“ tinkle teigė, kad įgula ir pilotai tai daro net pilotų kabinoje! Atsakydama į klausimą apie „Mile High Club“, ji sakė: „Lėktuve seksu užsiėmiau tik kartą, su savimi. Tačiau tokių galimybę turėjau keletą kartų.

123RF.com nuotr. / Tualetas lėktuve
123RF.com nuotr. / Tualetas lėktuve

Kai kada pilotui tenka tuštintis arba skrydžių palydovėms tenka eiti į pilotų kabiną, todėl vienoje patalpoje gali būti du žmonės. Dažnai pilotai tai išnaudoja kaip pretekstą prisijungti prie „Mile High Club“ kartu su palydovėmis“.

Sunku pasakyti, ar tai pavyktų, nes yra sugriežtinti saugos protokolai dėl patekimo į skrydžio denį. Tačiau nebandykite užmegzti romano su skrydžių palydove skrydžio metu, nes jei jai patiksite, ji ir taip jums praneš! Jei jos tiesiog dirba savo darbą, tikėtina, kad jas supykdysite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius