Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarptautiniame turizmo festivalyje pristatytam Kaunui – svarbus apdovanojimas

Praėjusią savaitę Prancūzijos Rueil-Malmaison miestą aplankė net trisdešimties Europos miestų atstovai, kurie varžėsi pirmą kartą surengtame festivalyje-konkurse „Turizmas ir jo strategija“.
Turistai Kaune
Turistai Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Konkurso komisija Kauno miesto pristatymą įvertino apdovanojimu skaitmeninės medijos kategorijoje. Iškilmingoje ceremonijoje įteiktas apdovanojimas jau atkeliavo į Kauną, o miesto ir Lietuvos vardas sulaukė aukšto pripažinimo ir įvertinimo.

Netoli Paryžiaus įsikūrusio Rueil-Malmaison miesto gyventojai ir svečiai pasibaigus konkursui buvo kviečiami į Europos turizmo šventę, kur miestų atstovai supažindino su įvairiomis pramogomis, spalvingais leidiniais, netradiciniais valgiais bei kultūrine programa. Lietuvą šiame renginyje pristatė atstovai iš Kauno ir Vilniaus.

Prancūzija – viena prioritetinių sričių mūsų miestui, kadangi prancūzų turistai patenka į Kauno lankytojų iš užsienio penketuką. Čia atvykusiems siūlomos specialios pažintinės programos, sudarytas specialus maršrutas „Prancūzų pėdsakai Kaune“, glaudžiai bendradarbiaujama meno, medicinos ir kitose srityse. Mieste veikia ir Roberto Šumano centras, skleidžiantis prancūzų kultūrą Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius