-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 27

Kalėdinės dovanos: šventes pasitikite ramia galva

Šurmulys, eilės prekybos centruose, nesibaigiantis darbų sąrašas ir painiava galvoje: ką dovanoti ir kaip nustebinti artimuosius Kalėdų proga? Atminkite, juk svarbiausia – laikas ir dėmesys, kurį skiriate artimiesiems, tad per šias Kalėdas palikite daugiau vietos įsimintinoms istorijoms. Įspūdžio dovanų ekspertai „Laisvalaikio Dovanos“ kviečia išspirti nuobodulį iš Kalėdų ir dovanoti istorijos vertus nuotykius.
Kalėdinės dovanos
Kalėdos / Partnerio nuotr.

Skanus nuotykis gurmanams

Vakarienių idėjos – puikiai tiks, jei vis ieškote, bet dar neradote tinkamo varianto. Naujų iššūkių ieškantiems draugams ar artimiesiems dovanokite vakarienę tamsoje „Dine in the Dark“, seneliams ar tėvams padovanokite klasika tapusią vakarienę Televizijos bokšte, broliui ar sesei pagardinkite žiemą apsilankymu desertinėje. Vakarienė restorane – galimybė pabėgti nuo kasdienybės ir vakarą praleisti šiek tiek kitaip.

Partnerio nuotr./vakarienė televizijos bokšte
Partnerio nuotr./vakarienė televizijos bokšte

Trumpos atostogos ir atradimai Lietuvoje

Vietoje dulkančių daiktų per Kalėdas nustebinkite artimuosius trumpomis atostogomis Lietuvos kurortuose. Poilsis Druskininkuose, Birštone, Palangoje su sveikatinimosi procedūromis, masažais ir vandens pramogomis leis ne tik trumpam pamiršti visus rūpesčius, bet ir atsipalaiduoti bei pasimėgauti artimo žmogaus draugija. Jei norite nustebinti gimines ar šeimos narius istorine patirtimi – padovanokite poilsį Lietuvos dvaruose. Čia susipins malonus poilsis ir įdomios istorijos.

Partnerio nuotr./poilsis Lietuvoje
Partnerio nuotr./poilsis Lietuvoje

Žvarbius vakarus pakeiskite įdomiais potyriais

Aktyviems, mėgstantiems kultūrines pramogas draugams ar šeimos nariams padovanokite vakarą teatre. Tai puikus būdas praskaidrinti niūrius vakarus ir paversti paprastą dieną maža švente. Linksmų plaučių tetoms ir dėdėms patiks komiškas šou ir vakarienė „Shitty Dinner“, o aštresnius pojūčius mėgstančius brolį ar sesę nustebinkite vienintele Lietuvoje siaubo vakariene su humoro prieskoniu „Haunted Dinner“. Jei norite padovanoti neįpareigojančią dovaną, puikiai tiks kino teatro bilietai.

Partnerio nuotr./kino teatras
Partnerio nuotr./kino teatras

Atpalaiduojantis poilsis neišvykus iš miesto

Kiekvienas nusipelno nors trumpo atotrūkio nuo rutinos ir varginančios kasdienybės. Tam puikiai tiks masažai ir SPA procedūros. Žmonai, mamai, dukrai ar anytai padovanokite rytietišką SPA terapiją, kuri užburs kvapais ir nukels į saulėtąją Aziją. Vyrui, tėčiui, broliui ar uošviui padovanokite autentiška technika atliekamą tailandietišką masažą ar intensyviai atpalaiduojantį sportinį giliųjų raumenų masažą. Porai puikiai tiks SPA terapijos dviem, kurios leidžia pasimėgauti masažu ir jaukia kompanija.

Partnerio nuotr./masažas
Partnerio nuotr./masažas

Išrankiausiems leiskite išsirinkti patiems

Individualistams ir tiems, kurie mėgsta nuspręsti patys, puikiai tiks dovanų rinkiniai. Galite dovanoti rinkinį, skirtą poroms, ar įvairiausių pramogų komplektą, kuris atitiks net ir išrankiausio pramogautojo lūkesčius. Iš daugybės specialiai atrinktų pasiūlymų brangus žmogus išsirinks jo norus labiausiai atitinkančią pramogą.

Partnerio nuotr./Pramogos
Partnerio nuotr./Pramogos

Kalėdos – viena gražiausių metų švenčių, kai namus puošia šypsenos ir geros emocijos. Tegul po eglute slepiasi įspūdžiai, įdomios idėjos ir pradžia smagioms istorijoms!

Daugiau dovanų idėjų rasite ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius