TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Suaugusiųjų Disneilendu“ vadinamo nudistų kurorto savininkas: ši vieta padeda išsaugoti santuokas

Itin liberalaus nudistų kurortas, kuriame svečiai gali būti visiškai be drabužių ir laisvai užsiimti veikla kada nori ir kur nori, negarantuoja, kad bus išvengia pavydo, rašoma „The Mirror“.
Nudistai (asociatyvi nuotr.)
Nudistai (asociatyvi nuotr.) / Shutterstock nuotr.

Nudistų kurortas sulaukia didelio svečių susidomėjimo dėl savo laisvo požiūrio, saulėtos vietos ir nesibaigiančių vakarėlių, dėl kurių jis vadinamas „Suaugusiųjų Disneilendu“.

„Sea Mountain Nudist Resort and Spa“ yra įsikūręs Las Vegase ir Palm Springse (JAV), kur „atviro seksualumo“ žmonės kviečiami visą naktį nuogi linksmintis kurorto 24 valandas per parą veikiančiame šokių klube, kurio aprangos kodas – ne daugiau kaip apatiniai drabužiai, rašoma „Daily Star“.

Poros reguliariai kartu maudosi mineraliniuose baseinuose ir rūkydamos atsipalaiduoja šėlstančioje poilsiavietėje, kurioje netgi galima rūkyti kanapes. Tačiau kurortas nėra visiškai be taisyklių. Lankytojai privalo nusirengti bent jau iki apatinių, o vienišiems vyrams čia lankytis draudžiama.

Kurorto savininkas Dewey Wohlas, kuris kartu su žmona Julie jį atidarė prieš 20 metų, teigia, kad tai būtina, norint išvengti „baisių“ tykančiųjų.

Jis „Daily Star“ sakė: „Ten niekada nebūna vienišų vyrų. Daug mažiau tikėtina, kad vaikinas ims elgtis nederamai, jei jis bus su savo mergina, žmona arba partnere, savo sielos drauge. Vaikinai gali būti gana iškrypę, bet jie negali nuklysti ir tiesiog būti vieni sūkurinėje vonioje ar panašiai. Kai juos supažindini su partnere, jų elgesys pasikeičia“.

Lankytojai privalo nusirengti bent jau iki apatinių, o vienišiems vyrams čia lankytis draudžiama.

Jis pridūrė, kad dauguma svečių yra mandagūs ir gerbia taisykles, pavyzdžiui, draudimą liesti darbuotojus. Be to, visi seksualiniai veiksmai turi būti atliekami abipusiu sutikimu. Dewey vis dėlto pripažino, kad pavydas tarp nuogalių porų gali būti dažna problema, ypač kai yra alkoholio.

Dewey pasakojo, kad porų ginčai kurorte paprastai būna trumpalaikiai, nes jie yra nuogi. „Pakankamai sunku susiginčyti su sutuoktine, bičiule, bet dar sunkiau tai daryti nuogam kitų žmonių akivaizdoje“, – sakė Dewey.

123rf.com nuotr. / Nudistų paplūdimys
123rf.com nuotr. / Nudistų paplūdimys

Sekso magnatas teigė, kad šis kurortas dažnai padeda išsaugoti santuokas. Jis paaiškino: „Kai žmonės išvyksta, jie verkia. Negaliu apsakyti, kiek kartų teko matyti „Sea Mountain Nude Resort“ poras, kurios teigia: „Jūs sakote, kad išgelbėjote mūsų santuoką. Mes nesijautėme karšti, nesijautėme seksualūs, ačiū jums“.

Ir aš matau, kaip jie grįžta metai iš metų ir visada sako: „Julie, Dewey, ačiū, o Dieve, tai labai padėjo mūsų santykiams“. Man tai patinka, atrodo, kad darai kažką pozityvaus, o ne kažką šmaikštaus, pornografinio ir nešvaraus“.

Per pastaruosius kelerius metus Jungtinėje Karalystėje natūralizmas išgyveno renesansą.

Per pastaruosius kelerius metus Jungtinėje Karalystėje natūralizmas išgyveno renesansą, nes daugelis žmonių atsivertė į natūralizmą savo soduose pandemijos metu, o vėliau tęsė šį pomėgį, kai visuomenė vėl pradėjo veikti.

123rf.com nuotr. / Nudistai
123rf.com nuotr. / Nudistai

Vokietijoje laisvalaikis, kai nusimeti drabužius ir mėgaujamasi diena, jau kelis dešimtmečius yra neatsiejama kultūros dalis, vadinama Freikoerperkultur, arba „laisvo kūno kultūra“.

Vieną prabangiausių nuogalių SPA centrų Europoje rasite Berlyne. Berlyne esantis „Vabali SPA“ žada pasiūlyti „ramią erdvę, kurioje susijungs kūnas, siela ir dvasia“; tokią, kuri „paliks neišdildomą įspūdį“.

SPA tapo populiarus tarp jaunų miesto gyventojų šeštadienio ir sekmadienio rytais, kai iš Berlyno klubų plūsta minios žmonių, ieškančių vietos, kur atsipalaiduoti ir išprakaituoti po praėjusios nakties linksmybių be drabužių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius