-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Surengti ekskursijas Kaune padės mobili gidų komanda

Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras miestiečiams pristato naują paslaugą. Nuo šiol visi, pageidaujantys susipažinti su organizuojamomis netradicinėmis ekskursijomis, edukacinėmis programomis bei kitomis pramogomis, gali išsikviesti turizmo informacijos centro mobiliąją komandą bei gauti visą informaciją apie turiningą laisvalaikį.
Sigitas Sidaravičius
Sigitas Sidaravičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktoriaus Sigito Sidaravičiaus, idėja teikti naują paslaugą kilo atsižvelgus į vartotojų poreikius: augant turistų srautams bei daugėjant verslo tikslais atvykusių svečių skaičiui, dažnai kauniečiai susiduria su klausimu, ką Kaune rekomenduojama aplankyti bei kaip tinkamai pristatyti miestą. Šis klausimas ypatingai aktualus įstaigoms, kurios priima oficialias delegacijas, verslo partnerius.

Didelė dalis interesantų išsamią informaciją apie lankytinus objektus, ekskursijas be pramogas randa internete, tačiau atvykę turizmo specialistai gali ne tik patarti, bet ir padėti suorganzuoti svečių viešnagę.

„Nuo šiol Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro specialistai gali atvykti į tokias įstaigas bei pristatyti turizmo informacijos centro teikiamas paslaugas, tokias kaip įvairių netradicinių ir pažintinių ekskursijų organizavimas, edukacinių programų užsakymas, tinkamų vietų šventėms paieška“, – sakė Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius