-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 01

Horoskopas antradieniui – sausio 1 d.

Sužinokite, ką žvaigždės žada pirmąją naujų metų dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Visus norus ir tikslus, kuriuos sugalvojote sutikdami Naujuosius, šiandien trumpam pamirškite. Blogiausia būtų pradėti ką nors iš to sąrašo realizuoti. Nusivylimas neišvengiamas, nes rezultatai toli gražu nebus tokie, kokių trokštate. Vakare po švenčių sujauktame gyvenime visa širdimi norėsite įvesti tobulą tvarką.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Didžiąją dienos dalį galite pramiegoti – ji neteiks pasakiškai džiugių akimirkų. Svajoti galėjote vakar, o jei manote, kad kažką pamiršote, šios sausio 1-osios vakarą nesunkiai panirsite į svajonių pasaulį. Ir tai būtų geriausias pasirinkimas, nes, priešingu atveju, gali kilti pagundų ieškoti aiškumo ten, kur yra tikra painiava.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jau pasakėte viską ir išgirdote viską, ką norėjote išgirsti? Tęskite tai, ką esate pradėję, o vakare susikaupkite ir nebarstykite energijos vėjais. Priešingu atveju, greitai pajusite, kad pasiklydote savo norų ir šeimos narių pageidavimų labirinte. Išėjimo iš jo ieškoti teks ilgai, o gal ten net norėsite trumpai pabūti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Naujamečiai jūsų norai turbūt buvo materialesni nei ankstesniais metais, o ir palinkėjimai panašūs. Dabar nėra reikalo galvoti apie tai, ar realu juos išpildyti. Pradėję gilintis, galite ne tik užpykti ant savęs, bet ir sugadinti santykius su kitais. Problema, kad šį vakarą bus sunku rasti bendrą kalbą su tais, kurie yra arčiausiai jūsų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Puoselėsite šviesiausias viltis, o jums tai teiks stiprybės ir padidins jūsų galimybes. Būkite tikri, kad, peržengę Naujųjų metų slenkstį, rasite visko, ko reikia. Visa kita, kas gali varginti šią šventinę dieną, bus vieni niekai. Pagalvokite, ar verta šiandien pradėti skaičiuoti, kiek išleidote rengdami šventę ar švęsdami?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmąją metų dieną jausitės taip, lyg vis dar ruoštumėtės kažkam svarbaus. Vakarop manysite, kad pagaliau sukaupėte jėgas parodyti save. Svajonės ir troškimai, kurie apniks jus, bus nerealūs, bet ar šventės sukurtos ne tam, kad, nesislapstydami nuo nieko, atvirai ir nuoširdžiai tikėtume stebuklais? Na ir kas, jog jie ne visi pildosi.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Likite ten, kur esate. Ne fizine, o dvasine prasme. Tik šiai dienai ir tik tam, kad išvengtumėte klystkelių. Tai nereiškia, kad diena pavojinga, – ji tiesiog paini. O jums dabar mažiausiai norisi ieškoti teisingų sprendimų. Pažvelkite į šios dienos problemas iš šono ir nė akimirkai neleiskite sau įsipainioti į savigraužos tinklą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną galite tęsti vakar pradėtą šventę, ramiai ilsėtis ar skirti laiko savo pomėgiams. Tačiau neskubėkite įgyvendinti kokių nors sumanymų, nesvarbu, ar mažų, ar didelių. Visi patirs fiasko. O jei privalote ką nors nauja pradėti šiandien, palaukite vėlyvo vakaro. Be to, labai atsargiai vertinkite pažadus, pasiūlymus ir viską, kas gali jus suklaidinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums pasisekė, jei šiandien dar vieną dieną galite skirti poilsiui. Ir tegul negąsdina jūsų jausmas, kad nevyksta nieko svarbaus. Nepamirškite, jog svarbiausi dalykai turėjo nutikti iki vidurnakčio. Laukiate tęsinio? Jis bus, bet ne šiandien. Jei primygtinai norėsite jį pamatyti – sužinosite ne pačių maloniausių dalykų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sunku pasakyti, ar jums patiks tingiai leisti šią šventinę dieną. Jei galite – taip ir padarykite. Tingumas tik apsaugos nuo papildomų rūpesčių. Gal šiandien nebus jų, bet, bandydami būti aktyvūs, galite susidurti su nenumatytomis kliūtimis. O vakarop nejučiomis suprasite, kad nenorite niekur trauktis iš savo mintyse sukurto gražesnio pasaulio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Naujųjų metų naktį ne viskas buvo taip, kaip norėjote? Manykite, kad tos nuolaidos, kurias padarėte dėl jums svarbių žmonių, buvo indėlis į geresnius jūsų santykius. O visa kita – menkniekis. Dar norite patarimų? Žvaigždės turi dar vieną: kiek atidžiau stebėkite, ką dedate ar pilate į burną. Atsarga gėdos nedaro, ypač šiandien.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Metų pradžia, bet ne darbų pradžia. Nepamirškite to. Ilsėkitės, pamiršę problemas ir galimybes, nesutarimus ir lūkesčius. Būkite, tikėkite, bet nebandykite užpildyti tuštumos kuo nors nauju. O jei vakare bus sunku suprasti jūsų gyvenimo draugo pageidavimus – būkite atlaidesni ne tik jiems, bet ir sau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius