Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Už mažiau nei 100 eurų – Kroatija kaip ant delno

15min portalas ir toliau daro jums paslaugą bei padeda planuoti atostogas už jus. Kiekvieną savaitę pateikiame pigių skrydžių pasiūlymus į dėmesio vertas kryptis.
Pigus skrydis į Kroatiją
Pigus skrydis į Kroatiją / 15min montažas

Šį kartą 15min akiratyje atsidūrė Kroatijos sostinė Zagrebas. Iš Lietuvos tiesioginių skrydžių į Zagrebą nerasite, todėl norint aplankyti šį Medvednicos kalno papėdėje įsikūrusį miestą tenka keliauti per Kopenhagą. Keturi skrydžiai iš viso jums kainuotų 98,1 euro.

Puikus pasiūlymas yra pačioje vasaros pradžioje – birželio 1-ąją iš Kauno į Danijos sostinę su „Ryannair“ galima nuskristi vos už 9,99 euro. Iš ten į Zagrebą skraidina jau „Norvegian Air“ oro linijos.

Už skrydį į Zagrebą jums teks pakloti ne tiek ir daug – 39,9 euro, o grįžti atgal į Kopenhagą birželio 11 d. jau pigiau – 31,2 euro.

Vienintelis minusas, jog skrydis atgal į Kauną numatytas tik kitos dienos rytą – 11 val. 50 min.

Jeigu pasirinksite nenakvoti oro uoste, o aplankyti Kopenhagą – nuvykti į miesto centrą galima tiek metro, tiek autobusu, tiek traukiniu. Bilietas į vieną pusę kainuoja apie 4–5 eurus.

Kroatijos sostinėje galima aplankyti net 22 muziejus, 31 meno galeriją, 16 teatrų bei kitų lankytinų vietų. Tačiau nerekomenduojame užsibūti čia, mat Kroatijoje apstu ir daugiau vertų dėmesio vietų bei miestų.

123rf.com nuotr./Dubrovnikas – Kroatijos turizmo centras.
123rf.com nuotr./Dubrovnikas – Kroatijos turizmo centras.

Į maršrutą siūlytume įtraukti ir vieną iš gražiausių pasaulio miestų – tvirtovių Splitą, kuris turi dar nuo Diokletiano laikų išlikusių rūmų pamatus, Plitvicės ežerų parką, Zadaro kurortą, Krkos nacionalinį parką, vieną iš pagrindinių Kroatijos renesansinės epochos kultūros centrų Šibeniką bei rojaus kampelį Adrijos jūros pakrantėje Dubrovniką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius