Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 23

Žilvinas ruošiasi išvykti į Japoniją: čia lietuvis darys tai, ko Baltijos šalys dar nematė

33-ejų Žilvinas Žebrauskas, užsienyje dažnai vadinamas tiesiog Zee, šiuo metu ne tik keliauja po įvairias pasaulio valstybes, bet ir jose savanoriauja. Nors lietuvį žavi daugybė šalių, jis iki šiol negali pamiršti įspūdžių tolimojoje Japonijoje. Žilvinas Tekančios Saulės šalyje anksčiau netgi vieną sezoną dirbo slidinėjimo instruktoriumi, tačiau, pakeliavęs kitur, jis suprato, kad į Japoniją reikia sugrįžti. Dabar jo tikslas – šį nepakartojamą Žemės kampelį žiemos metu parodyti kitiems lietuviams.
Žilvino kelionės
Žilvino kelionės / Asmeninio archyvo nuotr.

Žilvinai, trumpai prisistatykite.

– Keliauju nuo 7-erių. Pradžioje keliavau su mama – autobusinėmis kelionėmis po Europą, tada mokyklos ir studijų metais – savarankiškai autostopu po Pietų ir Pietvakarių Europos šalis (Ispaniją, Prancūziją, Graikiją, Balkanus), o pabaigęs studijas iškeliavau metams gyventi į Kanadą. Jau 6 metus esu britų sistemos kalnų slidinėjimo instruktorius. Taip pat po kovido aktyviai dirbu su turizmu iš Lietuvos – vedu ir organizuoju keliones, lydžiu grupes.

Asm.archyvo nuotr. / Žilvinas Žebrauskas Japonijoje
Asm.archyvo nuotr. / Žilvinas Žebrauskas Japonijoje

Beje, kuriu, vedu ir mentoriauju jaunimo asmeninio tobulėjimo stovyklose (šiemet įgyvendinau vieną iš darbinių svajonių – kartu su viena kelionių kompanija įkūrėme paauglių stovyklą Austrijos Alpėse (savęs pažinimas, komandinis darbas, žygiai kalnuose).

Kai būnu Lietuvoje, gyvenu Vilniuje, kur ir užaugau (Lazdynų mikrorajone, tarp Neries, miškų ir „kalnuotos“ Architektų gatvės namų). Baigiau hidrometeorologijos studijas VU. Nors tai nėra tiesiogiai susiję su mano veiklomis, bet labai padeda daugiau suprasti apie kasdienius procesus aplink. O ypač – keliaujant gamtoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius