Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 09

Žiemą Lietuvoje nėra ką veikti? Netikėtos kelionių ir pramogų idėjos privers manyti kitaip

Čiuožyklos, sniego safariai, buvusiame kalėjime įsikūrusi pirtis, įspūdinga vandens saugykla, ledo skulptūrų festivalis – tai tik maža dalis to, ką šią žiemą su draugais ar šeima galima nuveikti Lietuvoje. Didžiulis lankytinų vietų ir pramogų sąrašas tikrai įkvėps leistis į nepamirštamus žiemiškus nuotykius.
Žiemiškos kelionių ir pramogų idėjos Lietuvoje
Žiemiškos kelionių ir pramogų idėjos Lietuvoje / „15min“ koliažas

Apie žiemiškas pramogas ir lankytinas vietas visoje Lietuvoje 15min teiravosi nacionalinės turizmo skatinimo agentūros VšĮ „Keliauk Lietuvoje“ turizmo ekspertės, vietinio turizmo projektų vadovės Neringos Sutkaitytės, o ką spaudžiant šaltukui siūlo daugiausia šalies gyventojų glaudžianti šalies sostinė, papasakojo Vilniaus miesto plėtros agentūros VšĮ „Go Vilnius“ Turizmo skyriaus vadovė Vilma Daubarienė.

Ką žiemą nuveikti Lietuvoje? Atsako N.Sutkaitytė

Kokias pramogas ar lankytinus objektus žiemą dažniausiai savo šalyje renkasi lietuviai?

– Po Lietuvą daug keliaujame aktyviuoju vasaros turizmo sezonu, kuomet tikimės ir daugiau pramogų, ir šiltesnio oro, tačiau ir šaltasis metų laikas gali pasiūlyti įdomių patirčių ir emocijų.

VšĮ „Keliauk Lietuvoje“ vykdomoje žiemos kampanijoje vietos keliautojams „Atrask tai, kas sava žiemą“ esame išskyrę populiariausias šio sezono patirtis – buvimą gamtoje, kultūrinius, gastronominius pasiūlymus, pramogas šeimoms, aktyvų laisvalaikį, lankymąsi renginiuose.

Luko Balandžio / 15min nuotr. / Liepkalnio vandens saugykla
Luko Balandžio / 15min nuotr. / Liepkalnio vandens saugykla

Pastebėjome, jog labiausiai žiemos kampanijos metu lankytojai domėjosi veiklomis gyvūnų ūkiuose, dvaruose, šviesų parkais ir miestų turizmu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius