-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viešbutis siūlo „lietaus draudimą“: jei per atostogas lis, už naktį mokėti nereikės

Vidutiniškai Singapūre lyja 171 dieną per metus. Tai tikrai nemažai! Kad krituliai turistams nesugadintų atostogų, vienas šios Pietryčių Azijos šalies viešbutis nusprendė savo svečiams pateikti išskirtinį pasiūlymą, rašo CNN.
Singapūre lyja 171 dieną per metus
Singapūre lyja 171 dieną per metus / 123RF.com nuotr. / Unsplash.com nuotr. / 15min koliažas

Singapūre įsikūręs „InterContinental Singapore“ savo klientams siūlo paketą „Rain Resist Bliss“ (liet. „Palaima apsisaugoti nuo lietaus“). Pasirinkusiems jį svečiams viešbučio administracija kompensuos vieną viešnagės naktį, jei kažkurį iš suplanuotų užsiėmimų jiems teks atšaukti dėl lietaus.

„Kalbėjausi su grupe draugų apie naujoves prabangių kelionių sferoje, ir vienas iš jų juokaudamas paminėjo, kad galimybė užtikrinti gerą orą būtų kitas žingsnis aukščiausiam prabangių kelionių lygiui pasiekti“, – CNN pasakojo viešbučio generalinis direktorius Andreasas Kraemeris.

Taip ir gimė ši lietaus draudimo paketo idėja.

Vis dėlto, perspėja viešbutis, pinigų dalyti kiekvienąkart lyjant jie neketina. Kaip rašoma viešbučio pranešime, kompensaciją klientai gaus tik tuomet, kai „lietaus trukmė viršys 120 minučių per bet kurį 4 valandų periodą šviesiu paros metu“.

Paketą taip pat gaus tik svečiai, apsistoję apartamentuose, kurių kaina prasideda nuo 583 eurų už naktį už mažuosius liukso numerius arba nuo 3 085 eurų už prezidentinius apartamentus.

Pinigus klientai atgaus kupono forma, jį per 6 mėnesius privalės panaudoti pačiame „InterContinental Singapore“ viešbutyje. Gauta suma bus lygi vienos nakvynės atitinkamoje kambario kategorijoje kainai.

Kaip rašo CNN, tokie specialūs paketai, kaip šis, gali tapti puikiu būdu išsiskirti iš konkurentų.

Štai Balyje vienas viešbutis uždraudė prie baseino naudoti išmaniuosius telefonus ir kitą elektroniką, kad paskatintų svečius labiau atsipalaiduoti.

Tuo tarpu keli viešbučiai ir kurortai visame pasaulyje, įskaitant „Park Hyatt New York“, sukūrė specialius kambarius, skirtus optimaliam nakties miegui, su baltojo triukšmo aparatais, svertinėmis antklodėmis ir specialiomis arbatomis miegui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius