-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 04

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 4 d.

„Svarbius dienos darbus pasistenkite planuoti nuo 10.35 val., o jeigu galimybės leidžia, tuomet aktyviai veikti pradėkite nuo 12.45 val. Antroji dienos pusė yra produktyvi, tinkama darbams, kurie reikalauja kruopštumo ir susikaupimo. Tinkamas metas tvarkyti dokumentus“, – tikina astrotarologė Lana Kutkytė.
Meditacija
Meditacija / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite nepriekaištingai darbštūs, kruopštūs, tikslūs ir nuoseklūs. Jums nebus lygių tuomet, kai reikės įvesti tvarką visur, kur tik atsidursite. Turėdami grįžti prie nebaigtų ar atidėtų užduočių, neišmoktų pamokų ar sunkumų taikant turimas žinias, niekur nedingsite, privalėsite tai bet kuriuo atveju atlikti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien, net tuomet, kai viskas eisis lyg per sviestą, nepraleisite progos ko nors pakritikuoti, o tokiu būdu lengvai iš adatos vežimą priskaldysite. Laikykitės, nes kritikos strėlės ir jūsų nepalenks. Be to, pravartu grįžti prie nebaigto ar įstrigusio finansinio klausimo, dėl kurio pajudės jūsų pramogų, pomėgių, atžalų ar kūrybos reikalai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kruopštus darbas namuose ar kitoje asmeninėje erdvėje butų tinkamiausias jūsų šios dienos pasirinkimas. Na, bet nenustebkite, jei reikės, partnerių paskatintiems šį tą perdaryti. Beje, kad ir kaip būtų sunku tam ryžtis, o eiga toli gražu negerinanti jūsų santykių, vis dėlto rezultatai nepriekaištingi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums labiausiai už viską reikės, kad diena būtų suplanuota ir sklandi, tačiau, kaip dažnai nutinka, į jūsų norus visi numos ranka. O ypač tie, su kuriais dirbate. Jie jus ragins imtis nemalonių iki šiol jūsų ar kitų žmonių neatliktų darbų, kvies kažką perdaryti, jus skubins ar kaip nors kitaip trukdys vykdyti savo planus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien tik žinodami, ko norite, galite tikėtis tai gauti. O turėdami aiškią viziją ar net planą, vykdykite jį kruopščiai. Jūsų kūrybiniai planai ar jūsų atžalų norai gali kiek sumenkinti jūsų galias ar paskatinti neplanuotas išlaidas. Kita vertus, greitai įsitikinsite (arba prisiminsite), kad tai pažadas, kurio anksčiau neįvykdėte.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien sėkmė bus jūsų rankose, net jei nežinosite, kaip ji atrodo ir netikėsite, kad ji ten yra. Tiesiog tikėkite savimi, ir kiti jumis patikės. Kruopščiai planuokite ir nuosekliai veikite, antraip bet koks namiškių priekaištas išmuš jus iš pusiausvyros. Nesispyriodami įvykdykite prašymus, tačiau nepameskite savo pagrindinio kelio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei šiandien jums kas nors neįtiktų, nulipkite nuo scenos ir pabūkite minioje arba net atraskite kokį atokesnį kampelį užkulisiuose. Ten bus lengviau apsisaugoti nuo kritikos strėlių ir nuo jums visai nepatrauklių diskusijų. Nepaisant to, teks pasikartoti kažkokią neišmoktą pamoką ar sudalyvauti susitikime įgrisusia tema.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien užuovėjos ieškosite komandoje, ir turbūt surasite. Trikdys tik tai, kad joje ne visi vertins jūsų stiprybes ir, nors versitės per galvą, jūsų talentai taip ir liks niekam neįdomūs. Būtų puiku, jei nieko bičiuliams neskolintumėte ar nesiskolintumėte, o verčiau paprašytumėte grąžinti jų skolas jums ar grąžintumėte savąsias.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien žinosite tiesiausius kelius į sėkmės olimpą, tačiau ar ten pateksite – kita kalba. Geriausiai eisis tiems, kurie bus atidūs smulkmenoms ir darbuosis kruopščiai. O sutikę kliūtis, kovos ne prieš tuos, kurie pastoja jiems kelią, o bus reiklūs sau ir grumsis su savo silpnybėmis, užuot kaltinę kitus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kuo šiandien tvirčiau stovėsite ant žemės, tuo daugiau pamatysite, suprasite ir nuveiksite. Todėl žinokite savo veiksmų prasmę, antraip, kokia prasmė? O jei teks nulenkti galvą prieš praeityje padarytas klaidas ir suprasti, kad praeities nepakeisite, bet galite atsiprašyti, taip ir padarykite nedelsdami.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien nenoriai atvirausite ir dar mažiau entuziazmo parodysite, kai į savo sumanymus turėsite įsileisti kitus. Deja, kuo įnirtingiau kovosite su bandančiais įsibrauti, tuo labiau viską apsunkinsite. Priimkite pasiūlymus, net jei jie jums atrodys netinkami, įgrisę ar trikdantys, nes, labai tikėtina, kad iš to išloš visi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien pritrūkę pasitikėjimo savimi, pasikliaukite savo antrąja puse, kolegomis ar kitais patikimais žmonėmis. Jiems padedant, jūsų dienos vandenys neatrodys tokie nejaukūs, tvarka trikdanti, o jūs vienišos ir neapsisprendžiančios, kur plaukti. O susidūrę su būtinybe kai ką darbe griebkite ir perdarykite.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius