-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 05

Antradienio horoskopas – sausio 5 d.

Šaltas rytas taps šiltesnis su kavos puodelius ir horoskopu.
Žiemos kraštovaizdis
Žiemos kraštovaizdis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien gali kilti nesutarimų tarp kolegų ar bičiulių dėl bendrų lėšų panaudojimo trikdžių ar pasitikėjimo stokos. Situacija neatrodys tokia nepataisoma, jei labiau susitelksite į darbą ir kuo geriau jį atliksite. Dar vienas trukdis – jūsų noras darbe viskam ir visiems vadovauti, bet vis tiek nepatirti pasitenkinimo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien turėsite progų ką nors mielo patirti tuomet, kai būsite su vaikais ar užsiimsite kūrybine bei su pramogomis susijusia veikla. Dar pavyks ką nors ko nors išmokyti, tačiau visa kita nei šiaip, nei taip: jūsų profesinės idėjos bus nepalaimintos bendražygių, iš komandos narių daug tikėsitės, bet liksite prie suskilusios geldos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien bus kuo pasidžiaugti, pavyzdžiui, šeimos narių dosnumu arba paslaptimis, kurios ne be jūsų pastangų lyg kokia yla išlįs iš maišo. Po to kai kas keisis, bet prieš tai jums derėtų įveikti kitus šios dienos slenksčius: jūsų neįprastos žinios bus sunkiai pritaikomos darbe, o lūkesčiai dėl darbo trikdys jūsų santykių su partneriais eigą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien turėsite nemažai norų ir pageidavimų, susijusių su pramogomis, kūrybiniais sprendimais ar vaikų auklėjimu, tačiau kuo daugiau idėjų siūlysite, tuo daugiau pasipriešinimo sulauksite. Iš šito liūno jus gelbės būtinybė sutvarkyti daugybę nesutvarkytų reikalų. Ir dėl visa ko, nepervertinkite savo žinių, dirbdami ar užsiimdami savigyda.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien bus neramu kaskart, kai su kažkuo bandysite aptarti šeimos problemas. Deja, šių temų, kurias turbūt pasiūlys kiti žmonės, bus sunku išvengti. Laimei, turėsite ką namiškiams pasiūlyti. Įtarumo šešėlis slankios paskui jus darbo vietoje, kuris padės atlikti ir visai neblogą misiją: paragins jus pakoreguoti savo įprastą dienotvarkę.

Taip pat skaitykite: 20 netikėtų faktų apie emocijas

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien nebus laiko nuobodžiauti, nes reikalų reikaliukų bus daugiau nei įmanoma suspėti. Tiesa, jums seksis užsitarnauti dėmesį ir pagarbą, tačiau diskusijos, išvykos ir susitikimai neleis tinkamai atlikti kasdienių darbų. Beje, svajonės dėl šeimos, kurias kurstys jūsų antroji pusė, bus gražios, bet neišsipildančios.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien norėsite savo kaltes išpirkti, tačiau niekaip neužteks turimų lėšų jūsų ištroškusiai sielai pagirdyti ar jūsų atžaloms įtikti. Kad ir kaip per galvą versitės – vis tiek liks aibė alkanų. Namuose kažkas kovos dėl valdžios, o jums išlikti abejingiems nebus nei vienos priežasties. Ir kuo daugiau aiškinsitės, tu labiau susipainiosite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jausitės stiprūs ir tuo lengvai įtikinsite savo komandą – joje bus kas džiugina ar jums gelbsti. O namuose – jokios paguodos, nes kiekvienas pokalbis nuves vis į naują klystkelį. Laimei, galite išmokti svarbių dalykų ir ilgai jų nepamiršti, jei tik gerai susikoncentruosite į žinių ir įgūdžių siekimą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien beveik patikėsite, kad jūsų buvimas namiškiams yra būtinas ir darysite klaidą po klaidos, kad įtiktumėte jiems. Materialinių vertybių fronte kažkokios permainos – vien nuo jūsų priklauso, ar daugiau įgysite, ar prarasite. O kiekviena diskusija, pakrypusi finansų kryptimi, galiausiai apkartins ne tik pokalbį, bet ir jūsų ryšius su aplinka.

Taip pat skaitykite: Citatos, keičiančios gyvenimą: įkvepianti išmintis

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien sieksite savo asmeninių galių įtvirtinimo ir niekaip nesusitaikysite su antraeiliu vaidmeniu. O jei turėsite ką originalaus pasiūlyti savo komandai, tai sukels daugiau įtampų ir pasipriešinimo nei džiaugsmo.  Visus gaisrus gesinkite tikėjimu ir savo žiniomis, kurių niekas nebandys užginčyti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien tikėsite, kad esate geri pašnekovai, tačiau kitiems atrodys priešingai, ypač jūsų vadovams ar darbdaviams. Nuriję poreikį pasisakyti, dar išvenkite ir bevaisiu planų, susijusių su draugais – rezultato jokio, o ir skolos bus negrąžintos. Kai ims persekioti griaunantys prisiminimai, įnikite į darbą, kurį geriausiai atliksite kartu su kitais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jūsų vaizduotė taip įsismagins, kad net privers jus matyti to, ko nėra, ypač, kai jūs žvelgsite į jūsų karjeros aukštumas. Be to, pakviesti diskusijai apie pažiūras, prikandę liežuvį nei minutę nepasigalėsite. O kur dar komandos narių noras primesti jums savo nuomonę? Džiaugsitės nebent pasiūlymu, kurį jums pateiks jūsų antroji pusė.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius