Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2012 01 05

Horoskopas sausio 5 d., ketvirtadieniui

Skaitykite, kokią dieną jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palankus metas, jei remiatės intuicija ir turite gerų draugų, patarėjų. Pavyks suvokti svarbių dalykų vakare bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi. Saugokitės pataikūnų, intrigantų, savanaudžių asmenų. Vakare galimas slaptas meilės nuotykis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūs pasirengę dideliems darbams, bet aplinkybės klostosi nepalankiai. Nebūkite tikri dėl to, ką žinote, – informacijos stygius ar profesinio pasirengimo stoka trukdys, kaip ir vidinis nervingumas, impulsyvumas. Nieko neprarasite, jei atidėsite svarbius dalykinius reikalus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Rizika turi būti apgalvota – prisiminkite praeities klaidas, ypač finansinių reikalų. Šiandien sėkmingai įveiksite nemalonias užduotis, nepavargsite nuo sunkių darbų. Galima netikėta romantiška dovanėlė.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasikliaukite savieiga ir būsite pirmi. Įsiklausykite į artimųjų patarimus, prašymus. Vakare palanku ką nors vertinga įsigyti namams. Tiks pirkti meilės dovanas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jumis bus pasitikima, ir tai padės laimėti svarbų reikalą. Tik pasistenkite likti sąžiningi sau, artimiesiems, draugams, dalykiniams partneriams – juk viskas sugrįžta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiuo metu galite kai ką svarbaus apie save suprasti, sužinoti. Vakare gali pavykti rasti išeitį iš finansinių sunkumų. Daugiau bendraukite, susitikite su asmenimis, jau patyrusiais panašių sunkumų, pasikalbėkite su vadovu – sulauksite pagalbos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Smagus, romantiškas metas, kai lengva užsimiršti, galvą pamesti. Naujos pažintys bus ypatingos – gali pakeisti jūsų gyvenimą. Tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį užkalbėti. Galimas tarnybinis romanas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų nuojauta aiškiaregiška: nedarykite nieko, ko nesinori, ir mažiau klausykite kitų įkalbinėjimų, kreipkite dėmesį į savo vidinį balsą – taip išvengsite nemalonumų. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pakaks ir sėkmingų progų, net optimizmo, ir visiško žioplumo. Galite pro akis praleisti tiesiogine ir perkeltine prasme svarbius dalykus. Be partnerių pagalbos neapsieisite, tad mokėkite paprašyti, išklausyti, nusileisti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali užgriūti darbų, užmirštų rūpesčių krūvis ne tik darbe, bet ir namie. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos galite tikėtis. Geras laikas tikrinti sveikatą netradiciniais metodais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebūtina sakyti visko, ką galvojate. Netyčia galite per daug apie save, artimą žmogų ar svarbų reikalą, įvykį išplepėti. Stenkitės labiau įsiklausyti į kitų kalbas: išgirsite netiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingą informaciją.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pavyks nepasimesti informacijos, nuomonių gausybėje, atsirinkti, susirasti jūsų veiklai pačius svarbiausius dalykus. Aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius