Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 23

Kas mūsų laukia Joninių naktį?

Joninių (Rasų) šventinė naktis tiesiog pilna stebuklų. Ir ne bet kokių! Gamta ir visas pasaulis išgyvena neįtikėtiną virsmą...
Rasos (Joninių) šventės akimirka Verkių parke
Rasos (Joninių) šventės akimirka Verkių parke / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
T. Biliūno nuotr. / bioenergetikas J. A. Dainauskas
T. Biliūno nuotr. / bioenergetikas Jonas Algimantas Dainauskas

Geriausia į šią šventę pažvelgti kitu kampu ir pajusti tą galią, kurią mums siunčia vanduo, oras, žemė ir ugnis. Degantys laužai, vainikų pynimai ir plukdymas, maudynės… Bioenergetikas, profesorius, technikos mokslų daktaras Jonas Algimantas Dainauskas primena, kad šiąnakt tikrai neverta skubėti miegoti – geriau pabandykime sulaukti tikrų stebuklų!

 

Apie ugnį

 

„Kai pradėjau nagrinėti gamtos pokyčius šią stebuklingą naktį, pastebėjau, kad per Jonines žmonės tradiciškai šokinėja per laužą – taip išvaikomos blogosios dvasios. Taigi per vienas Jonines, grįžtant namo nuo piliakalnio, man kilo mintis, o kas gi tą naktį su ugnimi darosi? Sėdau prie stalo, užsidegiau žvakę ir pradėjau tyrinėti. Pasirodo, Joninių naktį nelyginis ugnies šaltinių skaičius 1, 3, 5  ir pan. pasižymi itin galinga energija, nenusakomais, fantastiškais bioenergijos vienetais (boviais), kurių nė neįvardytumei. Be to, ugnis padeda išsivalyti ir dvasiai, ir netgi mūsų namų energetikai“, – tikina J. A. Dainauskas.

 

O štai lyginis žvakių skaičius (2, 4 ir t. t.) – tai blogas ženklas ir bloga energija, todėl geriau tiek nedegti jų. „Juk pagalvokite, mirus žmogui, nešame lyginį skaičių gėlių, degame lygiai tiek pat žvakių, tad atkreipkite į tai dėmesį ir nepamirškite, kad šalia vandens stichijos svarbų vaidmenį vaidina ir ugnies stichija“, – sako bioenergetikas ir pataria, jeigu turime galimybę, būtinai susikurti laužą ar užsidegti nelyginį skaičių žvakių.

 

„Žiūrint į ugnį, į tą pačią stichiją, gauname iš jos energiją, medituojame, pakinta mūsų sąmonės būsena, tampame geresni, susijungiame su kosmosu, su erdve, išeiname iš ten, kur esame uždaryti ir atsiduriame kitame, šviesesniame pasaulyje. Tuo metu labai gerai pasėdėti, pamąstyti ir pamedituoti. Verta paminėti, kad ugnies liepsna mūsų energetiką puikiai veikia ir įprastomis dienomis“, – pataria J. A. Dainauskas.  

 

Per Jonines būtinai pasimėgaukite ugnies teikiama šiluma ir pajuskite jos galią, išsimaudykite telkinyje, šaltinyje, kad patirtumėte vandens stichijos poveikį, merginos tegul nusipina vainikų ir paleidžia į upę...

 

Apie vandenį

 

Naktį iš birželio 23-iosios į 24-ąją vyksta tikrai nepakartojamas pasaulio virsmas: visa erdvės energija padvigubėja, vanduo tampa gyvas, jis persikrauna, stimuliuoja. Tą naktį labiausiai vyrauja vandens stichija. Kodėl taip yra? Apie pusę dvylikos, kai dieną keičia naktis, tampa kitokia – ne fizinė, bet subtili nematoma struktūrų energija. Bioenergetiko teigimu, tuo metu vandens savybės taip pat keičiasi, tiksliau – padidėja vandens energija. A. J. Dainauskas šį virsmą apibūdina tam tikrais vienetais – boviais (bioenergijos vienetais), kurie nuo 6 500 bovių pakyla net iki 40 000!

 

„Vanduo bus gyvas, iš kur jo bepaimsi: čiaupo, šaltinio, butelio, pagaliau, jūros, ir pasižymės unikaliomis, stebuklingomis savybėmis. Pradėjau tyrinėti žmogų, kuris irgi sudarytas iš vandens. Vadinasi, jis turi reaguoti į šiuos pokyčius. Žmogų charakterizuoja subtilios energinės struktūros, jo aura, energiniai centrai – čakros ir kt. Pasirodo, jei žmogus buvo pažeistas, suardytos jo energinės struktūros, tą naktį jis magiškai tampa sveikas (vėliau viskas grįžta į įprastas vėžes), ir tai yra tikras stebuklas, – teigia bioenergetikas. – Toks virsmas gamtoje neaplenkia gyvulių, augalų... – visko, kas gyva.“

 

Ypač verta atkreipti dėmesį į vandenį. Gyvą vandenį galima užsikonservuoti: tereikia įpilti jį į stiklinį ar plastmasinį butelį, apie 8–9 val. ryto pripildytą tarą apačioje apjuosti variniu laideliu, vielele arba užrišti medvilninį ar lininį siūlą – taip vanduo išliks gyvas, o žmonės, gerdami būtent tokį vandenį, pasisems teigiamos energijos.“ Įdomu, kad netgi vandens gyslos, kurios žmogui paprastai pavojingos ir virš kurių nepatariama gyventi, statyti namus, miegoti, tą naktį tampa gyvos ir teigiamos. Bioenergetikas ištyrė, kad trumpiausią metų naktį, tuo pačiu momentiniu laiku, visame Žemės rutulyje vyksta tas pats stebuklas, tas pats virsmas, pavyzdžiui, sūraus vandens energija pakyla iki 23 000, o gėlo – net  iki 40 000 bovių.

 

Apie orą ir žemę

 

„Taigi, galima teigti, kad šventą Joninių naktį susilieja visos keturios – vandens, ugnies, žemės ir oro – stichijos ir dovanoją mums dovaną – patirti tą virsmą ir galimybę su juo susilieti. Turime pusę paros, kai visame pasaulyje tuo pačiu metu veikia šios stichijos, ir mes tai galime pajusti. Kodėl taip yra, sunku pasakyti, tačiau gali būti, kad Žemės orbita tuo momentu kerta tam tikrus srautus ir tai turi įtakos mūsų planetai, žmogui, augalijai – visai gyvybei, – sako J. A. Dainauskas. – Per Jonines būtinai pasimėgaukite ugnies teikiama šiluma ir pajuskite jos galią, išsimaudykite telkinyje, šaltinyje, kad patirtumėte vandens stichijos poveikį, merginos tegul nusipina vainikų ir paleidžia į upę... Būdami šalia vienos ar kitos stichijos, paanalizuokite save, kaip jautėtės, ką patyrėte, pasijuskite taip, lyg ištirptumėte erdvėje – tai pati galingiausia meditacijos forma“, – pataria bioenergetikas J. A. Dainauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius