-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 10

Vokietijoje lietuvis išbandė „Tinderio“ pažintis: nuogutėlis suprato, kad liko be pinigų

Gal, sakau, kokią lengvesnę kelionių istoriją pažiūrime, savaitgalis juk. Gal net kažką iš kelionių romantikos? Romantika, aišku, yra gerai, tik bėda, kad mano kelionėse jos būna itin mažai – aš ne romantiškojo tipo keliautojas. Man labiau rūpi su vietiniais paplepėti, visko jų išklausinėti, pažiopsoti. O kiti, žinokite, keliauja kitaip. Ir aš dabar nekalbu apie tuos, kurie kažkur nukanka, kad atostogas pragulėtų paplūdimyje, prasimaudytų, pravalgytų ir pragertų. Aš čia labiau akcentuoju keliaujančiuosius romantiškų nuotykių ieškoti.
Vokietijoje lietuvis išbandė „Tinderio“ pažintis
Vokietijoje lietuvis išbandė „Tinderio“ pažintis / Shutterstock nuotr.

Vienas tokių egzempliorių yra mano vienas draugas, kuris savo kelionėse ieško pikantiškų nuotykių, nes kitaip keliauti jam neįdomu. Kartais tos kelionės būna su draugais, o kartais jis ir vienas nukanka pasibastyti bei nuotykių paieškoti. O paskui savo kelionės įspūdžius papasakoja man.

Panašiai elgiasi ir vienas iš mano pusbrolių, bet jis dažniausiai ištransliuoja tik savo sėkmes, o čia minimas draugas nevengia pasidalinti ir nesėkmėmis, kas man itin patinka, nes, juk žinote – smagu, kai kam nors nepasiseka. Todėl to draugo istorijų laukiu labiau.

Vaido Mikaičio nuotr. / Miunchenas, Vokietija
Vaido Mikaičio nuotr. / Miunchenas, Vokietija

Kaip tik viena tokių jis neseniai su manimi pasidalijo, kai su savo draugais keliavo į Vokietiją vieno jų gimtadienio švęsti. Šiai šventei jie pasirinko Miuncheno miestą. Kodėl jį? Na, kažką juk reikėjo pasirinkti. Aš iškart jiems pasakiau, kad Miunchenas yra vienas brangiausių Vokietijos miestų ir pigiai jame tikrai nepasilinksminsi, bet jie šį mano perspėjimą ignoravo ir vis tiek išsiruošė į Bavarijos regiono sostinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius