Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 18

Kalėdinę žiemos pasaką sukūręs restoranas lankytojus traukia kaip magnetas ir dizainu, ir patiekalais

Kalėdos jau čia pat, tačiau žiema neskuba mums sukurti ypatingai šventiškos nuotaikos gamtoje. Tenka pasitelkti išradingumą ir kompensuoti šią stoką dekoruojant namus. Įkvėpimo galima pasisemti ir iš jau šventiškai pasipuošusių įstaigų. Štai Valakampių pušyne vasarą atsidaręs baras – restoranas „PineWood“ savo lankytojus traukia viduje sukurta tikra žiemos pasaka. Tad jeigu sniego nesulauksime iki pat švenčių, baltomis Kalėdomis galima pasigrožėti jaukiai užkandžiaujant šiame restorane.
Restorano „PineWood“ kalėdinės dekoracijos
Restorano „PineWood“ kalėdinės dekoracijos / Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr.

Šis įspūdingas žiemiškai šventiškas dizainas – „PineWood“ savininkės Ingos Malinauskienės idėja, kuri išskirtiniais dekoro elementais pradėjo rūpintis dar vasarą.

„Tikslas buvo sukurti kažką išskirtinio, ko nesame matę ir kad tai nebūtų tipiška, todėl dekoracijų ieškojome internetinėse parduotuvėse Danijoje, Olandijoje ir kitur. Kadangi Kalėdos Lietuvoje būna jau nebe tokios baltos kaip anksčiau, norėjosi tą baltumą perteikti per interjero detales ir pabandėme išgauti kiek įmanoma daugiau baltų akcentų. Purškėme kėnio šakas, sudėliojome ant baldų baltas pagalvėles – kad būtų kuo daugiau šviesos ir jaukumo“, – pasakoja I.Malinauskienės dukra Eglė, kuriai ir teko ši didžioji dizainerės misija. Mat kai dekoracijos atkeliavo ir atėjo metas puošti, tėvai buvo išvykę.

Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Eglė Malinauskaitė
Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Eglė Malinauskaitė

Eglei teko į pagalbą kviestis draugus ir, konsultuojantis su mama per atstumą, kurti viską savo rankomis. Mergina neslepia, kad nerimo buvo daug, nes mama yra labai reikli moteris ir kartais reikia labai didžiulių pastangų suprasti ir perteikti tai, kas jai patinka.

Tačiau dabar, žiūrėdama į baltą pasaką, E.Malinauskaitė šypsosi „Mano nuomone, šį kartą man pavyko tikrai neblogai, nes liko sužavėta tiek mano mama, tiek aplinkiniai“.

Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Eglė Malinauskaitė su mama Inga Malinauskiene
Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Eglė Malinauskaitė su mama Inga Malinauskiene

Sukūrus šventę aplinkui, belieka švęsti! Gruodžio 26 d., rimstant didžiajam švenčių šurmuliui, „PineWood“ baras – restoranas kviečia atvykti į „Draugų Kalėdas". „Žmonės nori susitikti ne tik su šeima ir giminėmis, bet ir su draugais, su jais pabūti ir atšvęsti, apsikeisti dovanomis. Mes sugalvojome, kad ši diena bus skirta draugų susitikimui. Mūsų restorano šefas ta proga keps žąsis, kurios bus pjaustomos visų svečių akivaizdoje, o padavėjai jas patieks visiems norintiems“,– vakarėlio eigą išdavė E.Malinauskaitė. Šventinę atmosferą sukurs gyvai restorane visiems susirinkusiems grosiantis saksofonistas Jonas Sikorskis.

Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Restorano „PineWood“ kalėdinis meniu
Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Restorano „PineWood“ kalėdinis meniu

Didžiausias renginys „PineWood“ restorane laukia gruodžio 31 dieną – tai Naujųjų Metų sutikimas, prasidėsiantis 19 val. „Šiame vakarėlyje mes kviesime žmones keliauti aplink pasaulį ir pasiūlysime net 8 skirtingus patiekalus iš skirtingų pasaulio šalių. Mūsų someljė labai pasistengė ir priderino prie kiekvieno patiekalo tinkančius gėrimus – vyną bei šampaną. Taigi atėjusiųjų laukia išskirtinė gastronominė kelionė. Dar turėsime daug staigmenų kiekvieną valandą, didžėjų, o visa kita – paslaptis“, – intrigavo pašnekovė.

Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Restorano „PineWood“ kalėdinės dekoracijos
Jevgenijos Žukovos-Černovos nuotr./Restorano „PineWood“ kalėdinės dekoracijos

O mes kviečiame pasigrožėti „PineWood“ baro – restorano kalėdiniu dizainu, kuris puikiai atsispindi šioje fotosesijoje. Na, o tuos, kurie taip pat mėgsta kurti šventinę atmosferą namuose, kviečiame pasidalinti savo kalėdiškai dekoruotų namų nuotraukomis. Gražiausiai papuošusių laukia puiki dovana – 100 Eurų vakarienei šventiškame „PineWood“ restorane!

Savo nuotraukas siųskite el. paštu konkursai@15min.lt iki gruodžio 30 d. ir sulaikę kvėpavimą laukite, kas gi tie laimingieji?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius