-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Valstybiniam turizmo departamentui laikinai vadovaus Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė

Ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius paskyrė laikinai Valstybinio turizmo departamento direktoriaus pareigas eiti Indrę Trakimaitę-Šeškuvienę. Laikinai direktoriaus pareigas I.Trakimaitė-Šeškuvienė eis tol, kol konkurso būdu bus išrinktas naujas vadovas.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė / Dovilės Jakštaitės nuotr.

I.Trakimaitė-Šeškuvienė Valstybiniame turizmo departamente dirba nuo 2015 m. spalio, tuomet ji buvo paskirta Vietinio turizmo poskyrio vadove. 2006–2008 m. vadovavo Lietuvos turizmo informacijos centrui Londone (Jungtinė Karalystė). Turi 20 metų darbo rinkodaros ir komunikacijos srityse patirtį.

Šiuo metu vyksta konkursas Valstybinio turizmo departamento direktoriaus pareigoms. Kandidatai dokumentus gali teikti iki kovo 17 dienos.

Pretendentai į Valstybinio turizmo departamento direktoriaus pareigas privalo turėti socialinių ar humanitarinių mokslų studijų srities magistro laipsnį, taip pat ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį ir ne mažesnę kaip 2 metų darbo patirtį rinkodaros srityje, mokėti anglų kalbą C1 lygiu.

Buvusi Valstybinio turizmo departamento vadovė Jurgita Kazlauskienė bendru sutarimu iš pareigų pasitraukė dėl kilusio skandalo, kai paaiškėjo, kad pernai rudenį pristatytoje Lietuvos turizmo reklamos kampanijoje yra naudojama daug neoriginalių, iš fotobankų pirktų nuotraukų. Kai kurios jų yra darytos net ne Lietuvoje, o, tarkime, Slovakijoje arba Suomijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius