Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 30

5 kostiuminės dramos, kurias būtina pamatyti rugsėjo mėnesį

Nuo mįslingų žmogžudysčių, prabangių epochos dramų iki senų, mėgstamų serialų sugrįžimo - atrinkome geriausius serialus, kuriuos rugsėjo mėnesį galima bus pamatyti per Epic Drama. Daugiau informacijos apie kiekvieną serialą rasite žemiau. Pasiruoškite kokybiškiems vakarams su geriausiomis pramogomis.
Merdoko paslaptys
Merdoko paslaptys / Epic Drama nuotr.

Merdoko paslaptys grįžta su 15-oju sezonu

15-asis sezonas prasideda nuo detektyvo Merdoko kelionės į Monrealį, kur jis ketina rasti savo sūnų Harį ir apsaugoti jį nuo „Black Hand" grupuotės. Brakenreido sūnus, po žmogžudystės ištrūkęs iš Kingston Pen kalėjimo, ima slapstytis toliau. Krabtris, gelbėdamas Efę nuo grobikų, pats atsiduria gan dviprasmiškoje situacijoje. Violeta Hart nutaria išmėginti naują taktiką su savo nebe tokiu jau jaunu vyru. Vatsas - vis dar įsivėlęs į neteisėtus reikaliukus – susiduria su nauja, paslaptinga žmogžudyste. Taip pat bus specialių serijų, skirtų Kalėdoms ir Helovinui, vėl išvysime pamėgtus personažus tarp kurių bus ir Persivalis Džailsas, ir Terenseas Mejersas. Tapsime tokių istorinių įvykių kaip NAACP (Nacionalinės spalvotųjų žmonių pažangos asociacijos) įkūrimas. Žiūrėkite naujas „Merdoko paslapčių“ serijas šiokiadieniais, 21.15.

Epic Drama nuotr./Paryžiaus policija 1900
Epic Drama nuotr./Paryžiaus policija 1900

Paryžiaus policija 1900

Paryžius, 1899: ką tik mirė Prancūzijos prezidentas Feliksas Foras. Siautėjant anarchijai ir kraštutinių dešiniųjų antisemitinėms grupuotėms Prancūzija yra kaip niekad silpna. Policijos viršininkas Luisas Lepinas skubiai kviečiamas sugrįžti iš pensijos atkurti tvarkos Paryžiuje. Jaunas ir ambicingas detektyvas Antonas Žuenas, Senos upėje radęs plūduriuojantį moters lavoną lagamine, pasišauna imtis aktyvių veiksmų policijos būstinėje. O štai Džozefas Fiersis, korumpuotas, šantažu liūdnai pagarsėjęs pareigūnas, pasirodo dar ir uždarbiauja slaptu policijos samdomu žudiku. Jis labai susidomi šiuo nusikaltimo tyrimu ir pasitelkia į pagalbą šnipe dirbti kurtizanę Megę Steinheil, kuri buvo kaltinama sekso metu nužudžiusi silpnos sveikatos prezidentą. Paryžiuje, kur nusikaltimai ir nuodėmės klesti išvien su prabanga ir puritonizmu - visų šių veikėjų keliai susikirs tam, kad jie galėtų išgelbėti Prancūziją. Paryžiaus policija 1900 – premjera nuo rugsėjo 5-osios kiekvieną pirmadienį 22.00.

Epic Drama nuotr./Panelės Fišer šiuolaikiški žmogžudysčių tyrimai
Epic Drama nuotr./Panelės Fišer šiuolaikiški žmogžudysčių tyrimai

Panelės Fišer šiuolaikiški žmogžudysčių tyrimai

Žmogžudystes galima tirti stilingai. Stilingo ir visame pasaulyje pamėgto serialo „Detektyvė Fišer" kūrėjų sprendimu šioje kriminalinėje dramoje šiuolaikinė panelė Fišer yra tikras stiliaus, spindesio ir nuotykių įsikūnijimas. 1964 m., Naujosios Gvinėjos aukštumose dingsta garsioji teta, kurios Peregrinė niekada nepažinojo ir nutrūktgalvei panelei Fišer netikėtai atitenka palikimas. Ji turi įrodyti esanti pakankamai profesionali, kad taptų pasaulinio lygio privačia detektyve. Taigi, Peregrinės gyvenimui be krypties ir nemėgstamiems darbams atėjo galas, mat pats likimas paspaudė perkrovimo mygtuką... Žmogžudystės tiriamos stilingai nuo rugsėjo 5-osios, šiokiadienių vakarais, 20.30.

Epic Drama nuotr./Ir tada nebeliko nė vieno
Epic Drama nuotr./Ir tada nebeliko nė vieno

Ir tada nebeliko nė vieno

Miniserialas, sukurtas pagal Agatos Kristi knygą „Ir tada nebeliko nei vieno". Tai vienas populiariausių visų laikų kriminalinių romanų, kurio parduotų egzempliorių skaičius visame pasaulyje siekia 100 milijonų. Veiksmas vyksta 1939 m., kai Europa ant karo slenksčio. Pasakojama apie dešimt abejotinos praeities nepažįstamųjų, nuviliotų į Kareivių salą - nuošalų kampelį šalia Devono pakrantės pietinėje Anglijoje. Grupelė lieka atkirsta nuo žemyno, o juos pakvietę asmenys paslaptingai pradingsta. Galiausiai kiekvienas jų yra apkaltinamas siaubingu nusikaltimu. Grupės nariams ėmus paslaptingai mirti, jie visi supranta, kad galbūt į savo tarpą priėmė žudiką. Dviejų dalių kokybiškas miniserialas Epic Drama eteryje pasirodys rugsėjo 17 ir 18 dienomis, 22.00 val.

Epic Drama nuotr./Povandeninis laivas
Epic Drama nuotr./Povandeninis laivas

Povandeninis laivas

1943 m. pavasaris - Robertas Ehrenbergas vėl išvyksta į neįmanomą misiją su labai jaunu ir nepatyrusiu vadu ir įgula. Kerštingo britų vado Svinburno persekiojamai U-949 įgulai tenka kaip reikiant pasiraitoti rankoves, kad išvengtų mirties; tuo tarpu Hagenui Forsterui buvo paskirta misija Lisabonoje, kurios metu jis susitinka su Klausu Hofmanu, neoficialiai, per savo tėvą Vilhelmą Hofmaną, padedančiu JAV kariniam laivynui užmegzti ryšį su Reicho kariniu jūrų laivynu, kad būtų užbaigtas karas. Vilhelmo dukra Hana įstrigo Kylyje, beviltiškoje santuokoje, o jos statuso ribos ir pavojingas režimas priverčia ją žaisti su ugnimi. Galingos Antrojo pasaulinio karo dramos naujojo, 3-iojo sezono premjera - nuo rugsėjo 29 d., kiekvieną ketvirtadienį 22.00 val. - tik per Epic Drama.

Epic Drama - tai geriausios pasaulio istorinės dramos surinktos vienoje vietoje, visos HD formatu ir visas galima žiūrėti jums patogiu metu. Didingos praeities istorijos pasakojamos šiuolaikiškai ir įtaigiai. Kanalas pasižymi turininga ir įvairiapusiška programa, siūlo aukštos kokybės turinį tiek vyrams, tiek moterims. Čia pasakojamos istorijos apie didingus įvykius, didingus žmones ir didingas dramas. Taip pat čia gausu įkvepiančių pasakojimų apie aistrą, išdavystę, meilę ir praradimus. Visa tai - Epic Drama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius